- Konu Sahibi Sibella2710
-
Yumurtlama günü dolu sonra boş sonra yine dolu mu acaba? Birdahaki ay öyle deneyeyim olmadıHayır bu yumurtlama test ertesi gün silikleşirse o çatlama . Doktorlar sperm sorunu yoksa pik günü ve çatlama gününü değerlendirmeyi öneriyorlar. Arkadaşım 3 gün üst üste bir boş bir dolu yaptı hamile kaldı
İnan aynı durumdayım 2 aydır 26 günde oluyorum . Erken yumurtluyorum kaçırıyorum günü bu ay 15 inde regl oldum. Kaçırmamaya çalışıyorum ama nöbetli çalıştığım için kaçırıyorumBu aksam degerlendirecegiz yarın da olsa tabi daha iyi olur Ramazan da yorucu oluyor biraz
Yumurtlama çatlama dolu sonra boş .3 gün üst üste sonra bir gün boş sonra tekrar bir gün dolu böylesi daha rahatYumurtlama günü dolu sonra boş sonra yine dolu mu acaba? Birdahaki ay öyle deneyeyim olmadı
Adet bitiminde hemen baslayın lh testine bence ya...nasipte varsa zaten dört bes gün de canlı kalıyorİnan aynı durumdayım 2 aydır 26 günde oluyorum . Erken yumurtluyorum kaçırıyorum günü bu ay 15 inde regl oldum. Kaçırmamaya çalışıyorum ama nöbetli çalıştığım için kaçırıyorum
Kesinlikle doktorlarda öyle öneriyor. Ben hemşireyim blok nöbetim oluyor 2 gece hastanedeyim o yüzden bazen 3 güne bire sarkıyor. Nasipte varsa rabbim her türlü olduyor . Nasipte yoksa ne yapsam olmaz. Rabbim nasip ettiği kulundan eylesinDün yaptığım testte çizginin teki silik çıkmıştı. Bugün tek çizgi oldu acaba yumurtlama dönemini mi kaçırdım yoksa sıvı tüketimim mi çok oldu bilemiyorum. Ne olur ne olmaz biz yine 2 günde bir ilişkiye giriyoruz bir yerden turtar elbet diye
Pik değil teste devamMerhaba kızlarBugün ki testimi de sizinle paylaşmak istedim. İki test arasında fark var yine anlayamadım ama sonuç olarak pik değil hala bence yapmaya devam edeceğim. Uygulamaya da yükledim dün 0.17 gösterirken bugün 0.33 olarak gösteriyor yavaş yavaş yükselecek sanırım bakalım
Merhaba kızlarBugün ki testimi de sizinle paylaşmak istedim. İki test arasında fark var yine anlayamadım ama sonuç olarak pik değil hala bence yapmaya devam edeceğim. Uygulamaya da yükledim dün 0.17 gösterirken bugün 0.33 olarak gösteriyor yavaş yavaş yükselecek sanırım bakalım
Aslında erken geldim başlığınıza ama regliydim henüz pazartesinden beri test yapıyorum. Sat 12 martSiz bayadır buradasınız sat neydi sizin geç yumurtlama mı olacak acaba
Merhaba kızlar bende 28 günlük bir döngüm var bugün 13 üncü günüm testlerimi hala silik çıkıyor yarın digerleeri birlikte atarım sizde bir bakın bu lh hormonu galiba bir gün içinde sadece salgılanıyor sizce bir gün silik diger gün pik olma ihtimali var mı
Evet bir anda koyulaşıyor bir önceki gün silik bir sonraki gün koyu olabilir saat bazlı bile değişebiliyor bu dönemde çok dalgalanan bir değer her gün takip etmekten fayda var o yüzdenMerhaba kızlar bende 28 günlük bir döngüm var bugün 13 üncü günüm testlerimi hala silik çıkıyor yarın digerleeri birlikte atarım sizde bir bakın bu lh hormonu galiba bir gün içinde sadece salgılanıyor sizce bir gün silik diger gün pik olma ihtimali var mı
Aa bilmiyordum. O zaman normal daha sizin 11. Gün erken bileAslında erken geldim başlığınıza ama regliydim henüz pazartesinden beri test yapıyorum. Sat 12 martpcosta var o yüzden adet bitimi ile başladım hemen teste. ben daha geç yumurtlama bekliyordum kilo verdiğim ve sağlıklı beslendiğim için döngüm giderek kısladı sanırım Eğer test yanılmıyorsa 15. Yumurtlama ihtimali yüksek gözüküyor
Aynen öyle ama dediğim gibi pcos olunca her gün takip etmek istiyorum düzensiz döngüm çünküAa bilmiyordum. O zaman normal daha sizin 11. Gün erken bile
İnşallah sizde pik i ve çatlamayı görürsünüz ben şuan bekleme aşamasındayım bakalımAynen öyle ama dediğim gibi pcos olunca her gün takip etmek istiyorum düzensiz döngüm çünkü
İnşallah ya evet hem bu test süreci hem de beklemek biraz heyecanlı bakalım hepimiz güzel haberler veririz birbirimize inşallahİnşallah sizde pik i ve çatlamayı görürsünüz ben şuan bekleme aşamasındayım bakalım
İnşallah haftaya yazıcam zaten test yapan ya da belirti yaşayan var mı diye. Ben şehir dışında olacağım sanırım test yapamam olursa gecikme ile öğrenirim ama içimde hep hiç olmicak hissi var nedendir bilmiyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum ama içimden gelmiyor pekİnşallah ya evet hem bu test süreci hem de beklemek biraz heyecanlı bakalım hepimiz güzel haberler veririz birbirimize inşallah
Anlaşıldı çok teşekkür ederim kafamda kuşkulandı çünküEki Görüntüle 3564640
Benim dünden öncekiler silikti dün birden koyulastı. Hep salgılanıyor ama çatlama gününden bir gün önce daha fazla salgılanıyor ki ymt çatlasın.
Aynı bende öyleyim hiç olduğuna inanmıyorum bence bu ay olmadı haftaya bende şehir dışındayım bakalım ne olacakİnşallah haftaya yazıcam zaten test yapan ya da belirti yaşayan var mı diye. Ben şehir dışında olacağım sanırım test yapamam olursa gecikme ile öğrenirim ama içimde hep hiç olmicak hissi var nedendir bilmiyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum ama içimden gelmiyor pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?