• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hakaretleri yutmalı mıyım?

Selamlar
Herkese hayırlı bayramlar
Konuya şöyle gireyim eşimle 3 günlüğüne bayram için eşimin memleketine geldik. Dün de birşeyler yemek için kaynım , eltim , eşim ve görümcemin çocukları ile dışarı çıktık . Ben çok yorgundum o yüzden hem ayakta uyuyordum hemde farkında olmadan suratım beş karıştı ( onlar öyle söylüyor) . Neyse eşimle ben biraz atıştık yemek esnasında atıştık derken ağız dalaşı gibi birşey sesler yükselmedi. Kaynım eşime " Cengiz bırak ya " dedi. Ardından " ne huzur bıraktınız ne ağız tadı , kaçırdınız ne varsa " diye devam etti . Benim çok zoruma gitti . Bende birşey söyleyeceksen ya ikimize söyle yada hiç söyleme abine "bırak ya " üslubu ile konuşma ben eğitim onun olur böyle şeyler neyi bıraksın dedim . Oda ben sana birşey demem dedi. Huzur bırakmıyorsunuz ne bu dedi Bende telefonumu alıp bilet tarihini değiştirmek istedim eşimde karşı çıktı bende kimsenin Huzuru kaçmasın gidelim dedim. Kaynıma da bir daha seninle aynı ortama girmem dedim . Oda meraklın değilim bende " senin gibi biriyle " aynı ortama girmeye dedi.
Ardından eltim ortamı sakinleştirmek için "yapmayın , kırmayın " demeye çalıştı ama kaynım " Sen Sus benim olduğum ortamda sen konuşamazsın " diye bağırdı . Ben çileden çıktım. Saygısızsın dedim oda bana " Sen kimsin , kilon kadar konuş , sen kadın mısın , şu haline bak rezilsin ,çocuksun , benim karım kadın sen nesin " dedi eşimde ona sus bana "aşkım tamam " dedi . Oda neden bana sus ona aşkım diyorsun dedi eşime ve " Benim karım abime senin bana dediklerini dese ben onu evde tutmam " dedi . Eşimde sessiz kalıp beni ortamdan uzaklaştırmaya çalıştı . Sonra da onu utandırdığımı söyleyip boşanmayı ima etti. Bende kaynıma kardeşin beni senin için boşayacaksa ben daha önce boşarım dedim ve yol boyunca ağladım. Araları iyi şimdi . Gülüyorlar oynuyorlar ama ben sürekli ağlıyorum ....
Arkadaşım benden sana abla tavsiyesi kimsenin yanında kocanla hiçbir şekilde kötü olma.insanlar öyle hale gelmiş ki bu duruma sevinenler dahi var ohh olsun diyenler var.
İkincisi her ne şekilde olursa olsun yemek masasında ortamı gerecek diyologlara girme bir başkası yapıyorsa dahi olaya katılma.
3.olarak kaynin terbiyesiz.ama eşin olabildiğince ortamı kurtarmaya çalışmış bu iyi bir şey.
Sana tavsiyem eşinin ailesiyle tartışmaya girme ve eşinle onların yanındayken olabildiğine mutlu ol gerekirse kulislere oyna onlara koz verme.problem mi oldu o konuyu yalnız kaldıgınızda konuş hem senin öfken diner sakin konuşursun hem de millete laf olmamış olursunuz...ve son olarak onlar kardeş et ile tırnak.kendini beni tercih etmedi kardeşini tercih etti durumunda görme kardeş onlar sense eşisin

Selamlar
Konuya şöyle gireyim eşimle 3 günlüğüne bayram için eşimin memleketine geldik. Dün de birşeyler yemek için kaynım , eltim , eşim ve görümcemin çocukları ile dışarı çıktık . Ben çok yorgundum o yüzden hem ayakta uyuyordum hemde farkında olmadan suratım beş karıştı ( onlar öyle söylüyor) . Neyse eşimle ben biraz atıştık yemek esnasında atıştık derken ağız dalaşı gibi birşey sesler yükselmedi. Kaynım eşime " Cengiz bırak ya " dedi. Ardından " ne huzur bıraktınız ne ağız tadı , kaçırdınız ne varsa " diye devam etti . Benim çok zoruma gitti . Bende birşey söyleyeceksen ya ikimize söyle yada hiç söyleme abine "bırak ya " üslubu ile konuşma ben eğitim onun olur böyle şeyler neyi bıraksın dedim . Oda ben sana birşey demem dedi. Huzur bırakmıyorsunuz ne bu dedi Bende telefonumu alıp bilet tarihini değiştirmek istedim eşimde karşı çıktı bende kimsenin Huzuru kaçmasın gidelim dedim. Kaynıma da bir daha seninle aynı ortama girmem dedim . Oda meraklın değilim bende " senin gibi biriyle " aynı ortama girmeye dedi.
Ardından eltim ortamı sakinleştirmek için "yapmayın , kırmayın " demeye çalıştı ama kaynım " Sen Sus benim olduğum ortamda sen konuşamazsın " diye bağırdı . Ben çileden çıktım. Saygısızsın dedim oda bana " Sen kimsin , kilon kadar konuş , sen kadın mısın , şu haline bak rezilsin ,çocuksun , benim karım kadın sen nesin " dedi eşimde ona sus bana "aşkım tamam " dedi . Oda neden bana sus ona aşkım diyorsun dedi eşime ve " Benim karım abime senin bana dediklerini dese ben onu evde tutmam " dedi . Eşimde sessiz kalıp beni ortamdan uzaklaştırmaya çalıştı . Sonra da onu utandırdığımı söyleyip boşanmayı ima etti. Bende kaynıma kardeşin beni senin için boşayacaksa ben daha önce boşarım dedim ve yol boyunca ağladım. Araları iyi şimdi . Gülüyorlar oynuyorlar ama ben sürekli ağlıyorum ....
Sizin aile arasında suratınızın asık olması masadakilere de negatif enerji vermiş.keşke içinize atıp yine de suratınızı asmasaydınız.Ama her ne olursa olsun kaynınızın o şekilde davranması hoş değil.kaldı ki eşinizin bu dıruma ses çıkarmaması hayret verici.eşiniz her ne olursa olsun orada problemi yönetmeli sizin arkanızda dırmalıydı ki aile üyelerinin de size saygısı olsun.

Nasıl size böyle laflar söyler kaynınız yahu? Sonrada kardeşiyle gülüyor ha birsey olmamış gibi valla pes! Eşiniz de ne gamsız..

Seviyesizlik yavan yapmış. Saygı, sınır, seviye Arama yanı. Ne cesaretle böyle davranıyor demeyeceğim size çünkü nerden cesaret aldığı belli. Vallahi pes!

Tartismayi uzatmasaymissiniz iyiymis. Ama madem bir kere uzadi o laflar nedir? Sen kadin misin benim esim senden daha kadin ne demek? Buna susan bir koca bosarsa bosasin. Acayip ama acayip sinir oldum esinize.

Ne siz ne de kayninizin esi yutmamali bence.zira esim baba bunu yapsa bosarim demis kayniniz.esinde sana bosanmaktan bahsetmis.abi kardes bosanip beraber yasasinlar en iyisi.fakat bilet tarihi degistirmeye kalkmaniz hos olmamis.bir de masada kayninizin ben sana birsey demem lafina kadarki kismi biraz abartmissiniz sanki.ondan sonra kayinda kayis kopmus.brusssss yavas gel ayi deseydiniz.ayyy kaynanamin bir lafina elime geceni firlattimda sesini cikarmadi esim degilki bosanalim demek

"İnsan içinde kocayla kabga edilmez."mişmiş.
"KADINLAR" kulübünden hergün yeni inciler.
Cok şey öğreniyoruz sizden tenk yu.
Kadının kkda da yeri yok.

Eşin o adamın ağzının payını vermeliydi kim olursa olsun. Seni savunmayıp bir de onu mu savunuyor. Def olsun gitsin. Seni savunmayan bir adamla işin olmasın. Adam dediğin adamın yanında eşine kimse ağzını açamamalı. Eşin gerizekalısı kendini küçük düşürmüş haberi yok. Böyle diyen adamın karısına bi laf edin bakalım o adam sizin için yuvasını bozacak mı? Ne münasebet sana bu lafları ediyor eşin de susuyor. Oha, oha, oha !!!!!!!

O lafları görümceler bile demez!
Görümce ötesi bir kayınço :)

Bence siz bu adamla atışmaya devam edin. Böylece eltiye görümceye kaynanaya kavga sırası gelmez,
kadınlarla aranız iyi olur bari ;)

Ohabu ne ya? Cocuk gibi atismalar.. hic karismamasi gerekirdi kayninin konuya.. esin ise tam bi okuz hem kavgabasliyo sen kadin misin diyen kardesine bisey diyemiyo! Ona ne senin kadinligindan demekki vakti olunca bunlari dusunmuski ilk firsatta kusmus.. kardes olduklari belli olmus..

Selamlar
Nasıl bir insan o ya seviyesiz ama bunları ne hakla söyler eşin nasıl izin verir anlamadım asıl kendisi huzur bırakmamış birse eşlerin arasını bozuyor densiz zihniyeti belli zaten

"İnsan içinde kocayla kabga edilmez."mişmiş.
"KADINLAR" kulübünden hergün yeni inciler.
Cok şey öğreniyoruz sizden tenk yu.
Kadının kkda da yeri yok.
Degil koca ile kimse ile kavgaya gerek yok herkesin içinde.
Farklı bir bakış açısı tutturmaya çalışmışsınız lakin olmamış.

Selamlar
Bir aile ortamında birlikteyken suratınız asık üstüne bir de tartışıyorsanız sizinle beraber olanlar bundan olumsuz etkilenir
Belli ki bu ilk tartışmanız değildi kaynınızın verdiği tepkiye bakılırsa.
Sonrasında haddini aşmış fakat arada söylenen şeyler olduğunu düşünmekteyim
Hic bir kayın kişisi böyle tartışma esnasında " sen kadın misin " ifadesine yeltenmez
Kocanıza da diyecek bir sey bulamadim
Kal mı geldi nedir :işsiz:

Bir süre kişilerden uzak durmaya çalışın eşiniz de dahil, ama al misketlerini ver bebeklerimi durumuna girmeye gerek yok .

YUH.

Kaynın sapık bence. Senin kadınlığın ona niye dert olmuş ki? Kocan da baya geniş adam. Bence sen boşan.

birgün KAYNIM eşime yaptıgı hatadan dolayı kızdı küfürlü bir sekilde
ve eşim hatalıydı bikliyorm bende ona bundan dolayı cokkkkkk kızdım bagırdım evde kimse yokken
fakat kaynımın kızmasına dayanamadım büyüğü eşimin
sen nasıl konusuyorsun yaaa dedim konusmalarına dıkkat et sana bu hakkı kim veriyor
o bir baba senin gibi bekar adam degil cocugu var gururu var birdaha bir küfür ettiğini duymayacagım dedim benim tepemi attırma aynen böyle dedim zoruma gitti .ben derim ama baskası diyince cok kötü oluyor

daha neler yazdım
kaynımda kızımın hatrı için susuyorum diye yazmıs ve yumusak tavırla farklı cevaplar verdi eşim için sonra
kim olursa olsun hakaret edemez kimse kimseye
ona hayatla ilğili bazı konusmalar yaptım dumur oldu yazım iyi saatlerce yazarım msj
ama sizin kaynınız kusura bakmayın ama cok edepsizmiş
ne demek sende kadınmısın bana laf diyecek adamın alnını karıslarım ben haddini bilsin
eşinde tepki verip lafını yedirecekti olmamıs sizi ezdirmiş bu iş sarpa sarar ben diyim

Eşinizin midesi ne kadar genişmiş...
Size o hakaretleri edecek ve susacak... Pes !!!
Bence sizi koruyamayan bir adam ile zaten ewli kalmayın B Balparmak95

Back