Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Benimde 6.gün hiç belirtim yok. Sanırım olmadı
Ya hiç belirti görmeyip de gebe kalan da var tabi ama belli de olmaz benim yumurtlamayla birlikte göğüs ağrım başladı her ay böyle olur bunu belirtiden saymıyorum ama üç gündür özellikle geceleri vücudum aşırı yanıyor eşim de neden bu kadar sıcaksın demişti gece uyanıyorum elim ayağım alev alev yanıyor neden bilmiyorum normalde yaşamadım bunu ama hatta acaba bu bir belirtimi dedim de sanmıyorum birde bugün hafif arada olan kasık batması var ama çok az bu da normal de adetten önce olan bişey bilmiyorum inşallah tutmuştur 10.günden itibaren test yaparım varsa çıkması lazım çünkü daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda hep 10.günde silikte olsa çıkıyordu

Kızlar geçen ay da ovulasyon ile takip etmiştim buraya yazmıştım olmamıştı. Bu ay da ovulasyon testi yaptım. Değerlendirdiğimiz günlere yıldız koydum yıldız sayısı ilişki sayısını belirtiyorpik olan güne artı koydum.Bu ay baya gün değerlendirdik geçen aya göre yine olmazsa üzülücem ya...
Yorumunuz var mı keşke şu gün de olsaydı falan filan gibi.

Yumurtlama öncesine ilişki en kötü gün aşırı en iyisi 3 günde bir olması sperm kalitesi açısından daha iyiymiş aklında bulunsun. İnşallah bebeğin tutmuştur

Buna benzer bişeyğ bende yapıyorum,ilişki günlerini kimse anlamıcak şekilde takvimime kalp koyuyorum,kalp sayılarım ilişki günlerini yansıtıyor tek olmamak delirmediğimi gösteriyorrr

Bu sefer olur umarım,ilşki sıklığınız gayet iyi

Yumurtlama günlerimiz aynıymış ama uygulamaya göre uygulama üzerinden ve chatgbt ile ilerledim dikkat ettim bu ay 20 22 24 ve 26 şeklinde ilerledik benimde bu aydan umudum var inşallah

Günaydın hanımlar ben adet oldum. Hamile kalanları tebrik ediyorum Darısı başımıza inşallah. Yeni form açarsanız beni de almayı unutmayın

Harikasın canim çok güzel inşaallah olacak bu ay ve vücudunu sıcak tut Muhakkak ilişki sonrası banyo yaptıktan hemen sonra sırtına yakı yapıştır.tam kuyruk sokumu üstüne sıcak olduğu zmaan daha hızlı tutuyormuş. Bu ay ben öyle yapıyorum bakalım isteyen herkese nasip olsun inşaallah.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım bu ay herkes bebişine kavuşur.
Yarın bir yakı alayım bari.
Bugün burada hava çok rüzgarlıydı biraz üşüdüm gibi hissettim yumurtaliklarım sancıdı tüm akşam az önce gratis'te satılan regl bantlarından yapıştırdım karnıma iç çamaşırımın üzerine o da belki işe yarar

İnşaallah cnm yünlü korsede takın varsa sıcak tutsun

Canım bebişin inşallah seninledir ilişki sıklığı normal geldi bana da. Bu ay yumurtlamamız farklı olmuş iki gün ileri attı benim. Geçen ay denk gelmişti benim biraz geç oldu geçen aya göre dün ve bugün pik gösterdi. Hepimiz mutlu haberleri paylaşırız umarım

Aiyyy seni tekrar burada gördüğüme çok sevindim. Umarım bu ay hepimiz için şanslı bir ay olur. Heyecanla testlerimizi paylaşacağımız zamanı bekliyorum günler geçmek bilmiyor yine

Aiyyy seni tekrar burada gördüğüme çok sevindim. Umarım bu ay hepimiz için şanslı bir ay olur. Heyecanla testlerimizi paylaşacağımız zamanı bekliyorum günler geçmek bilmiyor yine
Katılıyorum günler çok uzun geliyo,hele benim için reglim daha yeni bitti ama kendimi yeni döngüye hazır hissediyorum ama daha çooook var

Katılıyorum günler çok uzun geliyo,hele benim için reglim daha yeni bitti ama kendimi yeni döngüye hazır hissediyorum ama daha çooook var
Kesinlikle katılıyorum kızlar en zor kısmı düşünmeden odaklanmadan beklemek bunu yendiğimizde bence daha farklı olacak her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…