- 24 Aralık 2024
- 590
- 195
- 18
- Konu Sahibi Sibella2710
OffHiç harcamayın testinizi en az 10-12 gün olmak zorunda moraliniz bozulmasın hiç![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OffHiç harcamayın testinizi en az 10-12 gün olmak zorunda moraliniz bozulmasın hiç![]()
Belirti gebeliği kesinleşenlerde bile yok daha o yüzden 3 gün daha sabııırOffbiliyorum ama işte sabırsızlık
belirti de yok hafif batma gibi şeylerin haricinde. Gebe triplerine girdim bu ay hemen jfjfg
Olmuştu benim 20 pikti 19 21 ve 22 değerlendirilmiştiKaçıncı gününüz sizin çatlama olmadı mı
Sarımsı akıntı da gebelik belirtisi midir acaba b
Bugün hariç 2 gün değerlendirdik bakalımEpey olmuş kaçırmamışsınızdır inşallah![]()
Canım ben memlekete geldim galiba regl olacam ağrım çok var testim yok yapamam heralde gecikme olmadan@Mltmblogdaisy rain @papatya5571 @Queengibiqueen
Lavinia_98
banaderlerelif M mls229 @Zeyzeyyyy30300
espressoc
gy16
Kızlar sizde durumlar nasılll![]()
6 gün var ama kasıklarda agrı var önce yoktu 2 gündür falan@Mltmblogdaisy rain @papatya5571 @Queengibiqueen
Lavinia_98
banaderlerelif M mls229 @Zeyzeyyyy30300
espressoc
gy16
Kızlar sizde durumlar nasılll![]()
YaaaCanım ben memlekete geldim galiba regl olacam ağrım çok var testim yok yapamam heralde gecikme olmadan
İnşallah bebektirr6 gün var ama kasıklarda agrı var önce yoktu 2 gündür falan![]()
Hayırlısı olsun canımİnşallah bebektirr![]()
Ben dayanamadım reglime 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı hemde erken gebelik testindeBenimde sadece kasık ağrısı. Göğüste yok hiçbir şey başka bir şeyde yok :)
Ya benim de bacağa vuran kasık ağrım var. Sabah midem bulandı ama bence benimki psikolojik. Bu kadar erken olmaz sanırım.Çatlamadan sonraki 8.gün...Kasık ağrım var ve hafif midem bulanıyor kızlar psikolojik midir ki