- 6 Mart 2025
- 133
- 35
- 13
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Eveeeet bugün yumurtlama günüSizce bugün yumurtlama günü mü
Eki Görüntüle 3572461
Evet yumurtlamaSizce bugün yumurtlama günü mü
Eki Görüntüle 3572461
Çok teşekkür ederim cevaplarınız içinEveeeet bugün yumurtlama günü
Çok teşekkür ederim cevaplarınız içinEvet yumurtlama
Bugün ve yarın ilişki olsun daha garanti olurÇok teşekkür ederim cevaplarınız içinbugün ilişki olucak ama yumurtlama sonrası için yapmam gereken bi şey var mı acaba
EvetSizce bugün yumurtlama günü mü
Eki Görüntüle 3572461
EvetSizce bugün yumurtlama günü mü
Eki Görüntüle 3572461
Tam pik değil galiba ama yakındırEki Görüntüle 3572470 kızlar dün yumurta akıntım gelmişti bugün böyle çıktı yumurtlama olabilir mi
Bence yarın yumurtlama olurEki Görüntüle 3572470 kızlar dün yumurta akıntım gelmişti bugün böyle çıktı yumurtlama olabilir mi
Kızlar selamlar , adetime 2 gün kaldı 26 mart 1. Yumurtlamam idi 28 de silindi sonra 1 nisanda tekrar yapayım dedim ama o boşlukta sanırım 2. Yumurtlama oldu o günden beri de teste devam ediyorum şimdi tekrar yaptım ovulasyonda tekrar hafif kırmızılık var ama hcg de cıkan bi sey yok bu nedendir acaba 26 marttan beri çizgiler de devam ediyor anlayamadım((
Ben bir halt yedim BAT 7 gün var bugün test yaptım laboquick erken gebelik testi baya baya negatifçatlama günüm 29u üstünden 9 gün geçti amann yapayım ya dedim ve moralimi bozdum
Strese girme yeterÇok teşekkür ederim cevaplarınız içinbugün ilişki olucak ama yumurtlama sonrası için yapmam gereken bi şey var mı acaba
Selam, ben ovülasyon testi kullanmadım ama kullandığım uygulamaya göre tam olarak tarihlerimiz aynıhenüz test yapmadım, bende negatif olur moralim bozulur diye yapmıyorum. Ama her an adet olacakmış gibi hissediyorum tabi psikolojik de olabilir
Bende mart 26-28-30 değerlendirdim ama pek umutlu değilim. Maalesef Amh düşüklüğü var bende. Doktor tüp bebek önerdi ama hiç denemediğimiz için direk tüp bebeğe yönelmek istemedim bir kaç ay süre tanıdık kendimize bakalımBenim uygulamada yumurtlama 30u gösteriyordu. Ovulasyon da 29u oldu. Tekrar ekledim fotoyu.Yıldız olan günlerin gecesini değerlendirebildimpik olan günde + işareti var.
Haftasonu test yapacağım diye kendimi şartlamıştım ama evde gebelik testi stoklu olduğu için yapıverdim pfff. Hatta ben iflah olmam Çarşamba günü yine yapcam dedim negatifi görünceaşırı sabırsız bir kişiliğim var ya işim zor benim...
Benim de adet gibi belirtilerim var yumurtalıklarım sancıyor. Yorgunum bı de sürekli uykum geliyor. Tabi regl yaklaşınca da ben böyle oluyorum...
Bende mart 26-28-30 değerlendirdim ama pek umutlu değilim. Maalesef Amh düşüklüğü var bende. Doktor tüp bebek önerdi ama hiç denemediğimiz için direk tüp bebeğe yönelmek istemedim bir kaç ay süre tanıdık kendimize bakalımbenim elimde test yok yoksa sürekli denemiştim tutuyorum kendimi almamak için çarşamba bende test yapacağım, umarım güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?