Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Kızlar ne düşünüyorsunuz? Yumurtlama akıntısı hissettiğim için bugğn bu kadar test yaptım yoksa günde bir kere yapıyordum

Yarın kesin pik olcak sankiii . Örnek olarak birkaç mesaj önce benim ovulasyon testlerini ekledim ordaki pik güne bakabilirsin + koydum kenarına
Evet evet gördüm sizinkiler tam net hatta benimkilere göre,bakalım yarın Bencede t çizgisi koyu çıkıcak gibi bakalım inşallah

Ben bir gün öncesini değerlendiremedim diye çok pişmanım yoldaydık o gece aman aman siz bugünleri iyi değerlendirin boş geçmesin mümkünse
Ay inşallah,eşime bildiklerimi anlatıyorum zavallım çok anlamıyor bu olayları ama bilinçlendirdim onu da.Görev gibi olmasını istemediğim için bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım bizim özel günlerimizin olduğunu değerlendirmemiz gerektiğini bakalım allahım inşallah bu ay sevindirir bizi

Benzer şeyleri ben de söyledim. Dinlerken sıkılıyor biz hemen olsun istiyoruz onlar olması gerektiği zaman olur diyebildiği için çok rahatlar onlarla aramızdaki fark bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…