- 18 Eylül 2016
- 1.917
- 7.203
- 158
- Konu Sahibi Sibella2710
Evet çok az kaldı ben de heyecanlıyım çok bir hafta kayar genelde ama pazartesiye kadar olmazsan test yapabilirimAyyy senin benden erkenmiş BAT ayyy daha az kalmış amanın çok heyecanlı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok az kaldı ben de heyecanlıyım çok bir hafta kayar genelde ama pazartesiye kadar olmazsan test yapabilirimAyyy senin benden erkenmiş BAT ayyy daha az kalmış amanın çok heyecanlı
Havuç tüketin bence çatlatmaya etkisi varmışMerhaba kızlar ben de 3 aydır ovulasyon ile takip ediyorum. Dün ve bugün test pik görünüyor. Umarım yarın çatlamayı görürüm![]()
Hem havuç yiyorum hem havuç suyu içiyorum eğer yumurta çatlamazsa benim tavşan A dönüşme ihtimalim olabilirHavuç tüketin bence çatlatmaya etkisi varmış
Benim reglim 31 Mart'ta bitti Bu ay Klomen kullanmaya başladım 5 Nisan'da da o bitti bugün Doktor kontrolüm vardı 20 milimlik bir yumurtam olduğunu söyledi Bir haftadır Ben de ovulasyon testlerini yapıyorum fakat negatif çıkıyor Hatta bugün de test yaptım Yine negatif çıktı ama sebebini anlayamadım doktor var diyor Test negatif laboquick markası sıvı alımı vs dikkat ettimMerhaba hanımlar ben yarın ovulasyon testine başlayacağım beraber ilerlemek isteyen olursa birlikte takip edelim pik mi değil mi neler yapalım gibi birbirimize yardımcı olalım ve hayırlı haberler alalım inşallah![]()
Sizler napıyosunuz.. Takviye alıyor musnuzBu ay inositollü ilaç kullanıcam kızlar eşim de spermi biraz yavaş cıktı ona da ilaç alıcaz. Bu ay battık birazhayırlısyla minik davşanım gelsin de
![]()
Bende kullanıyorum inositolBu ay inositollü ilaç kullanıcam kızlar eşim de spermi biraz yavaş cıktı ona da ilaç alıcaz. Bu ay battık birazhayırlısyla minik davşanım gelsin de
![]()
Belki siz test yapana kadar çatlamıştır. O yüzden silikleşmiştir testler 20 mm büyük baya çatlamış olabilir çoktanBenim reglim 31 Mart'ta bitti Bu ay Klomen kullanmaya başladım 5 Nisan'da da o bitti bugün Doktor kontrolüm vardı 20 milimlik bir yumurtam olduğunu söyledi Bir haftadır Ben de ovulasyon testlerini yapıyorum fakat negatif çıkıyor Hatta bugün de test yaptım Yine negatif çıktı ama sebebini anlayamadım doktor var diyor Test negatif laboquick markası sıvı alımı vs dikkat ettim
Olsun canım bebiş gelsin yeterkiBu ay inositollü ilaç kullanıcam kızlar eşim de spermi biraz yavaş cıktı ona da ilaç alıcaz. Bu ay battık birazhayırlısyla minik davşanım gelsin de
![]()
Amin hepimize inşallahBende kullanıyorum inositoltam bir ay olcak umarım bu döngü de bebiş gelirrrr
Gönder gönder en azından içimde şüphe kalmadı. Yavaslık varmıs biraz. Yalnız devlette morfolojiye bakılmıyormus dedi doktorum. Onu sordurun mesela biz tekrar yaptırıcaz galiba o yüzdenOlsun canım bebiş gelsin yeterkibende bu ay olmazsa eşimi sperm testine götüreceğim
![]()
Sizler napıyosunuz.. Takviye alıyor musnuz
Doktora gitmeden hemen önce yaptm negatif çıktı doktora gidinde söyledm ultrasonla bakıldı var şuan dedi eve gelip yine yaptm yine negatifBelki siz test yapana kadar çatlamıştır. O yüzden silikleşmiştir testler 20 mm büyük baya çatlamış olabilir çoktan
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelsinlerBende kullanıyorum inositoltam bir ay olcak umarım bu döngü de bebiş gelirrrr
Çatlamaya yakındır. Bi iki güne çatlar belkiDoktora gitmeden hemen önce yaptm negatif çıktı doktora gidinde söyledm ultrasonla bakıldı var şuan dedi eve gelip yine yaptm yine negatif
Ben de dil altı b12 folik asit ve d vit. Kullanıyorum üstüne bir de inositollü şase verdi Dr.Eşim genel olarak yorgun olduğu için nutraxinin multivitamini içmeye başladı. Ben de şubattan beri nutraxinin folik asitini kullanıyorum. Bir de sağlık ocağına Ben artık gebelik düşünüyorum diye Şubat ayında gitmiştim kan testi yapmıştı b12'm düşük çıkmıştı dil altı B12 kullanıyorum . Bizde durumlar bu şekilde. Geçen ay gebelik oluşmadı bu ayda adetime 5 gün var bakalım.
Allah Allah ben de hep laboquick kullandım genelde şikayet gelmez kalitelidir çok şaşırdımDoktora gitmeden hemen önce yaptm negatif çıktı doktora gidinde söyledm ultrasonla bakıldı var şuan dedi eve gelip yine yaptm yine negatif
Şifa olsun mitaminlerr ohhBen de dil altı b12 folik asit ve d vit. Kullanıyorum üstüne bir de inositollü şase verdi Dr.
Bu süreç beni canavar yapacak herhalde
Çatlamadan sonra 12 gün geçti mi, o önemli
Erken gebelik testiyle cıkar büyük ihtimalleŞifa olsun mitaminlerr ohh29u sabahı pikti akşamı silikleşmeye başladı 26 gecesi ve 29u gecesi birliktelik oldu. 11 gün falan geçti sanırım üstünden yani.
Erken gebelik testiyle cıkar büyük ihtimallegeç döllenme fln da olabilir ama onun ne olduğunu tam çözemedim ben de
![]()