• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu günde de kavga olur mu?

SEPTEMBER LOVE

eylül gelini
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
8.251
4.994
373
4 yıldır bır ılıskım var bu son zamanlar sorunlarımız hıc bıtmıyor ama ılıskıde bıtmıyor hep tam bıttı derken gene barısıyoruz bızım tek sorunumuz var onun gelecegımız ıcın bırsey yapmaması tabı ona gore yapıyor ama aslında sadece bosa zaman gecırıyor 2 senelık okul okudu sımdı acıktan devam edıyor 3 sınıfta askerlıgı var dıyorumkı daha ne kadar bekleyecem 23 yasımdayım oda 25 yasında gelecegımız ıcın hıcbırsey yapmıyor ama benı sevdıgıne emımım sonucta 4 yıllık bır ılıskı var kızlar cok caresızım ne yapmam gerekıyor askerlıkten kacıyor gıtmıyor ılla okul bıtecek calısacam oyle dıyor ama okuduguda yok kaldı 3 sınıtfa 1 sene bosa gıttı ve ıs bulmuyor bulamıyor bu surede taksılerı var ona cıkıyor maden soforluk yapacak nıye 4 yıllık okumak ıstıyor anlamıyorum normal bır ısde calısmıyor bulamıyormus 1 yıldan berı.Sonucta nasıl olsa evlenecez dıyor bekleyelım ama ılıskı uzadıkca benden ve ondan cok seyler gıdıyor ben evlenme delısı degılım sadece artık 4 yıllık ılıskımım cıddılık kazanmasını ıstıyorum haksızmıyım dun gece aynı konu ıcın kavga ettık ve bu saat oldu bır sevgıler gunu mejası bıle yok onu gectım sade gunaydın bıle yok senağlama

Sana hak veriyorum canım. Bence 4 yıllık bir ilişkinin adı konması gerekir. Şu an düğün yapacak durumu olmasa bile nişan yapmanız gerekir bence. Hem sevgilinin planları hep kendiyle ilgili sanırım. hiç gelecek planlarının arasında düğün tarihinizi düşünmüyormu?

Tabi sevgilini sen daha iyi tanırsın. Böyle bir insanla ileride mutlu olabilecekmisin bunuda düşün. Çünkü şimdi böyleyse evlendikten sonrada fazlasıyla devam edebilir bu sorumsuzluğu iyi düşün canım.

Son düzenleme:
bazı erkekler evlilikten korkarlar
o sorumlugu kaldıramazlar
zaten heralde sende artık işi gücü olmayan bi adamla evlenmeyi düşünmüyorsundur şuan
25 yaşında kendi açısından erken görüyordur belki evliliği bilemiyorum ama evlenerek bi insana tamamen baglı kalmaktan cekiniyor olabilir.

kusura bakma ama canım sevgılın cok sorumsuz
sorumsuz bır ınsanla nasıl evlılık surdureceksın aynı sorunlar ozamanda devam edecek malesef

ben bu gercegı goruyorum canım boyle bırı degıldı nasıl oldu bende anlamıyorum sorumsuz bırıyle olmaz tabıkı bır guc gelsın ondan ayrılayım baska bır sey ıstemıyorum o neyaparsa yapsın gerı donmeym

eniştede biraz sorumsuzluk vamıs..onunla otur ve suclamadan konus bu yaptığını kişişel algılama ortaada 4 yıl var..ve ben diliyle konusmalısın ben senin bu hareketinde mutsuzum ben bir geleceğimiz olsun istiyorum senin iyi bir şekilde okulunu bitirmeden geleceğimiz olmayacağını biliyorum ben ya sen biliyor muusn?gibisinden acık uclu sorulardaa yöneltebilirsin.sana şimdiden basarılar kardeşim..ama bu hareketleri değişmesse en son ihtiyacın olan sey sorumsuz bir erkek bunuda unutma

madem okuyacak ve 5 aylık askerlik yapıcak
evlenin bu süre içinde
okumak evlenmeye engel değilki...

4 yılda bayağı bi süre

Sana hak veriyorum canım. Bence 4 yıllık bir ilişkinin adı konması gerekir. Şu an düğün yapacak durumu olmasa bile nişan yapmanız gerekir bence. Hem sevgilinin planları hep kendiyle ilgili sanırım. hiç gelecek planlarının arasında düğün tarihinizi düşünmüyormu?

Tabi sevgilini sen daha iyi tanırsın. Böyle bir insanla ileride mutlu olabilecekmisin bunuda düşün. Çünkü şimdi böyleyse evlendikten sonrada fazlasıyla devam edebilir bu sorumsuzluğu iyi düşün canım.

ıyılıgıne cok ıyı sevgısını benle doya doya yasıyor ama bu konuda anlasamıyoruz suandan ondan nısan bıle ıstemıyorum sadece bu askerlık derdı bıtsın gelecegımız acılsın dıyorum oda 15 yerıne 6 ay yapmamım derdınde 2 sene sonra gıdeyım okul bıtsın 6 ay yapayım dıyor

ben bu gercegı goruyorum canım boyle bırı degıldı nasıl oldu bende anlamıyorum sorumsuz bırıyle olmaz tabıkı bır guc gelsın ondan ayrılayım baska bır sey ıstemıyorum o neyaparsa yapsın gerı donmeym

ozaman evlılıkten korkuyor madem öle fazla ustune gıtme dedıgın gıbı sorumsuz degılse kafası karısık olabılır ona zaman tanı

Öncelikle haksiz degilsin...4 sene sonra iliskinde bir resmiyet olmasini istemen en dogal hakkin bence...:1hug:

25 yasinda bir adam aslinda biraz daha sorumluluk sahibi olmali...oda birseylerin olmasi icin ugras ve gayret göstermeli...okumak istiyorsa okusun...calismak istiyorsa calissin...ama hangisini yapcaksa adam gibi yapsin..yarim yamalak sallayarak degil..:kahve:

Ben insanlarin degismesine inanan biri degilim...sorumsuz bir insan her daim sorumsuzdur...nasilki caliskan bir insan ihtiyarliginda bile calismak ister evde oturamaz..:delphin:.

1-2 sene daha bir müddet ver ona bu esnadada acik acik konus...egerki bu zaman icinde onda gelismeler görmessen...yol yakinken dön derim....4 sene bir iliski icin uzun bir zaman olabilir...fakat böyle bir insanla bir ömür gecmez diye düsünüyorum...tabiki karar senin tercih senin :delphin:

ıyılıgıne cok ıyı sevgısını benle doya doya yasıyor ama bu konuda anlasamıyoruz suandan ondan nısan bıle ıstemıyorum sadece bu askerlık derdı bıtsın gelecegımız acılsın dıyorum oda 15 yerıne 6 ay yapmamım derdınde 2 sene sonra gıdeyım okul bıtsın 6 ay yapayım dıyor

bak canım benim abim yeni askerden geldi şu zamanda bi erkeğin askere gitme korkusu haliyle cok büyük görüyoruz televizyonda ölüm korkusu vs cok fazladır askerlik konusunda hak vermen lazım hatta senin hayatım dur su zamanlar ortalık cokarısık demen onu düşünmen lazım askerlik psikolojisi çok fena o yüzden 15 ay ne kadar onun gözüne büyüyordur biliyormusun

hımm takside çalışıyor dedi ben ondan demiştim
sende çalışırsın birlikte ödersiniz borçları
birazda aileler yardım eder dicem amaa tabi bnm böyle konuşmamla bişey olmuyor...

bnce onun aöf okuması askerlikten kaçmak için
açıköğretim okumak kolay diil ki..

eniştede biraz sorumsuzluk vamıs..onunla otur ve suclamadan konus bu yaptığını kişişel algılama ortaada 4 yıl var..ve ben diliyle konusmalısın ben senin bu hareketinde mutsuzum ben bir geleceğimiz olsun istiyorum senin iyi bir şekilde okulunu bitirmeden geleceğimiz olmayacağını biliyorum ben ya sen biliyor muusn?gibisinden acık uclu sorulardaa yöneltebilirsin.sana şimdiden basarılar kardeşim..ama bu hareketleri değişmesse en son ihtiyacın olan sey sorumsuz bir erkek bunuda unutma

tskler canım en yakın zamanda dedıgın gıbı bır konusma yapacam

hımm takside çalışıyor dedi ben ondan demiştim
sende çalışırsın birlikte ödersiniz borçları
birazda aileler yardım eder dicem amaa tabi bnm böyle konuşmamla bişey olmuyor...

bnce onun aöf okuması askerlikten kaçmak için
açıköğretim okumak kolay diil ki..

hemen evlıklık olsun demıyorum zaten sadece saglam adımlar ılermek ıstıyorum canım sorumsuzlugunun bıtmesını ıstıyorum acık ogretımı bıtırecegını sanmıyorum dedıgın gıbı kolay degıl cunku

aynen gülsüm sultana katılıyorum....
eger bır gelecek planlıyorsanız....yaptıgı ıslerde kararlı ve azımlı olamalı..onu yarım bırak bunu yarım bırak....
bırazda ınsan...kararlarında saglam olmalı....
hayat laylaylomda degıl....okulunu bıtırecek askerlıge gıdecek iş bulacak...
eger böyle yaparsa bır yere tutunup kalmaz...
kusura bakamyın....sevgılıyken hersey olur bıter...zamanda gecer fakat evlılıkte hiç bır seye benzemez...
ınsan gelecegını düşünüp sımdıden planlar yapmalı...

bak canım benim abim yeni askerden geldi şu zamanda bi erkeğin askere gitme korkusu haliyle cok büyük görüyoruz televizyonda ölüm korkusu vs cok fazladır askerlik konusunda hak vermen lazım hatta senin hayatım dur su zamanlar ortalık cokarısık demen onu düşünmen lazım askerlik psikolojisi çok fena o yüzden 15 ay ne kadar onun gözüne büyüyordur biliyormusun

tabıkı onuda anlıyorum ama askere gıtmeyecem sımdı ama bak ıı bır ıs buldum calısayım bıraz para kazanayım kenarda dursun sonra okulu bıtırecem soz verıyorum 6 ay askerlık yapacam dese zaten buna karsı cıkmam

kendi ayakları üzerinde duramayan birinden ne bekliyosun ki...hala onunla evliliği düşünüyormusun...
sorumsuzmuş...

Ayrıl diyemem ama acaba bir müddet birbirinizi aramasanız yada görüşmeseniz?
Sen kafanı toparlarsın biraz.
O da ne yapacağını düşünür sen yokken..
Duruma göre bu görüşmemenin ardından sendeki değişimleri düşünürsün ne hissediyorsan ona göre bir karar verisin.
Çok gençsin hem ne güzel bir yaş 23 yaş.. Bu güzel yaşta böyle üzülmene üzüldüm bende..

benim de 5 yıllık bi ilişkim var bu sene okullarımız bitiyor.şuan çalışıyor iş buldu eğer iş devam ederse 2 sene falan çalışıcak sonra askere gidicek belki bi ihtimal söz ya da nişan yapıcaz askere gitmeden...ama şükürki sorumluluk sahibi bi sevgilim var..
canım bence böyle sorumsuzca davranıyorsa devam etme çünkü evlensende değişmez.bir insan 2 olmuyor maalesef...sevgililer günü mesajını da çok takma biz 5 senedir birbirimize ne hediye aldık ne de kutladık.bu tür şeyler kapitalist düzenin zorbalıkları..sevgililiğin günü olmaz..sevene her gün güzel..her gün özel..
o yüzden sen şu ilişkine bir çözüm bul ya konuşun anlaşın ya da yolları ayırın..

Back
X