- 18 Eylül 2016
- 1.919
- 7.206
- 158
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Moral bozucu oluyor ama her ay yeni bir şansSelam kızlarMaalesef ben de elendim. Lekelenme başladı. Bat yarın erken geldi şansımın böylesi ben de pcos var hayatımda ilk defa erken tarihimde regli görüyorum hayat pes etmek yok şu an üzgün olsam da yenilenerek devam edeceğim test yapıp yapmama konusunda karar veremedim ama büyük ihtimalle yumurtlama takibi yapacağım tekrardan
Ovulasyon testini yapmadan 2 Saar önce sıvı tüketimimi azaltmak gerekiyor kahve çay gibi şeylere dikkat etmek lazım.Dikkat etmediyseniz yanıltıcı olabilirMoral bozucu oluyor ama her ay yeni bir şansgüzel haberler alırsın inşallah
Benim de bir sorum olacak. Bir kaç gündür regl ağrısı çekiyor hep olacağım diyorum ama olmadı. Reglim düzenli değil bir kaç gün oynuyor geçen ayki döngüme göre yarın olmam gerek. Erken gebelik testi negatif çıktı. Hiç ovülasyon testi kullanmamıştım bir dahaki döngümde kullanmak için aldım bugün bi deniyim dedim çift çizgi görünüyor. Ama yumurtlama döneminde değilim bu neden olabilir bileniniz var mı?
Bir de bende regldan önce hep koyu çıkıyor t çizgisi çok koyu değil ama yinede görüyorum regle yakın çizgiyiMoral bozucu oluyor ama her ay yeni bir şansgüzel haberler alırsın inşallah
Benim de bir sorum olacak. Bir kaç gündür regl ağrısı çekiyor hep olacağım diyorum ama olmadı. Reglim düzenli değil bir kaç gün oynuyor geçen ayki döngüme göre yarın olmam gerek. Erken gebelik testi negatif çıktı. Hiç ovülasyon testi kullanmamıştım bir dahaki döngümde kullanmak için aldım bugün bi deniyim dedim çift çizgi görünüyor. Ama yumurtlama döneminde değilim bu neden olabilir bileniniz var mı?
Tamamdır o zaman çok teşekkürler cevabınız içinBir de bende regldan önce hep koyu çıkıyor t çizgisi çok koyu değil ama yinede görüyorum regle yakın çizgiyi
Teşekkür ediyorum güzel dileklerin içinMoral bozucu oluyor ama her ay yeni bir şansgüzel haberler alırsın inşallah
Sağlık olsun canımSelam kızlarMaalesef ben de elendim. Lekelenme başladı. Bat yarın erken geldi şansımın böylesi ben de pcos var hayatımda ilk defa erken tarihimde regli görüyorum hayat pes etmek yok şu an üzgün olsam da yenilenerek devam edeceğim test yapıp yapmama konusunda karar veremedim ama büyük ihtimalle yumurtlama takibi yapacağım tekrardan
Hayır net değildi. İlk defa denediğim için pek bilgim yok o yüzden sormak istedimTeşekkür ediyorum güzel dileklerin içininşallah hepimiz alırız bu güzel haberi. Allah isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu T çizgisi net miydi? Vücudumuzda hep lh hormono bulunuyor ben de yaptığım süre içerisinde hep silik gördüm ama yalnızca yumurtlama ve çatlama sonrası koyu çizgiydi. Sıvı alımını iki saat öncesinden kesmek. Hep aynı saatte yapmaya özen göstermek lazım bir de biraz detaylı
İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelirSağlık olsun canımumarım birdahaki ay hepimiz gebelik haberlerimizi veririz. Bende tekrar ovulasyon testine başladım yine takiple ilerliyorum.
İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi de paylaşırızHayır net değildi. İlk defa denediğim için pek bilgim yok o yüzden sormak istedimbirbirimize güzel haberler vereceğimiz günler gelir umarım
Selam kızlarMaalesef ben de elendim. Lekelenme başladı. Bat yarın erken geldi şansımın böylesi ben de pcos var hayatımda ilk defa erken tarihimde regli görüyorum hayat pes etmek yok şu an üzgün olsam da yenilenerek devam edeceğim test yapıp yapmama konusunda karar veremedim ama büyük ihtimalle yumurtlama takibi yapacağım tekrardan
Ben laboquick kullanıyorum canım çok memnunumİnşallah bu ay hepimize uğurlu gelirhangi marka ovulasuon testi ile ilerliyorsun ben bu konuda kararsız kaldım. Farklı marka mı kullansam bu ay diye düşünüyorum
Kızlar ben ovulasyon testini çok yapamadım. Takvimden derman ettim bugün gebelik testi yaptım ama hayalet çizi var sanki emin olamadımsizce var mı? Eki Görüntüle 3575264
İnşallahHafif bir çizgi görünüyor aslında ama bu testi kaçıncı gün yaptığın önemli testin markası önemli beklenen adet tarihin önemli , umarım bebişinin ilk merhabasıdır sana
İnşallahGecikmemin 2. Günü flo uygulaması üzerinden takip yapıyorum bugün test yapabileceğimi yazmıştı. Markası Days Comfort
Merhaba, bu ay bende de öyle oldu doktora gittiğimde 19 mm yumurtam vardı geldim test yaptım pik göremedim. Çok daha sonra pik oldu. Geç yumurtlama oldu. Siz takip edin testle20 mm çıktı ultrason da pozitif çıkmazmı çatlamadan önce çıkması gerekirdi aslında
Alayım onları da bir da daha az sıvı tükettiğim zaman deneyeceğim daha net olsunKendine predictor awox gibi birkaç test al bence kuzum. Gecikmen varsa birkaç test daha gönül rahatlığı ile yapabilirsin.
Evet 2 gündür çizgim koyulaşmaya başladı teşekkür ederimMerhaba, bu ay bende de öyle oldu doktora gittiğimde 19 mm yumurtam vardı geldim test yaptım pik göremedim. Çok daha sonra pik oldu. Geç yumurtlama oldu. Siz takip edin testle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?