Bu huyundan nasıl vazgeçer?

senin sirtindan gecinmek icin gelmis ailenize ve sana yük resmen tek derdi su ben sana söyliyim sen git calis para getir herseyden mahrum kal o tr ye gittiginde cebinde harcligi olsun hava atsin bol keseden har vururp harman savursun al bileziklerini kaldir bankaya yok et ortadan adam kendi evine mutfak alamiyor kalkip ailende suc buluyor nasil sey bu ya birde aldiklari makkineyi begenmiyor yüzsüzlükkkkkk baska hic birsey degil canim bu degismez sen calisicaksin ömrün boyunca buna bakicaksin o calissada getirip sana vermiycektir kendisine harcar izin parasi biritirir valla bence uzuun süre cocuk yapma bu adamdan ben ilerisini göremiyorum bilmiyorum seviyomusun ama seviyorsanda soguycaksindir cünki gencsin güzelsindir ve seninde ihtiyaclarin var bilemiyorum bu adam ne kadar sana hitap eder allah yardimcin olsun canim

bu bununla kalmaz gibi görünüyo eşinin çıkardığı huzursuzluklar silsilesi çocuğunuz oluncada devam eder gibi gözüküyo o zamanda "ablanların çocuğuna şunu bunu aldılar bize bunu aldılar" diye örneğin..

ailem hic tanimiyordu. ailem benim köyden bildikleri, tanidiklari bisiyle evlenmemi istiyordu ama ben istemiyordum. vermeyiz dediler. tanimiyorsuz dediler sadece. evet keske daha iyi tanisaydim. böyle oldugunu bilseydim hic evlenmezdim. benim tek hatam aslinda onunla evlenmeden önce birlikte olmam. eger o hatayi yapmasaydim simdi zaten evlenmezdim. benim ailem vermedi beni oda dediki eger kacmazsan yani gelmezsen ailene anlatirim herseyi dedi. bende öyle yüzleri yere eglecegine, kacayim en azindan evlenmis olurum onunla kacti gamze derler affederler dedim. affettiler ama iste simdide böyleyiz.

yasim 20. evet türkiyeden biriyle evliyim.

daha çok kücüksün eşin kaç yaşında ? seninle almanyada yaşamak için evlenmiş olmasın ? kaç yıl flört ettin? sevgiliyken teşekkür etmeyen insandan daha ne beklenebilirki . hiç bir şekilde düzelene kadar çocuk yapmıyorsun güzelim ilersi nasıl olur belli olmaz. birde çalışıyormu düzenli olarak bilmiyorum ama eline fazla para geçmesin aslında bana bakarsan herşey ortak olmalı ama senin durumunda bu biraz farklı. benim eniştem de almanyada yaşıyordu türkiyede hava atcam derdine bir ton borca girdi ablam hala borçlarını ödüyor . birde şirket kurmuştu patronum havalarına gidip yapmadı işleri şirket te battı rezillik çektiler neler neler. sakın sakın taviz verme

simdi kendim ettim kendim buldum hesabi kendi kendimi yiyorum. salaklik iste biliyorum simdi ama... anca byöle icimi sizlere dökmekle rahatlyiorum biraz

canım sen maaşını direk nu adama vermiyorsun değil mi
yanlış anlamadım,herşeye evet demişsin
sömürdükçe sömürüyor,ayrıca babangile mutfak taksidini yıkmasıda ayıp
ben o babanın yerinde olsam vermem maaşını,borcun vardı kapattım derim
verdikçe fazlasını istiyor,vermeyin şımartmayın artık
eşinin türkiyede belirli bir işi varmıydı?
ayrıca bende arkadaşlar gibi düşünüyorum
almanyaya kapak atmak ve paranızı sömürmek için gelmiş

güzelim bu düşünceye göre şmdside boşanmaya kalksan dul derlr diye boşanamazsın. evet geçmişte yapmıştın bir hata ama affedilmiycek bişey değildi bana göre. sevgiliyken tehditlere başlamış bir insan ozamandan belli karakteri keşke evlenmeseydin daha mutlu olurdun eminim. artık iş işten geçmiş ama sakın kendini ezdirme aileni kendinden soğutma arkanda bir onlar olur ilerde bundan emin ol . ailenide eşine karşı sakın ha sakın ezdirme sana tavsiyem canım

gamzeciğim ayrıca daha çocuk olayıda var biliyosun
bu adam çok bencil
ya çocuk olunca napacaksın
bide onu düşün

esim 23yasinda. biz 4yil konustuk yani 4yil boyunca iyidikte hep. simdi böyle oldu son 1yildir falan böyle. yok ablam yok ben cocuk falan istemiyorum böyle bir insandan. hangisiyle ugrasayimki. valla kendime bakmaya bile vaktim olmuyo.

Okurken daraldım valla..
Ne bu ya , hep para yok ailen yapacak bilmem ne
Ya sizin herşeyinizi aileniz yapacaksa siz neden evlendiniz
Eşinizin davranışı hiç hoş değil..

peki ayrilmayi düsünmüyormusun zararin neresinden dönersen kardir bence bile bilede evlenmemeliydin ama yinede su anda vazgecebilirsin ömür mü geciriceksin bu adamla sülük gibi emicek senin kanini

bence esiniz size hic deger vermiyor.
ailenize ileri geri konusarak zaten niyetini de belli ediyor.
size bir masa almazken kardesine dayisina para gondermek de neymis?
yuva yikmak kolay degil ama boylesi bir adamla omur gecirmeye calismak niye? sizin hayatinizdaki temel gayeniz bu mu?

ben kendimi, o hatami affedemedim. kendimi yaktim. gecen ablam hastanmis yanina gitmisler. sonrada ben hastalandim ben hicbirisiyle görüsemiyorumki hasta oldugumu bilsinlerde gelsinler geldiler onlarda. sonra demezmi sen hasta oldun kimse gelmedi ablana hemen kostular falan diye. piskopat bu ya. ha ailemi destekleyincede diyo, cok seviyorsan onlari birakayim istersen kapilarina diyo. kim yüzüne bakar bak ozaman diyo. saymiyo iste ne beni ne onlari ama onlarin yüzüne karsi iyi. mutfagin taksitini ödiyelim dedigimdede dediki sen mutfagin taksitini ödersen. takilarin parasini iste dedi. birdaha desin zaten dicem birak ozaman babamin evine beni naparsan yap dicem.

canım eşin boşanma olursa eğer,almanyada kalamıyor değil mi?
türkiyeye mi gönderiyorlar geri

kimi kimin evinden kovuyosun diyemedinmi güzelim sende ezdiriyosun kendini yaaaaakötükedihüso
diyemedinmi yol veririm sende gidersin aninda diye geldigin yere aaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

siz neden ailenize laf söyletiyorsunuz anlamıyorum,bize anlattıklarınızı ona diyemedinizmi,''ailemin o zaman durumları iyiydi ablamın evini kurdular ama ben kaçarak evlendim isteseler zırnık vermezlerdi ama yinede yardım yaptılar teşekkür edeceğine nankörlük yapıyorsun'' diye

saçmalık vallahi çok sinirlendim,ayrıca biz ödeyeceğiz diye sözleşip borçları babanıza yıkması da şerefsizlik.

kocanız evlenirken babanıza mı güvenmiş,erkek olup kendi evine ekmek getirmeyi bilmiyor mu?

bence artık bir adım at,yoksa hayatın ailenle beraber bu adama çalışmakla geçecek,araba için para biriktiriyorsunuz arabası oluncada benzin masraflarını senin maaşından alacak hayatında 5 kuruş biriktiremeyeceksin kendin için,

yarın öbür gün de çocuk yaptığında ailen çocuğa az para taktı deyip ailene göstermeyecek,zaten o adamın çocuk bakacağını da sanmam sen bebek bezi,maması parası bulamazsın o gider ailesine en kralından cep telefonu alır gezmelere çıkarır.

yani bence görünen köy klavuz istemez kene gibi kocan var,böyle evlilik olmaz,kocanı sen daha iyi tanırsın,ona iyi bir ders vermen yada adam gibi konuşman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…