- 7 Şubat 2025
- 276
- 164
- 18
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Selam canım, nasıl gidiyo ovülasyın testleri ne durumdasın? Ben de 3 gün oldu yapıyorum henüz yok bişeySağlık olsun canımumarım birdahaki ay hepimiz gebelik haberlerimizi veririz. Bende tekrar ovulasyon testine başladım yine takiple ilerliyorum.
Bende döngümün 10.günündeyim henüz pik yok canım yapmaya devamSelam canım, nasıl gidiyo ovülasyın testleri ne durumdasın? Ben de 3 gün oldu yapıyorum henüz yok bişey
Pik gibi geldi bana
Henüz pik olmamış canım, pik görünce 3 gün üst üste değerlendirirsiniz. İnşallah hepimize nasip olur bu ayKızlar merhaba bende bu ay ovülasyon takip ediyorum.
Yumurtalamama iki gün var görünüyor.
Dün 3 gün vardı testim böyleydi.
Ben yine değerlendirdim.
İnsallah kalbimizden geçenler bize nasip olur
Canım bugün böyle sence pik miHenüz pik olmamış canım, pik görünce 3 gün üst üste değerlendirirsiniz. İnşallah hepimize nasip olur bu ay
Canım bunda pik mi pekiHenüz pik olmamış canım, pik görünce 3 gün üst üste değerlendirirsiniz. İnşallah hepimize nasip olur bu ay
Baya koyulaşmış görünüyor ilk fotoğrafta resimleri 10 dk içinde çek canım sonradan durdukça koyulaşıyor çünkü. Bence bugünü değerlendirin yarın tekrar test yap daha koyu olursa yarını ve sonraki günü de değerlendirirsiniz. Toplam 3 gün gibiCanım bunda pik mi peki
Canım ilk 10 dakikada çıkan bu, diğeri durdukça koyulaştı.Baya koyulaşmış görünüyor ilk fotoğrafta resimleri 10 dk içinde çek canım sonradan durdukça koyulaşıyor çünkü. Bence bugünü değerlendirin yarın tekrar test yap daha koyu olursa yarını ve sonraki günü de değerlendirirsiniz. Toplam 3 gün gibi
Bence siz bugünü değerlendirin ben kaç gündür yapıyorum bekleyince bu kadar koyulaşmıyorCanım bunda pik mi peki
O zaman pik değil canım. Ama yine de değerlendir bence pik yakın gibi.Canım ilk 10 dakikada çıkan bu, diğeri durdukça koyulaştı.
Olmaz gibiBu akşam pik olmaz dimi? Değerlendiremem çünkü
Canım ovülasyon testi alayım dedim, bugün denemem çok zor çünkü eşim yok.Bence siz bugünü değerlendirin ben kaç gündür yapıyorum bekleyince bu kadar koyulaşmıyor
Siz ne zaman adet olmuştunuz en sonBugün 12.günüm pike yaklaşıyorum herhalde
Canım benim ne güzel yazmışsınOyyy kuzum canını hiç sıkma bizden değerlisi yok öncelikle. Olmazsa da önümüzdeki ay yeni bir şansımız var en azından böyle düşünelimBen de buraya yazmasam da 2 gündür sürekli test yaptım hep negatifti. Pazartesi günü adet günüm. Bugün ofiste sürekli regl oldum sandım tuvalete koştum. Kramplarım oldu hep, ayrıca pitbull gibi herkese saldırdım durdum Muhtemelen benim de regl geliyor ve pazartesiden önce gelebilir... Regl olursam elimde kalan laboquick ovulasyonlari kullanicam.cok memnun kalmıştım ben. Sen hangisini kullandın bilmiyorum ama laboquick ovulasyon için de gebelik testi için de bence baya başarılı.
Ben de geçen ay kullandım yukarıda da yazdım farklı testle eş zamanlı yaptım. aslında ikiside aynı zamanda gösterdi sadece çatlama farklıydı o kafamı karıştırdı benim deBen laboquick kullanıyorum canım çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?