• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hakaretleri yutmalı mıyım?

Ca
kusura bakma ama yorgun ve asık suratlıysan gitmeyecektın
kimsenın tadını kaçırmanın manası yok , sende kendını hatanı biliyorsun gibi geldi bana ,

öyle bir ortamda aynı seyi ablamda yapsa bende uyarırdım bune agzımızın tadını koymadınız derdiniz varsa gelmeseydiniz diye
kaynın saygınız ve terbiyesiz cunku o lafları size saydıgı için ,
ama milletin keyfini kaçırmıssınız oda ayrı bir konu
canım burası Şırnak senin Yorgun'um gelemem deme lüksün yok

çok gereksiz bir ortam ve gereksiz bir muhabbet olmuş,
başta siz hatalısınız ama kaynınızın söyledikleri bidaha yüzüne bakmama nedeni,
beni bidaha asla hiçbir güç o adamla aynı çatı altına sokamazdı.
zaten kaynım bana öyle bişey dese önce eşim sonra kayınpederim ağzının payını verirler, sizinkiler ailece tuhafmış.

çok gereksiz bir ortam ve gereksiz bir muhabbet olmuş,
başta siz hatalısınız ama kaynınızın söyledikleri bidaha yüzüne bakmama nedeni,
beni bidaha asla hiçbir güç o adamla aynı çatı altına sokamazdı.
zaten kaynım bana öyle bişey dese önce eşim sonra kayınpederim ağzının payını verirler, sizinkiler ailece tuhafmış.
Güya eşim ona surat yapmış oda haklısın karışmamalıydım demiş.

A

bence cevap vermek için cevap veren sizsiniz. Ama sizin için eşimle olan diyaloğu yazayım.

" herkes ortaya karışık ben balık istedim . Balıktan biraz yedim sonra ortadan bir et aldım kimse niye balık yemedi diye sordum eşimde yüzüme bakmadan davet ettinde sanki dedi bende ne alaka dedim cevap vermedi bende kenara çekildim oda yesene dedi Yok dedim davet etmedi kimse yemeyeyim oda cidden mi dedi bende evet dedim " diyalog bu . Ses Yükselmesi dahi Yok.

ses yükselsin ya da yükselmesin sonuçta çocukça bi tartışma yahu. allah allah.

Mideme oturdu çünkü dünden beri durduk yere hakim olamadığım gözyaşlarım akıyor. Gidip anneme sığınmak ondan ölene kadar ayrılmak istemiyorum.
Canım sana kıyamam çok üzüldüm ya
Hadlerini bildir şunlara önce kocana tabi çünkü o lafları kardeşinin ağzına tıkmalıydı

hayatta en sinirimi bozan şey küs ya da kavgalı çiftlerle aynı ortamda bulunmak.
kavgalıysanız, suratınız asıksa, yorgunsanız evinizde oturun diyorum.
insanlar biraz dertlerinden uzaklaşmak için kafa dinlemek için muhabbet için toplanıyorlar. kimse bir başkasının elinden bunu almamalı.
ama kayıbiraderiniz haddini bayağı aşmış. ona bir şey diyemiyorum çok ayıp.

Ca

canım burası Şırnak senin Yorgun'um gelemem deme lüksün yok
şırnakla ne alaka onu anlamadım ? hakikaten çoluk çocuk muhabbeti gibi olmuş. adam eşine laf atıyorsa onun cevap vermesi lazım sen de yok öyle konuşma böyle deme diyerek kavgayı fitillemişsin. kaynın da normal bir insan değil, eşin biraz pısırık kalıyor galiba yanında.

al biletini eve dön.
kocan kardeşiyle koyun koyuna yaşasın.
has bir de kadın bulsun.
kına yaksın.

bence konu sahibinin suçu yok. belli ki kaynı fırsat kolluyormuş.

baktı yengesinin suratı asık. yenge keyfin yoksa eve dönelim. başka akşam çıkarız demek yerine kadınlığına laf etmek nedir? bence şerefsizlik. kocası da aynı bence.

kadın yorgunum gitmeyelim dese bu arsız kaynı ve kocası "senin keyfini mi bekleyeceğiz" derdi eminim.

ortada elle tutulur bir sebep yok bu kadar hakaret için. kaynın bir karın ağrısı var ama ne?

O an tatsızlık olabilir ve atışabilir çiftler. Yanındakilerde aileden biriyse toparlamaya çalışmalıdır.
Ben sizde suç bulamadım. Bu hakaretleri siz yutar mısınız bilmiyorum ama yutmamanız gerektiğini biliyorum en azından. Eşine de yuh olsun...

diyelim ki başlangıçta senin suratın asık, eşinle de ağız dalaşı yapıyorsun normal olarak ortamda herkes gerilebilir. kaynın belli zaten saygısız ve kendini bilmez birisi haddini aşarak konuşuyor.

peki sen neden hemen herkesin içinde otobüs bileti bakmaya başlıyorsun ve seninle aynı ortamda bulunmam lafi ediyorsun? sen de asla olgun ve mantıklı değilsin. bildiğin acayip trip atmışsın. hem de sonu çok kötü olmuş o triplerin bütün lafları yutup oturmuşsun. kalk git madem ne oturuyorsun... altından kalmayacağın laflar ettiğin ve çocuk gibi kendini bir şey sanarak davrandığın için sen suçlusun bence.

suratın hep beş karışmıdır yanlarında?
kocan ortam gerşilmesin diye sesini orda çıkarmamış belliki ama sonra onların yanında gülüp şey yapması hos değil.
yorgunluktan surat asmam .sen orda bulunduğun için bence burunlarından getirmişssin

O ne kadar edepsiz bir adammış öyle.
Ne demek abisinin karısına 'sen nesin, sen kadın mısın' demek.
Eşinin bu sözler karşısında susması ve sonrasında kardeşinin edepsizliği yüzünden sana boşanmayı ima etmesi terbiyesizlik olmuş.
Ben olsam bu sözleri yutamazdım ama tabi eşinin tepkisi ne olur, sen ne yaparsın bilemem.
Heeee yerinde olsam senin kadınlığını sorgulayan bir adamla bir daha bir araya gelmemek için herşeyi yapardım

Ne kadar saçma sapan bir kavga olmuş ya.
Size ne , ne diyorsa desin. Konuşur konuşur susar. Ortamı bozmaya ne gerek gördünüz acaba?
Bir de eşinizle aranızda konuşuyorsunuz ondan sonra gidiyorsunuz adama eşim senin yüzünden beni boşayacak falan fişman. Ne kadar da çocukça bir davranış. Eşiniz ne dedi de boşanmayı ima etti her cümleyi yazmışsınız bir onu yazmamışsınız. Belki sizin alınganlığınız tuttu öyle anladınız olamaz mı ?

Eltin kilolu sen fitsen kaynında haset durumları var gibi seni küçük düşürmeye çalışmış tuhaf

Neden suratınız asıktı? Neden aile ortamında tartışıyorsunuz? Millet sizin kavgamızı dinlemek zorunda mı? demek sürekli böyle enerji düşürüyorsunuz ki kaynınız patlama yaşamış.Yoksa adam niçin böyle düşünsün. Kaynınız haksız siz daha betersiniz.

Back