• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hakaretleri yutmalı mıyım?

Ailecek garipsiniz.
Siz başkalarının yanında tartışmakla ve çocukluk yaparak hata etmişsiniz.
Eşinizin abisi haddini aşarak terbiyesizlik etmiş hem size hem karısına hem de kardeşine
Eşiniz de susarak kendini ezdirmiş.

Şimdi bereden tutsak elimizde kalır. Bence bir daha bir araya gelmeyin.

Insanların yanında tartışmışsınız adam da biz ağız tadıyla bişey yedirmediniz demiş. Daha once böyle tartışmalarıniz da oluyosa millet bıkmıştır artık. Yalnız diyaloglar kopuk kopuk bazı yerlerde. Siz kendi karina bak gibi bi laf ettiniz mi? Eşinizin sizi savunmasına ihtiyacımız yok ki siz kendinizi savunmuşsunuz zaten. Bir daha kimsenin yanında açık vermeyin
Hayır ben eltimle anlaşamam ama severim onu

Ben yorumlara takıldım başkalarının yanında tartışmaktan yalnızca bu kadın sorumlu tutulmuş ama yazıda öyle bişey yok "atistik" demiş yani kocasi da onun kadar sorumlu. Bu durumda kayni sadece abisine "bırak ya" deyince sanki tartismayi bu bayan çıkarmış gibi olmuş halbuki sadece abisine bırak ya demek yerine ikisini de uyarmaliydi. Buraya kadar olan kısımda genel olarak kadının kaynina hak verilmiş bence haklı değil.

doğru mu anladım?
eşinizin kardeşi size "sen de kadın mısın kilon kadar konuş sen çocuksun benim karım kadın" dedi.
ve eşiniz bu sözlerin ardından kardeşine çıkışmak yerine size boşanmayı mı ima etti?
Evet. Sen ben varken konuşup bana karşılık verdiğin kardeşim benim halime üzülüp öyle tepki verdi .beni utandırdın küçük düşürdün dedi

Ben yorumlara takıldım başkalarının yanında tartışmaktan yalnızca bu kadın sorumlu tutulmuş ama yazıda öyle bişey yok "atistik" demiş yani kocasi da onun kadar sorumlu. Bu durumda kayni sadece abisine "bırak ya" deyince sanki tartismayi bu bayan çıkarmış gibi olmuş halbuki sadece abisine bırak ya demek yerine ikisini de uyarmaliydi. Buraya kadar olan kısımda genel olarak kadının kaynina hak verilmiş bence haklı değil.
Evet kimse bunu anlamamış. Biz laf dalaşı yaptık sesler yükselmedi yani. Ki biz aileyiz diyorlar yeri gelince aile olmak bunu mu gerektirir...

Evet. Sen ben varken konuşup bana karşılık verdiğin kardeşim benim halime üzülüp öyle tepki verdi .beni utandırdın küçük düşürdün dedi
esas eşiniz sizi utandırmış bence...
eşinizin kardeşinin kadınlara karşı tutumu iğrenç.
eşiniz de onun kadar olmasa da yanlış tarafta...
Rabbim sabır versin...

Suratınızı niye asıyorsunuz ki?
En nefret ettiğim şey çiftlerin başka birilerinin yanında kavga etmesi.
Valla eşiniz onca lafı yutmuş, size söz bırakmamış, siz de bi güzel yutmuşsunuz. Afiyet olsun.
Ben surat astığımın farkında olmadığımı yazdım . Abartısız 30 kişiden fazla insana yemek yedirdik uykusuzluk artı alışık olmadığım bu tempo gecenin 11'de beni çok yorgun düşürmüştü .

Ortak bişeyler yapıyosanız ses çıkarmayacak arkadaş olabilir kavga da edilir tartışma da olur
Yapmayın etmeyin diyeceğine huzur bırakmadınız demiş ne laubali sersemce bi tavır. Huzuru kaçıyorsa gelmesin sizinle ayrı takılın. Nasıl bir kabalık yok kilona bak kadın mısın sen birdaha asla suratına bakmam. Eşim de bu lafları yutup onunla gülüyorsa onu da onla başbaşa bırakıp terkederdim orayı. Yutmaya kalksan midene oturur. Affetme.
Mideme oturdu çünkü dünden beri durduk yere hakim olamadığım gözyaşlarım akıyor. Gidip anneme sığınmak ondan ölene kadar ayrılmak istemiyorum.

En nefret ettiğim ve gerçekten başkalarının huzurunu bozan birseydir kocayla kavga edip sürat dökmek.kimse bu durumu çekmek zorunda değil kayniniz hakaret tarzı konuşma olana kadar haklı.birde siz eşiniz bitmiş sıra kayninizmi kalmış tartışma edicek.Onunla da ağız dalaşına girmissiniz.onunda ne kadar karaktersiz olduğu çıkmış ortaya.resmen yuzgoz olmuşsunuz.

insanların içinde tartışmak zorunda mısınız eşinizle? açıkçası bu benim de başıma gelse ben de tepki verirdim size. hiç hoşlanmam yanımda çiftlerin tartşmasından. sonra çocuk gibi hemen bilet tarihi değiştirmek filan... kocanıza da söz hakkkı bırakmamışsınız. buraya kadar siz hatalısınız.

sonrasında adam abartmış. eşin de ezikmiş ağzını açmamış.
İnsanlar dediğiniz bizim ailemiz ki biz asla yüksek sesle tartışmayız bırakın yabancıyı aile Yanında bile . Aile olmak bu değildir . Sizde lütfen doğru anlayıp öyle eleştirin.

kusura bakma ama yorgun ve asık suratlıysan gitmeyecektın
kimsenın tadını kaçırmanın manası yok , sende kendını hatanı biliyorsun gibi geldi bana ,

öyle bir ortamda aynı seyi ablamda yapsa bende uyarırdım bune agzımızın tadını koymadınız derdiniz varsa gelmeseydiniz diye
kaynın saygınız ve terbiyesiz cunku o lafları size saydıgı için ,
ama milletin keyfini kaçırmıssınız oda ayrı bir konu

Şoklar içerisindeyim. Biri karıma , " sen de kadın misin " diye söyleyecek , o gözle bakacak, yorum yapacak ve ben sessiz kalacağım öyle mi ?
Şiddete karşı değilim böyle durumlarda. Ağzını gözünü dağıtırım ,yok çok salon cocuguysam en azından iletisimimi keserim.
Bu sözleri yutar misiniz bilmem ama eşinizin yaptığını yutmayin

İnsanlar dediğiniz bizim ailemiz ki biz asla yüksek sesle tartışmayız bırakın yabancıyı aile Yanında bile . Aile olmak bu değildir . Sizde lütfen doğru anlayıp öyle eleştirin.

aileniz olunca insan olmuyor mu? cevap vermek için cevap veriyosunuz sırf şu an. ayrıca madem aileniz ve aie yanında rahatça tartışılıyor onlar da bırak ya gibi konuşabilirler, ne de olsa aileniz.

kusura bakma ama yorgun ve asık suratlıysan gitmeyecektın
kimsenın tadını kaçırmanın manası yok , sende kendını hatanı biliyorsun gibi geldi bana ,

öyle bir ortamda aynı seyi ablamda yapsa bende uyarırdım bune agzımızın tadını koymadınız derdiniz varsa gelmeseydiniz diye
kaynın saygınız ve terbiyesiz cunku o lafları size saydıgı için ,
ama milletin keyfini kaçırmıssınız oda ayrı bir konu
Ya ablacım biz keyif kaçıracak birşey yapmadık. Sadece kısa bir laf dalaşı ki ben hayatta en çok çocuklara önümde kızılmasından nefret ederim o bütün gün önümde çocuk azarladı karısını azarladı ben sesimi çıkarmadım . Eşimle yaptığım bir laf dalaşı onun keyfini kaçırsa bile biz 3 gün için gelmişiz hoş görseydi Yen'i evliler olur böyle deseydi.

A
Ya ablacım biz keyif kaçıracak birşey yapmadık. Sadece kısa bir laf dalaşı ki ben hayatta en çok çocuklara önümde kızılmasından nefret ederim o bütün gün önümde çocuk azarladı karısını azarladı ben sesimi çıkarmadım . Eşimle yaptığım bir laf dalaşı onun keyfini kaçırsa bile biz 3 gün için gelmişiz hoş görseydi Yen'i evliler olur böyle deseydi.

aileniz olunca insan olmuyor mu? cevap vermek için cevap veriyosunuz sırf şu an. ayrıca madem aileniz ve aie yanında rahatça tartışılıyor onlar da bırak ya gibi konuşabilirler, ne de olsa aileniz.
bence cevap vermek için cevap veren sizsiniz. Ama sizin için eşimle olan diyaloğu yazayım.

" herkes ortaya karışık ben balık istedim . Balıktan biraz yedim sonra ortadan bir et aldım kimse niye balık yemedi diye sordum eşimde yüzüme bakmadan davet ettinde sanki dedi bende ne alaka dedim cevap vermedi bende kenara çekildim oda yesene dedi Yok dedim davet etmedi kimse yemeyeyim oda cidden mi dedi bende evet dedim " diyalog bu . Ses Yükselmesi dahi Yok.

Back