- 18 Eylül 2016
- 1.893
- 7.181
- 158
- Konu Sahibi Sibella2710
Gerçekten her gün aynı saatte yapmak ve beklemek zor karşılığı bebişlerle olsun inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten her gün aynı saatte yapmak ve beklemek zor karşılığı bebişlerle olsun inşallah
Adet mi oldun canımYine dr yolları göründü banadr adetken gel dedi. Yine kesin adetken vajinal ultrasonla bakacak nefret ediyorum o durumdan ya
![]()
Üç gün var adete. Ama biliyorum olucam test de yaptım tekrar buginAdet mi oldun canım![]()
Bunlar pik değil henüz. Bir de ilk 5 dakika içinde fotoğraflayın kuruyunca karışıyor birbirine
Adete yaklaştıkça koyulasma normal benim de oluyor öyle. Ama hamilelik olunca pik oluyor. İnşallah vardır
Hala değil devam edin siz
Aynı durumdayım o agrı hiç geçmedi senin sonucu merak ediyor um benim sonucudaBenim hiç geçmedi çatlamadan beri ağrı. Umarım başka bir sıkıntı yoktur
Evet gerçekten yorucu.Saati önemli sıvı tüketimi önemli.İnşallah bu ay süpriz haber alırız da gerek kalmaz bunlaraGerçekten her gün aynı saatte yapmak ve beklemek zor karşılığı bebişlerle olsun inşallah![]()
Normal koşullarda bugün adet olmam lazımdı. Ama sanırım geç yumurtlamadan dolayı bir kaç gün gecikme ihtimali varmış. Henüz test yapmadım bekliyorum bakalım :) eğer gerçekten gecikecekse cuma ya da cumartesi olmam lazım hesabıma göreAynı durumdayım o agrı hiç geçmedi senin sonucu merak ediyor um benim sonucuda
Ben yarım saat kalkmamaya çalışıyorum canım bu gerçekten önemli mi bilmiyorum ama.Ya kızlar siz ilşkiden somra hemen ayağa kalkıyor musunuz?Ben buna malesef çok dikkat edemiyorum.Bu önemli bişey mi
Yaa ben illla ki kalkıyorumBen yarım saat kalkmamaya çalışıyorum canım bu gerçekten önemli mi bilmiyorum ama.
Bi 10 15 dakika yatmak 1 2 saat o bölgeyi yıkamamak şansı arttırabilir sperm hareketliliği açısındanYaa ben illla ki kalkıyorumNasip artık
![]()
Kalkamyın diyorlar ben de yirmi dk fln yatıyorum rahmi yukarı doğru tutmaya çalışıyorum. Hamile triplerine giriyorum hemen fjfjjfYaa ben illla ki kalkıyorumNasip artık
![]()