Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Sağlık olsun canım umarım birdahaki ay hepimiz gebelik haberlerimizi veririz. Bende tekrar ovulasyon testine başladım yine takiple ilerliyorum.
Selam canım, nasıl gidiyo ovülasyın testleri ne durumdasın? Ben de 3 gün oldu yapıyorum henüz yok bişey

Kızlar ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim normal adet gibi oldu yani 6 günde bitti bugün 8. günüm ve biz bu ay da denemeye karar verdik ovulasyon testi yapıyorum bugün ikinci günüm sizce pik yaklaşmış mi acaba

Eklentiler

• IMG_20250412_165608.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar merhaba bende bu ay ovülasyon takip ediyorum.
Yumurtalamama iki gün var görünüyor.
Dün 3 gün vardı testim böyleydi.
Ben yine değerlendirdim.
İnsallah kalbimizden geçenler bize nasip olur

Eklentiler

• IMG_4321.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar merhaba bende bu ay ovülasyon takip ediyorum.
Yumurtalamama iki gün var görünüyor.
Dün 3 gün vardı testim böyleydi.
Ben yine değerlendirdim.
İnsallah kalbimizden geçenler bize nasip olur
Henüz pik olmamış canım, pik görünce 3 gün üst üste değerlendirirsiniz. İnşallah hepimize nasip olur bu ay

Eklentiler

• IMG_4336.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_4335.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 22
Canım bunda pik mi peki
Baya koyulaşmış görünüyor ilk fotoğrafta resimleri 10 dk içinde çek canım sonradan durdukça koyulaşıyor çünkü. Bence bugünü değerlendirin yarın tekrar test yap daha koyu olursa yarını ve sonraki günü de değerlendirirsiniz. Toplam 3 gün gibi

Canım ilk 10 dakikada çıkan bu, diğeri durdukça koyulaştı.

Eklentiler

• IMG_4335.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 20
Bu akşam pik olmaz dimi? Değerlendiremem çünkü

Eklentiler

• 1000090018.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000090013.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar ben birde kız bebek istiyorum. Yumurta çatlamadan mi birliktelik gerekiyor

Canım benim ne güzel yazmışsın haklısın aynen öyle dün ağladım üzdüm kendimi bugün geride bıraktım bu sefer daha az odak noktası yaparak ilerlemek istiyorum. Herşeyin hayırlısı o kadar çok belirti dinledim ki aynı zamanda hepsi adet belirtisi de kendimizi dinlemesek keşke. Sinir durumu aynı ne çekiyoruz vallahi Ben de laboquick ve eczaneden aldığım pyro clınıce eş zamanlı yaptım ikisi de aynı zamanda gösterdi yumurtlamamı sadece çatlama farklı gösterdi laboquick çatlamış gösterirken pyro en pik gösterdi. O yüzden kafam karıştı sanırım eczaneden alacağım yine o daha hassas geldi.

Ben laboquick kullanıyorum canım çok memnunum
Ben de geçen ay kullandım yukarıda da yazdım farklı testle eş zamanlı yaptım. aslında ikiside aynı zamanda gösterdi sadece çatlama farklıydı o kafamı karıştırdı benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…