- 18 Eylül 2016
- 1.893
- 7.181
- 158
- Konu Sahibi Sibella2710
-
Daha zaman varmış canım moral bozma hiç belli olmaz amaÜç gün var adete. Ama biliyorum olucam test de yaptım tekrar bugin
Ben de kasık ağrısı yaşıyorum psikolojik sadece ben de oluyor diye düşünmüştüm kendimi dinlemek istemiyorum ama elimde değilAynı durumdayım o agrı hiç geçmedi senin sonucu merak ediyor um benim sonucuda
Bende 15-20 dk yatıyorum ve bacaklar yukarıYa kızlar siz ilşkiden somra hemen ayağa kalkıyor musunuz?Ben buna malesef çok dikkat edemiyorum.Bu önemli bişey mi
30 u çatlamış sanırım günler iyi benceMerhaba kızlar
Bebiş denememizin 2. Ayı
Bu ay ovulasyon testi yaptım aksatmadan. Ama bu kadar düzenli yapıp beraber olmaya vakit yaratamadik. Sizce şansım yüzde kaç size de danışmak istedim. Artı koyduğum test pik olan an. Yıldız koyduklarim birliktelik yaşanan günler. O günler gece yarısından sonra oldu.
Yorumlarınız değerliBAT 14 Nisan.
Aynı zamanlarda çatlamamız olmuşMerhaba kızlar
Bebiş denememizin 2. Ayı
Bu ay ovulasyon testi yaptım aksatmadan. Ama bu kadar düzenli yapıp beraber olmaya vakit yaratamadik. Sizce şansım yüzde kaç size de danışmak istedim. Artı koyduğum test pik olan an. Yıldız koyduklarim birliktelik yaşanan günler. O günler gece yarısından sonra oldu.
Yorumlarınız değerliBAT 14 Nisan.
Üzülme canım hepimiz için bekleyen bir plan vardır hakkımızda hayırlsıKızlar çatlamadan sonraki 15.günümdü bugün, döngümün 30.günü bugün hafif kahve akıntım var maalesef bende elendim bu ay da tutmamış
Aynı zamanlarda çatlamamız olmuştestinize göre ihtimal yüksek birlikte bekleyelim
O konuda benim için de acabalar var ama doğru zamandaysa tek gün bile olsa tutar diye düşünüyorum ve olumlu düşünmeye çalışarak kendimi motive etmeye çalışıyorumAmanın tek beklemeyeceğim oleyben pek verimli değerlendiremedim ona yanıyorum.
İnşallah canım, her ay sil baştan başlamak zor ve yıpratıcı ama ne yapalım halledeceğiz Allah izin verirseÜzülme canım hepimiz için bekleyen bir plan vardır hakkımızda hayırlsıolumsuz olmak yok önümüzdeki ay da devam edelim hep birlikte, birbirimize yine destek olarak
O konuda benim için de acabalar var ama doğru zamandaysa tek gün bile olsa tutar diye düşünüyorum ve olumlu düşünmeye çalışarak kendimi motive etmeye çalışıyorum
Evet bi ona dikkat edebiliyorumBir de idrarınızı hemen yapmayın gelirse
Bence güzel ilşki sıklığınız umarım tutmuşturMerhaba arkadaşlar öncelikle hepiniz çok tatlısınız bu grup çok iyi olmuş tam destekALLAH HEPİNİZE en kısa süre de hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben 3 yıllık evliyim geçen ay bebek için karar aldık ilk deneme olduğu için çok stres oldum ve gecikti adetim gebelik yoktu normalde her ay düzenli adetim olur sonra adet söktürücü kullandım adet bitiminde ovulasyon testine başladım işi şansa bırakmamak için ayrıca folik asit kullanıyorum hormonlarıma da baktırdım bir problem yok fotoğrafta tam görünmese de 30 Mart da iki üç dk içinde pek gördüm regl bitiminden bu yana sade ayın 29 u değerlendirmedik düşüncelerinizi bekliyorum
Geçen ay ilk denememdi hiç bir tecrübem yoktu çok fazla stres oldum o yüzden bu ay kendimi daha rahat hissediyorum insan ister istemez heyecanlı oluyor ama elimden geldiğince farklı şeylerle uğraşıyorum inşALLAH güzel haberler alırızBence güzel ilşki sıklığınız umarım tutmuşturbakalım nasıl sabredicezzz nasıl beklicez
Ayyy geçen ay regl gelene kadar bende öyleydim.her günümü doldurmaya plan yapmaya çalıştım beklemek gerçekten çok zor yaaa.hele bu ay iyice zor olcak çünkü ovulasyon takibi yapıyorum iyice beklentiye düşürecek beni bu testlerBenim şimdi BAT'a kadar kendimi oyalayacak birşey bulmam lazımsize de tavsiyemdir. Saçma sapan saran diziler mesela geçen ay beni son günlere kadar idare etti. Evde bir sürü gebelik testi var kendimi oyalamazsam ben sürekli test yapar dururum Geçen ay işyerinde öğle arasında eczaneye gittim ofiste test yaptım yahuu. Deliyiz bazen
İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah günler su gibi gelip geçsin hamilelik haberlerimizi yazalım buraya inşallahGeçen ay ilk denememdi hiç bir tecrübem yoktu çok fazla stres oldum o yüzden bu ay kendimi daha rahat hissediyorum insan ister istemez heyecanlı oluyor ama elimden geldiğince farklı şeylerle uğraşıyorum inşALLAH güzel haberler alırız
Sorma sorma aynı sen ne zaman rgl bekliyorsun geçtiği zaman mı hamilelik testi yapacaksınAyyy geçen ay regl gelene kadar bende öyleydim.her günümü doldurmaya plan yapmaya çalıştım beklemek gerçekten çok zor yaaa.hele bu ay iyice zor olcak çünkü ovulasyon takibi yapıyorum iyice beklentiye düşürecek beni bu testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?