• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hakaretleri yutmalı mıyım?

Direkt çık evine dön
Abisi kilon kadar konuş sen kadın mısın dediğinde susan ve seni ağlayarak bırakıp dönüp onlarla eğlenrn kocayı boşa
İnanılmaz bir terbiyesizlik ikisinin de yaptığı
Hele ki kıcanın bunu yutması affedilir gibi değil

Seviyesizlik diz boyu :( hepiniz rezil etmişsiniz kendinizi.. hiçbirinizle aynı ortamda olmak istemezdim

Ohabu ne ya? Cocuk gibi atismalar.. hic karismamasi gerekirdi kayninin konuya.. esin ise tam bi okuz hem kavgabasliyo sen kadin misin diyen kardesine bisey diyemiyo! Ona ne senin kadinligindan demekki vakti olunca bunlari dusunmuski ilk firsatta kusmus.. kardes olduklari belli olmus..
Eşim şöyle bir savunma yapıyor ; ben kadınlığıma laf atarken neyi kasteddi söylesene dedim oda kocasının olduğu ortamda konuşanı kadın olarak görmüyor ondan ddi

Nasıl bir insan o ya seviyesiz ama bunları ne hakla söyler eşin nasıl izin verir anlamadım asıl kendisi huzur bırakmamış birse eşlerin arasını bozuyor densiz zihniyeti belli zaten
Hem densiz hemde tam bir şiddet sever . Eşini zaten dövüyor

Degil koca ile kimse ile kavgaya gerek yok herkesin içinde.
Farklı bir bakış açısı tutturmaya çalışmışsınız lakin olmamış.
Niye koca insan içinde bağırma , emir verme hakkına sahipse bizim bir söze karşılık verme hakkımız yok mu ? Koca bir ilah değil senin benim gibi insan .

Bir aile ortamında birlikteyken suratınız asık üstüne bir de tartışıyorsanız sizinle beraber olanlar bundan olumsuz etkilenir
Belli ki bu ilk tartışmanız değildi kaynınızın verdiği tepkiye bakılırsa.
Sonrasında haddini aşmış fakat arada söylenen şeyler olduğunu düşünmekteyim
Hic bir kayın kişisi böyle tartışma esnasında " sen kadın misin " ifadesine yeltenmez
Kocanıza da diyecek bir sey bulamadim
Kal mı geldi nedir :işsiz:

Bir süre kişilerden uzak durmaya çalışın eşiniz de dahil, ama al misketlerini ver bebeklerimi durumuna girmeye gerek yok .
Arada söylenen laf Yok . O eşine sen sus benim olduğum yerde sen konuşamazsın diye yüksek sesle bağırdı bende ne biçim bir üslup bu bir daha benim önümde karına bağırma dedim benim karım senin ettiğin lafları abime etse bak ben onu evde bir dk tutuyor muyum o el kızı dedi. Bende ne demek istiyorsun abın boşasın mı beni niye abinin üstüne oynuyorsun bir daha bunu da sakın yapma sen eşine böyle davrandığın o bana bu şekilde davranmadığı için daha fazla adam olmuyorsun ondan saygısız dedim .

Gerizekali insanlarla bence tartisma ne anlatabilirsin ki bi gerizekaliya ?

Kilon kadar konus ne ya? Onun karısı 200 kilo falan mi ne demeye calisio şair burda?
Benim boyum kısa aslında boyun kadar konuş diyecekti de herhalde kıyıdan döndü

Aynı şeyi benim kaynım olacak öküz de yaptı zamanında eşimde kalk gidiyoruz dedi kalkış o kalkış bir daha hiç görüşmedik , zaten o vakte kadar çok birikmişti bitti gitti , seninki de ayrı bir hödük insan yengesiyle öyle konuşabilir mi ya terbiyesiz

YUH.

Kaynın sapık bence. Senin kadınlığın ona niye dert olmuş ki? Kocan da baya geniş adam. Bence sen boşan.
Boşanmak istiyorum ama ailem destek olmuyor hoş tek başımada yapabilirim bunu ama çok zor kurduk bu yuvayı ben ailemle onun için kaç ay konuşmadım anneme neler neler dedim şimdi boşanıcam demek zor geliyor. Daha düğünümüz bile olmadı . Annem sen şimdi sineye çek kocanı kaynında yokmuş gibi say düğünden sonra o sana çok hasret kalacak dedi annemi dinlesem mi diyorum çünkü başta onu dinlesem zaten bunlar olmazdı

daha neler yazdım
kaynımda kızımın hatrı için susuyorum diye yazmıs ve yumusak tavırla farklı cevaplar verdi eşim için sonra
kim olursa olsun hakaret edemez kimse kimseye
ona hayatla ilğili bazı konusmalar yaptım dumur oldu yazım iyi saatlerce yazarım msj
ama sizin kaynınız kusura bakmayın ama cok edepsizmiş
ne demek sende kadınmısın bana laf diyecek adamın alnını karıslarım ben haddini bilsin
eşinde tepki verip lafını yedirecekti olmamıs sizi ezdirmiş bu iş sarpa sarar
Eşime aynen şöyle demiş; ben karımla kavga ettiğimde sen karım küfür etti diye onu merdivenlerden ittin ben sesimi çıkardım mı ?
Bende dedim ne yani misillememi yapıyor

Direkt çık evine dön
Abisi kilon kadar konuş sen kadın mısın dediğinde susan ve seni ağlayarak bırakıp dönüp onlarla eğlenrn kocayı boşa
İnanılmaz bir terbiyesizlik ikisinin de yaptığı
Hele ki kıcanın bunu yutması affedilir gibi değil
Yol yanlış anlattım galiba ağlama kısmını ağlarken yanımdaydı eve giderken de ama sonra ki 1 gün boyunca aynı ortamlarda onunla güldü eğlendi.

Aynı şeyi benim kaynım olacak öküz de yaptı zamanında eşimde kalk gidiyoruz dedi kalkış o kalkış bir daha hiç görüşmedik , zaten o vakte kadar çok birikmişti bitti gitti , seninki de ayrı bir hödük insan yengesiyle öyle konuşabilir mi ya terbiyesiz
Benim ki onu yapamadı.

Bulunduğum ortamda eşlerin vs tartışmasına ben de uyuz olurum. Sizin baştaki tavırlarınız, tartışmanız vs çocukça.

Kaynınız da kendini bilmez hadsizin tekiymiş.

Eşiniz de karısına laf söyletecek kadar karaktersiz. Yerinizde olsam bu aileden mümkün olduğunca uzak dururum.

:KK57:Kaynın diyor ki,sen benim karımı ittin,ben sesimi çıkardımmı:KK57:Doğru mu okudum acaba,eşine ne demeli o ayrı bir vaka,kayında bekliyor ki,birbirimizin karısını dövelim işte,nolacak sanki...
Bu aile için mi anneni karşına aldın balparmak?
Korkarım bunlar iyi günlerin...
Allah genç kızlara akıl fikir versin.Bak senin uğruna anneni karşına aldığın adam,senin için abisini karşısına alamadı.Gördün mü...Aile canım aile,gerisi yalan:110:

:KK57:Kaynın diyor ki,sen benim karımı ittin,ben sesimi çıkardımmı:KK57:Doğru mu okudum acaba,eşine ne demeli o ayrı bir vaka,kayında bekliyor ki,birbirimizin karısını dövelim işte,nolacak sanki...
Bu aile için mi anneni karşına aldın balparmak?
Korkarım bunlar iyi günlerin...
Allah genç kızlara akıl fikir versin.Bak senin uğruna anneni karşına aldığın adam,senin için abisini karşısına alamadı.Gördün mü...Aile canım aile,gerisi yalan:110:
Alıntılanmamış ama hadi ya adlı üyenin yorumunun altında yazıyor...

Back