- 17 Ocak 2024
- 86
- 15
- 8
- Konu Sahibi Sibella2710
- Konu Sahibi P Pomegranate1
- Favorilere Ekle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba pcosluyum, bu ay düzenli bir şekilde inositol takviyesi kullandım karın ağrısı, göğüs sertliği ve hassasiyeti, ve beş günlük adet gecikmesiyle şüphelenip test yaptım. En üstteki artimed erken gebelik, bir altındaki freely erken gebelik testi. İkisi de gördüğünüz gibi pozitif. En alttaki ikisi de hayatımda hiç duymadığım bir markaya ait normal kaset test adı Mimea. Onlarda pozitif görmedim. Yarın sabah kan testi vermeyi düşünüyorum ama bir buçuk yıldır heyecanla bekliyoruz o yüzden size sormak istedim üstteki iki test aynı anda yalancı pozitif çıkarır mı sizce
- 2 dakika önce
- Konu Sahibi P Pomegranate1
- Favorilere Ekle
(sonuçlar birkaç saniye içinde çıktı)
Çok teşekkür ederimMerhaba kizkardeş
Freely ve artimed için bu forumda kötü yorum çok okudum o yüzden kesin var diyemedim. Yarın istersen predictor ya da awox gibi güvenilir bir teste erişimin kolaysa önce onu yap derim. Kan vermek tabi en net sonuç ama öncesinde kendin de teyit edip gitmek istersen testi tekrarla bence.
Doğru sonuç için çatlama gününden sonra en az 10-12 gün geçince idrarda HCG yükselir diye okudum.Arkadaşlar merhaba reglme 8 gün var hafif kaşık ağrısı göğüste hassasiyetim var pik günüm hemen regli sonrasıydı değerlendirdim testim reglim gecikince mi yapmalıyım ve bunlar gebelik belirtisi mi yardımcı olur musunuz![]()
Teşekkür ederimDoğru sonuç için çatlama gününden sonra en az 10-12 gün geçince idrarda HCG yükselir diye okudum.
Bence yarın yumurtlama olur
Pik olmuş benceEki Görüntüle 3572759 bugün de böyle çıktı
Bence bugün yumurtlama günüEki Görüntüle 3572759 bugün de böyle çıktı
ya ben bu yumurtlama işini bi kavrayamadımBence bugün yumurtlama günü![]()
3 gün üst üste diyorlar sperm sorunu yoksaya ben bu yumurtlama işini bi kavrayamadımanlamadım şimdi çatlayınca mı ilişki olacak dün değerlendirdim
Yumurtlama günü ve sonrası çatlama 3 gün üst üste ilişki diyorlar ama sperm kalitesi için geçen ay gittiğim doktor 1 gün arayla ilişki önerdi artık tercih seninya ben bu yumurtlama işini bi kavrayamadımanlamadım şimdi çatlayınca mı ilişki olacak dün değerlendirdim
İnşallah canım benimkide çok şiddetliydiHamile kalamadıgım gibi reglde çok şiddetli karın ağrısı yaşıyorum her ay resmen çifte darbe yiyorum şu an. İnşallah bu ay hayırlısıyla gelir hepimiz için ya![]()
Aynı şeyi ben de yaptım kendime söz vermeme rağmen, benim testim de negatifBen bir halt yedim BAT 7 gün var bugün test yaptım laboquick erken gebelik testi baya baya negatifçatlama günüm 29u üstünden 9 gün geçti amann yapayım ya dedim ve moralimi bozdum
![]()
Aynı şeyi ben de yaptım kendime söz vermeme rağmen, benim testim de negatifbu sabırsızlık ne olacak bilmiyorum. Henüz erken moralimizi yüksek tutmaya çalışalım
![]()
Ben yıkandım adetim bitti. 5 gün sürdü bugün 6. Gündeyim ovülasyona başladım bugün ilk defa. Sizce bugün girmelimiyim ilişkiye başlamalı mıyım? Geçen ay 12. Gün görmüştüm piki ?Kızlar ben bu ay 2 güne 1 şeklinde ilerleyeceğim Ovulasyon testinden bıktım her gün zor geliyor bana zaten olacağı varsa olur bu şekilde fikriniz ne
Ay seninle herşeyimiz aynı bizimde 2. Ay denememiz ilk ay akışına bakmıştım uygulamaya göre ayarlamıştım. Geçtiğimiz ay lh testi yaptım meğer yumurtlamam daha erkenmiş bunu görmüş oldum. Haberdar et bizi ben de çok heycanlı ve meraklıyım ama sanırım önümüzdeki haftayı bekleyeceğim bir sonraki test içinAhahahah ayyy aynı bana benzeyen biriyarın evden çalışıyorum sabah ilk idrarla yine yapcam
daha 2. Denememiz diye mi ben böyle eğlenceye vurdum bu işi. Ovulasyon testi yaparken çift çizgi görünce içim bi hoş oluyordu var ya
![]()
Ay seninle herşeyimiz aynı bizimde 2. Ay denememiz ilk ay akışına bakmıştım uygulamaya göre ayarlamıştım. Geçtiğimiz ay lh testi yaptım meğer yumurtlamam daha erkenmiş bunu görmüş oldum. Haberdar et bizi ben de çok heycanlı ve meraklıyım ama sanırım önümüzdeki haftayı bekleyeceğim bir sonraki test içinherhangi bir belirtin var mı? Aynı zamanda adet belirtisi olması çok sinir bozucu asla anlayamıyorum
![]()