Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

IMG_1402.webp

Kızlar ne düşünüyorsunuz? Yumurtlama akıntısı hissettiğim için bugğn bu kadar test yaptım yoksa günde bir kere yapıyordum😌

Yarın kesin pik olcak sankiii❤️ . Örnek olarak birkaç mesaj önce benim ovulasyon testlerini ekledim ordaki pik güne bakabilirsin + koydum kenarına
Evet evet gördüm sizinkiler tam net hatta benimkilere göre,bakalım yarın Bencede t çizgisi koyu çıkıcak gibi bakalım inşallah 🙏🥲

Ben bir gün öncesini değerlendiremedim diye çok pişmanım yoldaydık o gece 🥲😂 aman aman siz bugünleri iyi değerlendirin boş geçmesin mümkünse 🙏
Ay inşallah,eşime bildiklerimi anlatıyorum zavallım çok anlamıyor bu olayları ama bilinçlendirdim onu da.Görev gibi olmasını istemediğim için bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım bizim özel günlerimizin olduğunu değerlendirmemiz gerektiğini😌 bakalım allahım inşallah bu ay sevindirir bizi 🙏

Ay inşallah,eşime bildiklerimi anlatıyorum zavallım çok anlamıyor bu olayları ama bilinçlendirdim onu da.Görev gibi olmasını istemediğim için bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım bizim özel günlerimizin olduğunu değerlendirmemiz gerektiğini😌 bakalım allahım inşallah bu ay sevindirir bizi 🙏
Benzer şeyleri ben de söyledim. Dinlerken sıkılıyor 😂😂 biz hemen olsun istiyoruz onlar olması gerektiği zaman olur diyebildiği için çok rahatlar onlarla aramızdaki fark bu 😂😂

Back
X