- 1 Ekim 2024
- 310
- 115
- 18
- Konu Sahibi Aysuubakrcl
-
Ha geline takmış ha çocuğuna ne fark eder kiGelinine değil torununa takmış.
Nasıl haksızlık olsun ki.
Sizin çocuğunuz oldu da bişey yapmayıp onlara yaptılarsa haksızlık ama sizin çocuk yoksa bence haksızlık değil.Kızlar ben evlenirken kayınvalidemler bi çeyrek bile takmadılar ama geçen eltimin kızı oldu ona gidip bir çift küpe takmış :) bu haksızlık değil mi a dostlar ..
Hala yok diyorlarsa pekiO zaman ellerinde yoktur şimdi vardır.
Her şeyin böyle kalem kalem hesabını yaparak yaşamak zor olmuyor mu?
Hayır kıskanmadım sadece bunu benim gözümün içine baka baka söyleyince bi tuhafıma gitti küçücük sabiyi neden koskanayımSize yapılmayana üzülürsünüz açma kıskanacağınız şey bir çocuğa yapılan olmamalı.
Hayır kıskanmadım sadece bunu benim gözümün içine baka baka söyleyince bi tuhafıma gitti küçücük sabiyi neden koskanayımSize yapılmayana üzülürsünüz açma kıskanacağınız şey bir çocuğa yapılan olmamalı.
Yok hayır anlı şanlı çıkarak evlendimSize neden, ne gerekçeyle takmadılar, kaçarak mı evlendiniz?
Evet haklısınız ama buda eltiye ve diğer oğlana değer verildiğinden yapıldı.. apacık ortada bence yok diye ağlayıp başka şeylerde çıkarıp vermeleri zaten meşhurdur böylelerin..Eltime taktı deseniz hadi neyse.
Buda hoş değil ama adı üstünde hediye ve bunu kontrol edemezsiniz.
Size verilen değer kadar değer verir geçersiniz.
Ama torun başka yahu.
Kendinizi çocukla kıyaslamayın.
Eşiniz pasif bi insandır ailesine karşı, onlarda bu durumu kullanmışlardır. Kayınvalidemler bize para yok derken bizden sonra görümcemin eşyasını düzdüler :) Boşverinnn, evliliğinizde mutluysanız yeter.Yok hayır anlı şanlı çıkarak evlendim
Eşime de yardımcı olmadılar asla
Biraz da buna kırgınım
Keyifleri bilir valla.Hala yok diyorlarsa peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?