Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Selam kızlar Maalesef ben de elendim. Lekelenme başladı. Bat yarın erken geldi şansımın böylesi ben de pcos var hayatımda ilk defa erken tarihimde regli görüyorum hayat pes etmek yok şu an üzgün olsam da yenilenerek devam edeceğim test yapıp yapmama konusunda karar veremedim ama büyük ihtimalle yumurtlama takibi yapacağım tekrardan

Moral bozucu oluyor ama her ay yeni bir şans güzel haberler alırsın inşallah
Benim de bir sorum olacak. Bir kaç gündür regl ağrısı çekiyor hep olacağım diyorum ama olmadı. Reglim düzenli değil bir kaç gün oynuyor geçen ayki döngüme göre yarın olmam gerek. Erken gebelik testi negatif çıktı. Hiç ovülasyon testi kullanmamıştım bir dahaki döngümde kullanmak için aldım bugün bi deniyim dedim çift çizgi görünüyor. Ama yumurtlama döneminde değilim bu neden olabilir bileniniz var mı?

Ovulasyon testini yapmadan 2 Saar önce sıvı tüketimimi azaltmak gerekiyor kahve çay gibi şeylere dikkat etmek lazım.Dikkat etmediyseniz yanıltıcı olabilir

Bir de bende regldan önce hep koyu çıkıyor t çizgisi çok koyu değil ama yinede görüyorum regle yakın çizgiyi

Teşekkür ediyorum güzel dileklerin için inşallah hepimiz alırız bu güzel haberi. Allah isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu T çizgisi net miydi? Vücudumuzda hep lh hormono bulunuyor ben de yaptığım süre içerisinde hep silik gördüm ama yalnızca yumurtlama ve çatlama sonrası koyu çizgiydi. Sıvı alımını iki saat öncesinden kesmek. Hep aynı saatte yapmaya özen göstermek lazım bir de biraz detaylı

Sağlık olsun canım umarım birdahaki ay hepimiz gebelik haberlerimizi veririz. Bende tekrar ovulasyon testine başladım yine takiple ilerliyorum.

Hayır net değildi. İlk defa denediğim için pek bilgim yok o yüzden sormak istedim birbirimize güzel haberler vereceğimiz günler gelir umarım

Sağlık olsun canım umarım birdahaki ay hepimiz gebelik haberlerimizi veririz. Bende tekrar ovulasyon testine başladım yine takiple ilerliyorum.
İnşallah bu ay hepimize uğurlu gelir hangi marka ovulasuon testi ile ilerliyorsun ben bu konuda kararsız kaldım. Farklı marka mı kullansam bu ay diye düşünüyorum

Oyyy kuzum canını hiç sıkma bizden değerlisi yok öncelikle. Olmazsa da önümüzdeki ay yeni bir şansımız var en azından böyle düşünelim Ben de buraya yazmasam da 2 gündür sürekli test yaptım hep negatifti. Pazartesi günü adet günüm. Bugün ofiste sürekli regl oldum sandım tuvalete koştum. Kramplarım oldu hep, ayrıca pitbull gibi herkese saldırdım durdum Muhtemelen benim de regl geliyor ve pazartesiden önce gelebilir... Regl olursam elimde kalan laboquick ovulasyonlari kullanicam.cok memnun kalmıştım ben. Sen hangisini kullandın bilmiyorum ama laboquick ovulasyon için de gebelik testi için de bence baya başarılı.

Kızlar ben ovulasyon testini çok yapamadım. Takvimden derman ettim bugün gebelik testi yaptım ama hayalet çizi var sanki emin olamadım sizce var mı?

Kızlar ben ovulasyon testini çok yapamadım. Takvimden derman ettim bugün gebelik testi yaptım ama hayalet çizi var sanki emin olamadım sizce var mı? Eki Görüntüle 3575264

Hafif bir çizgi görünüyor aslında ama bu testi kaçıncı gün yaptığın önemli testin markası önemli beklenen adet tarihin önemli , umarım bebişinin ilk merhabasıdır sana

Hafif bir çizgi görünüyor aslında ama bu testi kaçıncı gün yaptığın önemli testin markası önemli beklenen adet tarihin önemli , umarım bebişinin ilk merhabasıdır sana
İnşallahGecikmemin 2. Günü flo uygulaması üzerinden takip yapıyorum bugün test yapabileceğimi yazmıştı. Markası Days Comfort

Hanimlar bir suru yere yazdim lutfen biri cevap versin meraktan catlicam ovulasyon testi vardi evde oylesine yaptim aninda cift cizgi koyu sekilde cikti adetime var sizce yumurtladim mi yumurtlayinca aninda mi iki cizgide koyu sekilde cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…