Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

daisy rain Sabah ilk idrarımla yaptığım erken gebelik testi çalışmadı ekran bomboştu sinir oldum resmen. İkinci idrarımla laboquick erken gebelik testi ve miratech kaset test yaptım. Tertemiz tek çizgi bacım. Regl takvimine göre beklenen adet tarihim Pazartesi 5 gün var. Her ay takvimde belirtilen günde regl oluyorum hiç şaşmıyor. Pcos falan da yok. Benden son durum bu

Kızlar benim yumurtlama 8nisan mıydı acaba düne göre daha koyu beklerken daha silik çıktı anlayamadım

Eki Görüntüle 3573415
Kızlar benim yumurtlama 8nisan mıydı acaba düne göre daha koyu beklerken daha silik çıktı anlayamadım

Ovulasyon testi yapım kurallarına bakarsak bunlardan hiçbirisi pik gibi gelmedi bana canım. Çünkü t'nin en az c kadar koyu olması ya da ondan daha koyu olması bekleniyor buradan yorumlayanlar da bu şekilde yorumluyor testlerin içinden çıkan kağıtta da aynı şekilde yazıyor.
İstersen fotoğrafı chatgbt'ye de ekle bir sor.

Devam edeyim testlere bakalım ne olacak
Herşeyi soruyorum chatgbt ye benden çok sıkıldı artık

Bende de aynı durumlar bu kadar olur uyuma yorgunluk, yumurtalık ağrısı bir kaç kere baş ağırısı yaşadım. Son iki gündür sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Gece uykumdan uyandım bu gece normalde yapmam. Ama normalde de çok sıvı tükenen insanım kendimi umutlandırmakta istemiyorum böyle karışık bir döngü gerçekten

Ben de şimdi yapsam aynı eminim henüz erken bilmiyorum ama adet tarihinin geçmesini bekleyelim bence kesin sonuç için. Ben de pcos da var bir hafta sarkar genelde ama bilmiyorum beklemek çok zor gerçekten

Ben de şimdi yapsam aynı eminim henüz erken bilmiyorum ama adet tarihinin geçmesini bekleyelim bence kesin sonuç için. Ben de pcos da var bir hafta sarkar genelde ama bilmiyorum beklemek çok zor gerçekten

Sanırım dayanabilirsem regli tarihimi bekleyeceğim ya da pazar günü sabah yapabilirim belki bir gün önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…