- Konu Sahibi gamzeliyarim
-
yasim 20. evet türkiyeden biriyle evliyim.
ailem hic tanimiyordu. ailem benim köyden bildikleri, tanidiklari bisiyle evlenmemi istiyordu ama ben istemiyordum. vermeyiz dediler. tanimiyorsuz dediler sadece. evet keske daha iyi tanisaydim. böyle oldugunu bilseydim hic evlenmezdim. benim tek hatam aslinda onunla evlenmeden önce birlikte olmam. eger o hatayi yapmasaydim simdi zaten evlenmezdim. benim ailem vermedi beni oda dediki eger kacmazsan yani gelmezsen ailene anlatirim herseyi dedi. bende öyle yüzleri yere eglecegine, kacayim en azindan evlenmis olurum onunla kacti gamze derler affederler dedim. affettiler ama iste simdide böyleyiz.
daha çok kücüksün eşin kaç yaşında ? seninle almanyada yaşamak için evlenmiş olmasın ? kaç yıl flört ettin? sevgiliyken teşekkür etmeyen insandan daha ne beklenebilirki . hiç bir şekilde düzelene kadar çocuk yapmıyorsun güzelim ilersi nasıl olur belli olmaz. birde çalışıyormu düzenli olarak bilmiyorum ama eline fazla para geçmesin aslında bana bakarsan herşey ortak olmalı ama senin durumunda bu biraz farklı. benim eniştem de almanyada yaşıyordu türkiyede hava atcam derdine bir ton borca girdi ablam hala borçlarını ödüyor . birde şirket kurmuştu patronum havalarına gidip yapmadı işleri şirket te battı rezillik çektiler neler neler. sakın sakın taviz verme
güzelim bu düşünceye göre şmdside boşanmaya kalksan dul derlr diye boşanamazsın. evet geçmişte yapmıştın bir hata ama affedilmiycek bişey değildi bana göre. sevgiliyken tehditlere başlamış bir insan ozamandan belli karakteri keşke evlenmeseydin daha mutlu olurdun eminim. artık iş işten geçmiş ama sakın kendini ezdirme aileni kendinden soğutma arkanda bir onlar olur ilerde bundan emin ol . ailenide eşine karşı sakın ha sakın ezdirme sana tavsiyem canım
ben kendimi, o hatami affedemedim. kendimi yaktim. gecen ablam hastanmis yanina gitmisler. sonrada ben hastalandim ben hicbirisiyle görüsemiyorumki hasta oldugumu bilsinlerde gelsinler geldiler onlarda. sonra demezmi sen hasta oldun kimse gelmedi ablana hemen kostular falan diye. piskopat bu ya. ha ailemi destekleyincede diyo, cok seviyorsan onlari birakayim istersen kapilarina diyo. kim yüzüne bakar bak ozaman diyo. saymiyo iste ne beni ne onlari ama onlarin yüzüne karsi iyi. mutfagin taksitini ödiyelim dedigimdede dediki sen mutfagin taksitini ödersen. takilarin parasini iste dedi. birdaha desin zaten dicem birak ozaman babamin evine beni naparsan yap dicem.
canım eşin boşanma olursa eğer,almanyada kalamıyor değil mi?
türkiyeye mi gönderiyorlar geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?