- Konu Sahibi Sibella2710
-
- #1.121
Rica ederim bugünle birlikte 3 günü değerlendirirsinizÇok teşekkür ederim. Dün de böyle koyuydu emin olamamıştım ama biraz bekleyince bugünkü test çizgisi daha da koyu çıktı
Merhaba sonucunuz belli oldu muSelam kızlar bende geldim15 ve 16 Nisan yumurtlama gördüm 17 sinde catladı 3 gün kadar değerlendirdik bugün çatlamanın 5.günü hiç bir belirtim yok ama sadece her ay yumurtlamayla birlikte başlayan göğüs ağrısı var o kadar
Canım daha belli olmaz ki bugün yumurtlamadan sonra 8.gün daha 3 4 gün sonraya anca varsa çıkar umudum yok bir belirtim yok çünküMerhaba sonucunuz belli oldu mu
Anladım hayırlısı olsunCanım daha belli olmaz ki bugün yumurtlamadan sonra 8.gün daha 3 4 gün sonraya anca varsa çıkar umudum yok bir belirtim yok çünkü
Benimde 6.gün hiç belirtim yok. Sanırım olmadıCanım daha belli olmaz ki bugün yumurtlamadan sonra 8.gün daha 3 4 gün sonraya anca varsa çıkar umudum yok bir belirtim yok çünkü
Ya hiç belirti görmeyip de gebe kalan da var tabi ama belli de olmaz benim yumurtlamayla birlikte göğüs ağrım başladı her ay böyle olur bunu belirtiden saymıyorum ama üç gündür özellikle geceleri vücudum aşırı yanıyor eşim de neden bu kadar sıcaksın demişti gece uyanıyorum elim ayağım alev alev yanıyor neden bilmiyorum normalde yaşamadım bunu ama hatta acaba bu bir belirtimi dedim de sanmıyorum birde bugün hafif arada olan kasık batması var ama çok az bu da normal de adetten önce olan bişey bilmiyorumBenimde 6.gün hiç belirtim yok. Sanırım olmadı
Yumurtlama öncesine ilişki en kötü gün aşırı en iyisi 3 günde bir olması sperm kalitesi açısından daha iyiymiş aklında bulunsun. İnşallah bebeğin tutmuşturKızlar geçen ay da ovulasyon ile takip etmiştim buraya yazmıştım olmamıştı. Bu ay da ovulasyon testi yaptım. Değerlendirdiğimiz günlere yıldız koydum yıldız sayısı ilişki sayısını belirtiyorpik olan güne artı koydum.Bu ay baya gün değerlendirdik geçen aya göre yine olmazsa üzülücem ya...
Yorumunuz var mı keşke şu gün de olsaydı falan filan gibi. Eki Görüntüle 3583236
Buna benzer bişeyğ bende yapıyorum,ilişki günlerini kimse anlamıcak şekilde takvimime kalp koyuyorum,kalp sayılarım ilişki günlerini yansıtıyor tek olmamak delirmediğimi gösteriyorrrKızlar geçen ay da ovulasyon ile takip etmiştim buraya yazmıştım olmamıştı. Bu ay da ovulasyon testi yaptım. Değerlendirdiğimiz günlere yıldız koydum yıldız sayısı ilişki sayısını belirtiyorpik olan güne artı koydum.Bu ay baya gün değerlendirdik geçen aya göre yine olmazsa üzülücem ya...
Yorumunuz var mı keşke şu gün de olsaydı falan filan gibi. Eki Görüntüle 3583236
Bu sefer olur umarım,ilşki sıklığınız gayet iyiKızlar geçen ay da ovulasyon ile takip etmiştim buraya yazmıştım olmamıştı. Bu ay da ovulasyon testi yaptım. Değerlendirdiğimiz günlere yıldız koydum yıldız sayısı ilişki sayısını belirtiyorpik olan güne artı koydum.Bu ay baya gün değerlendirdik geçen aya göre yine olmazsa üzülücem ya...
Yumurtlama günlerimiz aynıymış ama uygulamaya göre uygulama üzerinden ve chatgbt ile ilerledim dikkat ettim bu ay 20 22 24 ve 26 şeklinde ilerledik benimde bu aydan umudum var inşallahKızlar geçen ay da ovulasyon ile takip etmiştim buraya yazmıştım olmamıştı. Bu ay da ovulasyon testi yaptım. Değerlendirdiğimiz günlere yıldız koydum yıldız sayısı ilişki sayısını belirtiyorpik olan güne artı koydum.Bu ay baya gün değerlendirdik geçen aya göre yine olmazsa üzülücem ya...
Günaydın canım. Sağlık olsun birdahaki ay mutlu haberi alırsın ve alırız inşallahGünaydın hanımlar ben adet oldum. Hamile kalanları tebrik ediyorumDarısı başımıza inşallah. Yeni form açarsanız beni de almayı unutmayın
Harikasın canim çok güzel inşaallah olacak bu ay ve vücudunu sıcak tut Muhakkak ilişki sonrası banyo yaptıktan hemen sonra sırtına yakı yapıştır.tam kuyruk sokumu üstüne sıcak olduğu zmaan daha hızlı tutuyormuş. Bu ay ben öyle yapıyorum bakalım isteyen herkese nasip olsun inşaallah.Kızlar geçen ay da ovulasyon ile takip etmiştim buraya yazmıştım olmamıştı. Bu ay da ovulasyon testi yaptım. Değerlendirdiğimiz günlere yıldız koydum yıldız sayısı ilişki sayısını belirtiyorpik olan güne artı koydum.Bu ay baya gün değerlendirdik geçen aya göre yine olmazsa üzülücem ya...
Harikasın canim çok güzel inşaallah olacak bu ay ve vücudunu sıcak tut Muhakkak ilişki sonrası banyo yaptıktan hemen sonra sırtına yakı yapıştır.tam kuyruk sokumu üstüne sıcak olduğu zmaan daha hızlı tutuyormuş. Bu ay ben öyle yapıyorum bakalım isteyen herkese nasip olsun inşaallah.
İnşaallah cnm yünlü korsede takın varsa sıcak tutsunGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim umarım bu ay herkes bebişine kavuşur.
Yarın bir yakı alayım bari.
Bugün burada hava çok rüzgarlıydı biraz üşüdüm gibi hissettim yumurtaliklarım sancıdı tüm akşam az önce gratis'te satılan regl bantlarından yapıştırdım karnıma iç çamaşırımın üzerine o da belki işe yarar
Canım bebişin inşallah seninledirKızlar geçen ay da ovulasyon ile takip etmiştim buraya yazmıştım olmamıştı. Bu ay da ovulasyon testi yaptım. Değerlendirdiğimiz günlere yıldız koydum yıldız sayısı ilişki sayısını belirtiyorpik olan güne artı koydum.Bu ay baya gün değerlendirdik geçen aya göre yine olmazsa üzülücem ya...
Canım bebişin inşallah seninledirilişki sıklığı normal geldi bana da. Bu ay yumurtlamamız farklı olmuş iki gün ileri attı benim. Geçen ay denk gelmişti benim biraz geç oldu geçen aya göre dün ve bugün pik gösterdi. Hepimiz mutlu haberleri paylaşırız umarım
Katılıyorum günler çok uzun geliyo,hele benim için reglim daha yeni bitti ama kendimi yeni döngüye hazır hissediyorum ama daha çooook varAiyyy seni tekrar burada gördüğüme çok sevindim. Umarım bu ay hepimiz için şanslı bir ay olur. Heyecanla testlerimizi paylaşacağımız zamanı bekliyorum günler geçmek bilmiyor yine
Aiyyy seni tekrar burada gördüğüme çok sevindim. Umarım bu ay hepimiz için şanslı bir ay olur. Heyecanla testlerimizi paylaşacağımız zamanı bekliyorum günler geçmek bilmiyor yine
Kesinlikle katılıyorum kızlar en zor kısmı düşünmeden odaklanmadan beklemek bunu yendiğimizde bence daha farklı olacak her şeyKatılıyorum günler çok uzun geliyo,hele benim için reglim daha yeni bitti ama kendimi yeni döngüye hazır hissediyorum ama daha çooook var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?