- Konu Sahibi Sibella2710
-
Eki Görüntüle 3573415
Kızlar benim yumurtlama 8nisan mıydı acaba düne göre daha koyu beklerken daha silik çıktı anlayamadım
Bence henüz yumurtlama olmamış teste devam etmelisinEki Görüntüle 3573415
Kızlar benim yumurtlama 8nisan mıydı acaba düne göre daha koyu beklerken daha silik çıktı anlayamadım
Eki Görüntüle 3573415
8nisan daha koyuydu,bugün daha silik gelince endişelendim çünkü birliktelik de olmamıştı 8 inde.Bence henüz yumurtlama olmamış teste devam etmelisinÇünkü T çizgisi C çizgisi gibi koyu olmalı
Devam edeyim testlere bakalım ne olacakOvulasyon testi yapım kurallarına bakarsak bunlardan hiçbirisi pik gibi gelmedi bana canım. Çünkü t'nin en az c kadar koyu olması ya da ondan daha koyu olması bekleniyor buradan yorumlayanlar da bu şekilde yorumluyor testlerin içinden çıkan kağıtta da aynı şekilde yazıyor.
İstersen fotoğrafı chatgbt'ye de ekle bir sor.
Bende de aynı durumlar bu kadar olurAaaa resmen aynıyız yaben de ilk ay takvime göre denedim hatta daha güzel degerlendirdim olmadı. Sonra Lh yaptim senin gibi yumurtlamayı erken gördüm. Ya belirtim var ama regl gibi işte. Yumurtalıklarım ağrıyor bayağı bazen teki bazen ikisi. Ağız kenarlarımda pıtır pıtır minik sivilceler çıktı. Hayatımda hiç böyle sivilce çıkarmadım ben. O yüzden enteresan geldi. Aşırı uykum geliyor sabah uyaniyorum daha giyinirken akşam olsa da uyusam hemen diye düşünüyorum ama geçen hafta biraz mesai yaptım ondan da yorgun olabilirim.
Sende durumlar nedir ???
Ben de şimdi yapsam aynı eminim henüz erken bilmiyorum ama adet tarihinin geçmesini bekleyelim bence kesin sonuç için. Ben de pcos da var bir hafta sarkar genelde ama bilmiyorum beklemek çok zor gerçektendaisy rain Sabah ilk idrarımla yaptığım erken gebelik testi çalışmadı ekran bomboştu sinir oldum resmen. İkinci idrarımla laboquick erken gebelik testi ve miratech kaset test yaptım. Tertemiz tek çizgi bacım. Regl takvimine göre beklenen adet tarihim Pazartesi 5 gün var. Her ay takvimde belirtilen günde regl oluyorum hiç şaşmıyor. Pcos falan da yok. Benden son durum bu
Devam edin yapmaya bence pik değil bu test süreci biraz kafa karıştırıcı ve sabır işi gerçektenEki Görüntüle 3573415
Ben de şimdi yapsam aynı eminim henüz erken bilmiyorum ama adet tarihinin geçmesini bekleyelim bence kesin sonuç için. Ben de pcos da var bir hafta sarkar genelde ama bilmiyorum beklemek çok zor gerçekten
Aynı şekilde normalde 12 nisan bat ama bilmiyorum dayanabilir miyim test yapmadanSanırım dayanabilirsem regli tarihimi bekleyeceğim ya da pazar günü sabah yapabilirim belki bir gün önceden
Niye böyle oluyor bilmiyorum ya vardır bizim içinde hayırlı zamanBende de tek çizgibaya regl ağrım da başladı bu ay elendim ben sanırım
Test yapmayacaksın değil mi canım akışa bıraktım demiştin en sonBenim de reglim yeni bitti sil baştan devamm
Yok canım bu ay akışına bırakıcam bakalım deney yapıyorum üzerimde hangisi tutacak bakalımmTest yapmayacaksın değil mi canım akışa bıraktım demiştin en son
Merhaba kızlar ben de 3 aydır ovulasyon ile takip ediyorum. Dün ve bugün test pik görünüyor. Umarım yarın çatlamayı görürümEvet sizin pik görünüyor yarın çatlayabilir
Ayyy senin benden erkenmiş BAT ayyy daha az kalmış amanın çok heyecanlıAynı şekilde normalde 12 nisan bat ama bilmiyorum dayanabilir miyim test yapmadan
Bence de akışına bıraktığında kendiliğinden oluyor hem daha az stres umarım senin içinde öyle olurYok canım bu ay akışına bırakıcam bakalım deney yapıyorum üzerimde hangisi tutacak bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?