• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hakaretleri yutmalı mıyım?

Balparmak95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
113
52
18
29
Selamlar
Herkese hayırlı bayramlar
Konuya şöyle gireyim eşimle 3 günlüğüne bayram için eşimin memleketine geldik. Dün de birşeyler yemek için kaynım , eltim , eşim ve görümcemin çocukları ile dışarı çıktık . Ben çok yorgundum o yüzden hem ayakta uyuyordum hemde farkında olmadan suratım beş karıştı ( onlar öyle söylüyor) . Neyse eşimle ben biraz atıştık yemek esnasında atıştık derken ağız dalaşı gibi birşey sesler yükselmedi. Kaynım eşime " Cengiz bırak ya " dedi. Ardından " ne huzur bıraktınız ne ağız tadı , kaçırdınız ne varsa " diye devam etti . Benim çok zoruma gitti . Bende birşey söyleyeceksen ya ikimize söyle yada hiç söyleme abine "bırak ya " üslubu ile konuşma ben eğitim onun olur böyle şeyler neyi bıraksın dedim . Oda ben sana birşey demem dedi. Huzur bırakmıyorsunuz ne bu dedi Bende telefonumu alıp bilet tarihini değiştirmek istedim eşimde karşı çıktı bende kimsenin Huzuru kaçmasın gidelim dedim. Kaynıma da bir daha seninle aynı ortama girmem dedim . Oda meraklın değilim bende " senin gibi biriyle " aynı ortama girmeye dedi.
Ardından eltim ortamı sakinleştirmek için "yapmayın , kırmayın " demeye çalıştı ama kaynım " Sen Sus benim olduğum ortamda sen konuşamazsın " diye bağırdı . Ben çileden çıktım. Saygısızsın dedim oda bana " Sen kimsin , kilon kadar konuş , sen kadın mısın , şu haline bak rezilsin ,çocuksun , benim karım kadın sen nesin " dedi eşimde ona sus bana "aşkım tamam " dedi . Oda neden bana sus ona aşkım diyorsun dedi eşime ve " Benim karım abime senin bana dediklerini dese ben onu evde tutmam " dedi . Eşimde sessiz kalıp beni ortamdan uzaklaştırmaya çalıştı . Sonra da onu utandırdığımı söyleyip boşanmayı ima etti. Bende kaynıma kardeşin beni senin için boşayacaksa ben daha önce boşarım dedim ve yol boyunca ağladım. Araları iyi şimdi . Gülüyorlar oynuyorlar ama ben sürekli ağlıyorum ....

doğru mu anladım?
eşinizin kardeşi size "sen de kadın mısın kilon kadar konuş sen çocuksun benim karım kadın" dedi.
ve eşiniz bu sözlerin ardından kardeşine çıkışmak yerine size boşanmayı mı ima etti?

insanların içinde tartışmak zorunda mısınız eşinizle? açıkçası bu benim de başıma gelse ben de tepki verirdim size. hiç hoşlanmam yanımda çiftlerin tartşmasından. sonra çocuk gibi hemen bilet tarihi değiştirmek filan... kocanıza da söz hakkkı bırakmamışsınız. buraya kadar siz hatalısınız.

sonrasında adam abartmış. eşin de ezikmiş ağzını açmamış.

Kaynınızın yaptığı terbiyesizlikler beni hayrete düşürdü. Gelip özür dileyene kadar kesinlikle bu sözleri yutmamalısınız. Eşinize gelince.. O da çok yanlış etmiş size abisinin lafları yüzünden boşanma hakkında bir şeyler diyerek. Tepkinizi eşinizle baş başa kaldığınız bir anda net şekilde belirtin. Umarım eşiniz akıllanır. Her seferinde ailesine karşı sizi bu şekilde itham edecekse veya ediyorsa, çekeceğiniz var. Allah yardımcınız olsun.

Ortak bişeyler yapıyosanız ses çıkarmayacak arkadaş olabilir kavga da edilir tartışma da olur
Yapmayın etmeyin diyeceğine huzur bırakmadınız demiş ne laubali sersemce bi tavır. Huzuru kaçıyorsa gelmesin sizinle ayrı takılın. Nasıl bir kabalık yok kilona bak kadın mısın sen birdaha asla suratına bakmam. Eşim de bu lafları yutup onunla gülüyorsa onu da onla başbaşa bırakıp terkederdim orayı. Yutmaya kalksan midene oturur. Affetme.

Insanların yanında tartışmışsınız adam da biz ağız tadıyla bişey yedirmediniz demiş. Daha once böyle tartışmalarıniz da oluyosa millet bıkmıştır artık. Yalnız diyaloglar kopuk kopuk bazı yerlerde. Siz kendi karina bak gibi bi laf ettiniz mi? Eşinizin sizi savunmasına ihtiyacımız yok ki siz kendinizi savunmuşsunuz zaten. Bir daha kimsenin yanında açık vermeyin

Kaynının ettiği hakaretleri okuyana kadar adam haklı diyordum ki, çok çok fena biriymiş.

Selamlar
Herkese hayırlı bayramlar
Konuya şöyle gireyim eşimle 3 günlüğüne bayram için eşimin memleketine geldik. Dün de birşeyler yemek için kaynım , eltim , eşim ve görümcemin çocukları ile dışarı çıktık . Ben çok yorgundum o yüzden hem ayakta uyuyordum hemde farkında olmadan suratım beş karıştı ( onlar öyle söylüyor) . Neyse eşimle ben biraz atıştık yemek esnasında atıştık derken ağız dalaşı gibi birşey sesler yükselmedi. Kaynım eşime " Cengiz bırak ya " dedi. Ardından " ne huzur bıraktınız ne ağız tadı , kaçırdınız ne varsa " diye devam etti . Benim çok zoruma gitti . Bende birşey söyleyeceksen ya ikimize söyle yada hiç söyleme abine "bırak ya " üslubu ile konuşma ben eğitim onun olur böyle şeyler neyi bıraksın dedim . Oda ben sana birşey demem dedi. Huzur bırakmıyorsunuz ne bu dedi Bende telefonumu alıp bilet tarihini değiştirmek istedim eşimde karşı çıktı bende kimsenin Huzuru kaçmasın gidelim dedim. Kaynıma da bir daha seninle aynı ortama girmem dedim . Oda meraklın değilim bende " senin gibi biriyle " aynı ortama girmeye dedi.
Ardından eltim ortamı sakinleştirmek için "yapmayın , kırmayın " demeye çalıştı ama kaynım " Sen Sus benim olduğum ortamda sen konuşamazsın " diye bağırdı . Ben çileden çıktım. Saygısızsın dedim oda bana " Sen kimsin , kilon kadar konuş , sen kadın mısın , şu haline bak rezilsin ,çocuksun , benim karım kadın sen nesin " dedi eşimde ona sus bana "aşkım tamam " dedi . Oda neden bana sus ona aşkım diyorsun dedi eşime ve " Benim karım abime senin bana dediklerini dese ben onu evde tutmam " dedi . Eşimde sessiz kalıp beni ortamdan uzaklaştırmaya çalıştı . Sonra da onu utandırdığımı söyleyip boşanmayı ima etti. Bende kaynıma kardeşin beni senin için boşayacaksa ben daha önce boşarım dedim ve yol boyunca ağladım. Araları iyi şimdi . Gülüyorlar oynuyorlar ama ben sürekli ağlıyorum ....

Yutmazdım
O yoldan yalnız dönerdi...

Ciddi anlamda başka insanların önünde tartışarak keyif kaçırmaya , biletimi değiştiriyorum gibi davranışlara girmeye lüzum yok . Burada kaynınız haklı . Ama ettiği hakaretler kesinlikle çok çirkin ve o kadarına hiç hakkı yok . Yani huzurumuzu bozmayın vs dedikten sonra susmalıydı . Ötesini yapamaz . Eşiniz demek ki susturamadı . İkisiyle de bir süre konuşmayın

Ciddi anlamda başka insanların önünde tartışarak keyif kaçırmaya , biletimi değiştiriyorum gibi davranışlara girmeye lüzum yok . Burada kaynınız haklı . Ama ettiği hakaretler kesinlikle çok çirkin ve o kadarına hiç hakkı yok . Yani huzurumuzu bozmayın vs dedikten sonra susmalıydı . Ötesini yapamaz . Eşiniz demek ki susturamadı . İkisiyle de bir süre konuşmayın

insanların içinde tartışmak zorunda mısınız eşinizle? açıkçası bu benim de başıma gelse ben de tepki verirdim size. hiç hoşlanmam yanımda çiftlerin tartşmasından. sonra çocuk gibi hemen bilet tarihi değiştirmek filan... kocanıza da söz hakkkı bırakmamışsınız. buraya kadar siz hatalısınız.

sonrasında adam abartmış. eşin de ezikmiş ağzını açmamış.
Süper bir yorum tamamen katılıyorum. ..

Baskasinin yaninda tartisirsaniz "buyrun sizde karisin konuya" demis olursunuz. Ben bir grupla disari cikiyorsam yanimda kavga gurultu istemem sahsen. Orda esinizin kardesi hali. Siz cok yukselmissiniz. Sonradan soyledikleri hic hos degil ama. Karsisindaki bir kadin. Ne olursa olsun saygida kusur etmemesi gerekir. Yengesisiniz sonucta. Esinize de dicek lafim yok. Ne bicim konusuyorsun diyememis kardesine.

Back