Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Benim reglim 31 Mart'ta bitti Bu ay Klomen kullanmaya başladım 5 Nisan'da da o bitti bugün Doktor kontrolüm vardı 20 milimlik bir yumurtam olduğunu söyledi Bir haftadır Ben de ovulasyon testlerini yapıyorum fakat negatif çıkıyor Hatta bugün de test yaptım Yine negatif çıktı ama sebebini anlayamadım doktor var diyor Test negatif laboquick markası sıvı alımı vs dikkat ettim

Eklentiler

• IMG_20250409_170218.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 33
Belki siz test yapana kadar çatlamıştır. O yüzden silikleşmiştir testler 20 mm büyük baya çatlamış olabilir çoktan

Olsun canım bebiş gelsin yeterki bende bu ay olmazsa eşimi sperm testine götüreceğim
Gönder gönder en azından içimde şüphe kalmadı. Yavaslık varmıs biraz. Yalnız devlette morfolojiye bakılmıyormus dedi doktorum. Onu sordurun mesela biz tekrar yaptırıcaz galiba o yüzden

Sizler napıyosunuz.. Takviye alıyor musnuz

Eşim genel olarak yorgun olduğu için nutraxinin multivitamini içmeye başladı. Ben de şubattan beri nutraxinin folik asitini kullanıyorum. Bir de sağlık ocağına Ben artık gebelik düşünüyorum diye Şubat ayında gitmiştim kan testi yapmıştı b12'm düşük çıkmıştı dil altı B12 kullanıyorum . Bizde durumlar bu şekilde. Geçen ay gebelik oluşmadı bu ayda adetime 5 gün var bakalım.

Ben de dil altı b12 folik asit ve d vit. Kullanıyorum üstüne bir de inositollü şase verdi Dr.
Bu süreç beni canavar yapacak herhalde
Çatlamadan sonra 12 gün geçti mi, o önemli

Ben de dil altı b12 folik asit ve d vit. Kullanıyorum üstüne bir de inositollü şase verdi Dr.
Bu süreç beni canavar yapacak herhalde
Çatlamadan sonra 12 gün geçti mi, o önemli
Şifa olsun mitaminlerr ohh 29u sabahı pikti akşamı silikleşmeye başladı 26 gecesi ve 29u gecesi birliktelik oldu. 11 gün falan geçti sanırım üstünden yani.

Eklentiler

• 1000053560.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 31
Şifa olsun mitaminlerr ohh 29u sabahı pikti akşamı silikleşmeye başladı 26 gecesi ve 29u gecesi birliktelik oldu. 11 gün falan geçti sanırım üstünden yani.
Erken gebelik testiyle cıkar büyük ihtimalle geç döllenme fln da olabilir ama onun ne olduğunu tam çözemedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…