- 12 Mart 2017
- 113
- 52
- 18
- 29
- Konu Sahibi Balparmak95
-
canım burası Şırnak senin Yorgun'um gelemem deme lüksün yokkusura bakma ama yorgun ve asık suratlıysan gitmeyecektın
kimsenın tadını kaçırmanın manası yok , sende kendını hatanı biliyorsun gibi geldi bana ,
öyle bir ortamda aynı seyi ablamda yapsa bende uyarırdım bune agzımızın tadını koymadınız derdiniz varsa gelmeseydiniz diye
kaynın saygınız ve terbiyesiz cunku o lafları size saydıgı için ,
ama milletin keyfini kaçırmıssınız oda ayrı bir konu
Güya eşim ona surat yapmış oda haklısın karışmamalıydım demiş.çok gereksiz bir ortam ve gereksiz bir muhabbet olmuş,
başta siz hatalısınız ama kaynınızın söyledikleri bidaha yüzüne bakmama nedeni,
beni bidaha asla hiçbir güç o adamla aynı çatı altına sokamazdı.
zaten kaynım bana öyle bişey dese önce eşim sonra kayınpederim ağzının payını verirler, sizinkiler ailece tuhafmış.
A
bence cevap vermek için cevap veren sizsiniz. Ama sizin için eşimle olan diyaloğu yazayım.
" herkes ortaya karışık ben balık istedim . Balıktan biraz yedim sonra ortadan bir et aldım kimse niye balık yemedi diye sordum eşimde yüzüme bakmadan davet ettinde sanki dedi bende ne alaka dedim cevap vermedi bende kenara çekildim oda yesene dedi Yok dedim davet etmedi kimse yemeyeyim oda cidden mi dedi bende evet dedim " diyalog bu . Ses Yükselmesi dahi Yok.
Canım sana kıyamam çok üzüldüm yaMideme oturdu çünkü dünden beri durduk yere hakim olamadığım gözyaşlarım akıyor. Gidip anneme sığınmak ondan ölene kadar ayrılmak istemiyorum.
Güya eşim ona surat yapmış oda haklısın karışmamalıydım demiş.
şırnakla ne alaka onu anlamadım ? hakikaten çoluk çocuk muhabbeti gibi olmuş. adam eşine laf atıyorsa onun cevap vermesi lazım sen de yok öyle konuşma böyle deme diyerek kavgayı fitillemişsin. kaynın da normal bir insan değil, eşin biraz pısırık kalıyor galiba yanında.Ca
canım burası Şırnak senin Yorgun'um gelemem deme lüksün yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?