Asla öyle bi düşüncem olmadı. Ben biriyle zorla evlenecek bir insan değilim. Annen sinirden söyledi hem senin günahına girmiş hemde o kadınların yanına gitmiş. Ailesine de seni kötüler eski eşine yaptığı gibi. Dedi sinirden aradı söyledi ne olduğunu bilsinler diye. Babası gel valizini topla vs dedi sanki ben mecburnuşum gibi. En son konuştuğunda da bana ben onunla konuştum sen ayrılmışsın kafala erkek adam bekar gidebilir sen ara konuş arkadayım yoksa sen bilirsin güle güle dedi. Sonra ben sildim ailesini heryerden. Eğer kendimi ona kakalama derdinde olsaydım ayrılmazdım görmemiş duymamış gibi yapardım. Annem hem o olayı hemde o kadınların yanına gittiğini duyduktan sonra ne kadar bana kızsalarda sinirlenselerde olmaz sizin iş hiç gelmesinler sen bu durumdayken hiç mi vicdanı yoktu o kadar rahatsız olduğunu bile bile oraya gitti. Bir daha aldatmayacağının garantisi var mı evlenseniz boşansan daha mı iyi dediler. Yani mecbur bırakma gibi bir şey yoktu. Şuan cidden onun gibi günahımı aldınızKendi söylemiş bilerek söylemiştir öğrensinler mecbur bıraksınlar bana diye.