- 14 Şubat 2025
- 576
- 198
- 18
- Konu Sahibi Sibella2710
Kızlar ne düşünüyorsunuz? Yumurtlama akıntısı hissettiğim için bugğn bu kadar test yaptım yoksa günde bir kere yapıyordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun2 gün önce ve bugün erken gebelik testi yaptım negatiftidayanıp pazar günü falan yapcam tekrar. Pazartesi zaten regl günüm
![]()
Kesinlikle öyleİnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelsinler
Her ay regl gelince umutsuzluk geliyor ama rgl biterken yine Allâh veriyor güç kuvvet umut![]()
Yarın kesin pik olcak sankiiiEki Görüntüle 3574039
Kızlar ne düşünüyorsunuz? Yumurtlama akıntısı hissettiğim için bugğn bu kadar test yaptım yoksa günde bir kere yapıyordum![]()
Evet evet gördüm sizinkiler tam net hatta benimkilere göre,bakalım yarın Bencede t çizgisi koyu çıkıcak gibi bakalım inşallahYarın kesin pik olcak sankiii. Örnek olarak birkaç mesaj önce benim ovulasyon testlerini ekledim ordaki pik güne bakabilirsin + koydum kenarına
Evet evet gördüm sizinkiler tam net hatta benimkilere göre,bakalım yarın Bencede t çizgisi koyu çıkıcak gibi bakalım inşallah![]()
20 mm çıktı ultrason da pozitif çıkmazmı çatlamadan önce çıkması gerekirdi aslındaÇatlamaya yakındır. Bi iki güne çatlar belki
Hayırlısı olsunbu ay hepimiz elendik
tutmuştur inşallah sizin..
bir dahaki ay inşallah hepimiz hamiş oluruz![]()
Ay inşallah,eşime bildiklerimi anlatıyorum zavallım çok anlamıyor bu olayları ama bilinçlendirdim onu da.Görev gibi olmasını istemediğim için bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım bizim özel günlerimizin olduğunu değerlendirmemiz gerektiğiniBen bir gün öncesini değerlendiremedim diye çok pişmanım yoldaydık o geceaman aman siz bugünleri iyi değerlendirin boş geçmesin mümkünse
![]()
Benzer şeyleri ben de söyledim. Dinlerken sıkılıyorAy inşallah,eşime bildiklerimi anlatıyorum zavallım çok anlamıyor bu olayları ama bilinçlendirdim onu da.Görev gibi olmasını istemediğim için bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım bizim özel günlerimizin olduğunu değerlendirmemiz gerektiğinibakalım allahım inşallah bu ay sevindirir bizi
![]()
İnşallahKızlar bugün yumurtlama günüm,t çizgisi belirgin şekilde daha koyu çıktı.Bu ay resmen burda takip ettim yumurtlamamı umarım şans gelir ve bu ay dileyen herkese nasip olur![]()
Havuçlar işe yaradıHavuç tüketin bence çatlatmaya etkisi varmış
Ahh çok şükürHavuçlar işe yaradı![]()
Ayyy çok heyecanlıAhh çok şükürhadi bakalım inşallah güzel haberi de yazarsınız
Benimde bugün pik,Sizinle aramızda 1,2 gün var aynı anda öğreniriz inşallah![]()
Bende elendim vallahi adet oldum bugünHayırlısı olsunbu ay hepimiz elendik
tutmuştur inşallah sizin..
bir dahaki ay inşallah hepimiz hamiş oluruz![]()
Kesinlikle hormon testlerimize düzenli bakmalıyızKızlar 8 ay denedikten sonra bugün hormon testi yaptırdım trioidim yüksek cıktı dr onu mutlaka düşürmen lazım dedi ya... Tahlillerinizi aksatmayın
Birden pik oluyor canım testi yapmaya devamBugün 12.günüm pike yaklaşıyorum herhalde![]()