Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Kızlar merhaba pcosluyum, bu ay düzenli bir şekilde inositol takviyesi kullandım karın ağrısı, göğüs sertliği ve hassasiyeti, ve beş günlük adet gecikmesiyle şüphelenip test yaptım. En üstteki artimed erken gebelik, bir altındaki freely erken gebelik testi. İkisi de gördüğünüz gibi pozitif. En alttaki ikisi de hayatımda hiç duymadığım bir markaya ait normal kaset test adı Mimea. Onlarda pozitif görmedim. Yarın sabah kan testi vermeyi düşünüyorum ama bir buçuk yıldır heyecanla bekliyoruz o yüzden size sormak istedim üstteki iki test aynı anda yalancı pozitif çıkarır mı sizce (sonuçlar birkaç saniye içinde çıktı)

Eklentiler

• 24623210-2023-44D9-85C0-ADD6005A2360.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 10

Merhaba kizkardeş
Freely ve artimed için bu forumda kötü yorum çok okudum o yüzden kesin var diyemedim. Yarın istersen predictor ya da awox gibi güvenilir bir teste erişimin kolaysa önce onu yap derim. Kan vermek tabi en net sonuç ama öncesinde kendin de teyit edip gitmek istersen testi tekrarla bence.

Çok teşekkür ederim ben de yorumları görünce pek emin olamadım. Bu markalara erişimim maalesef yok sanırım sağlık ocağından kan verip öğreneceğim artık

Arkadaşlar merhaba reglme 8 gün var hafif kaşık ağrısı göğüste hassasiyetim var pik günüm hemen regli sonrasıydı değerlendirdim testim reglim gecikince mi yapmalıyım ve bunlar gebelik belirtisi mi yardımcı olur musunuz

Doğru sonuç için çatlama gününden sonra en az 10-12 gün geçince idrarda HCG yükselir diye okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…