Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Merhaba kızlar
Bebiş denememizin 2. Ayı
Bu ay ovulasyon testi yaptım aksatmadan. Ama bu kadar düzenli yapıp beraber olmaya vakit yaratamadik. Sizce şansım yüzde kaç size de danışmak istedim. Artı koyduğum test pik olan an. Yıldız koyduklarim birliktelik yaşanan günler. O günler gece yarısından sonra oldu.
Yorumlarınız değerli BAT 14 Nisan.

Eklentiler

• 1000053560.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 25
30 u çatlamış sanırım günler iyi bence

Kızlar çatlamadan sonraki 15.günümdü bugün, döngümün 30.günü bugün hafif kahve akıntım var maalesef bende elendim bu ay da tutmamış

Aynı zamanlarda çatlamamız olmuş testinize göre ihtimal yüksek birlikte bekleyelim

Kızlar çatlamadan sonraki 15.günümdü bugün, döngümün 30.günü bugün hafif kahve akıntım var maalesef bende elendim bu ay da tutmamış
Üzülme canım hepimiz için bekleyen bir plan vardır hakkımızda hayırlsı olumsuz olmak yok önümüzdeki ay da devam edelim hep birlikte, birbirimize yine destek olarak

Kızlar size ateş ölçme tekniğini de soracağım deneyen var mı? Ben bu ay biraz baktım ama açıkçası düzenli yapamadım. Bundan sonra devam etmek istiyorum eski usul ateş ölçer ile koltuk altından ölçmüştüm sanırım yanlış ölçüyorum bu konuda tecrübeli olan var mı?

Amanın tek beklemeyeceğim oley ben pek verimli değerlendiremedim ona yanıyorum.
O konuda benim için de acabalar var ama doğru zamandaysa tek gün bile olsa tutar diye düşünüyorum ve olumlu düşünmeye çalışarak kendimi motive etmeye çalışıyorum

Üzülme canım hepimiz için bekleyen bir plan vardır hakkımızda hayırlsı olumsuz olmak yok önümüzdeki ay da devam edelim hep birlikte, birbirimize yine destek olarak
İnşallah canım, her ay sil baştan başlamak zor ve yıpratıcı ama ne yapalım halledeceğiz Allah izin verirse

O konuda benim için de acabalar var ama doğru zamandaysa tek gün bile olsa tutar diye düşünüyorum ve olumlu düşünmeye çalışarak kendimi motive etmeye çalışıyorum

Benim şimdi BAT'a kadar kendimi oyalayacak birşey bulmam lazım size de tavsiyemdir. Saçma sapan saran diziler mesela geçen ay beni son günlere kadar idare etti. Evde bir sürü gebelik testi var kendimi oyalamazsam ben sürekli test yapar dururum Geçen ay işyerinde öğle arasında eczaneye gittim ofiste test yaptım yahuu. Deliyiz bazen

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepiniz çok tatlısınız bu grup çok iyi olmuş tam destek ALLAH HEPİNİZE en kısa süre de hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben 3 yıllık evliyim geçen ay bebek için karar aldık ilk deneme olduğu için çok stres oldum ve gecikti adetim gebelik yoktu normalde her ay düzenli adetim olur sonra adet söktürücü kullandım adet bitiminde ovulasyon testine başladım işi şansa bırakmamak için ayrıca folik asit kullanıyorum hormonlarıma da baktırdım bir problem yok fotoğrafta tam görünmese de 30 Mart da iki üç dk içinde pek gördüm regl bitiminden bu yana sade ayın 29 u değerlendirmedik düşüncelerinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_1641.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 18
  • image.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 18
Bence güzel ilşki sıklığınız umarım tutmuşturbakalım nasıl sabredicezzz nasıl beklicez

Bence güzel ilşki sıklığınız umarım tutmuşturbakalım nasıl sabredicezzz nasıl beklicez
Geçen ay ilk denememdi hiç bir tecrübem yoktu çok fazla stres oldum o yüzden bu ay kendimi daha rahat hissediyorum insan ister istemez heyecanlı oluyor ama elimden geldiğince farklı şeylerle uğraşıyorum inşALLAH güzel haberler alırız

Ayyy geçen ay regl gelene kadar bende öyleydim.her günümü doldurmaya plan yapmaya çalıştım beklemek gerçekten çok zor yaaa.hele bu ay iyice zor olcak çünkü ovulasyon takibi yapıyorum iyice beklentiye düşürecek beni bu testler

İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah günler su gibi gelip geçsin hamilelik haberlerimizi yazalım buraya inşallah

Sorma sorma aynı sen ne zaman rgl bekliyorsun geçtiği zaman mı hamilelik testi yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…