- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi SEPTEMBER LOVE
4 yıldır bır ılıskım var bu son zamanlar sorunlarımız hıc bıtmıyor ama ılıskıde bıtmıyor hep tam bıttı derken gene barısıyoruz bızım tek sorunumuz var onun gelecegımız ıcın bırsey yapmaması tabı ona gore yapıyor ama aslında sadece bosa zaman gecırıyor 2 senelık okul okudu sımdı acıktan devam edıyor 3 sınıfta askerlıgı var dıyorumkı daha ne kadar bekleyecem 23 yasımdayım oda 25 yasında gelecegımız ıcın hıcbırsey yapmıyor ama benı sevdıgıne emımım sonucta 4 yıllık bır ılıskı var kızlar cok caresızım ne yapmam gerekıyor askerlıkten kacıyor gıtmıyor ılla okul bıtecek calısacam oyle dıyor ama okuduguda yok kaldı 3 sınıtfa 1 sene bosa gıttı ve ıs bulmuyor bulamıyor bu surede taksılerı var ona cıkıyor maden soforluk yapacak nıye 4 yıllık okumak ıstıyor anlamıyorum normal bır ısde calısmıyor bulamıyormus 1 yıldan berı.Sonucta nasıl olsa evlenecez dıyor bekleyelım ama ılıskı uzadıkca benden ve ondan cok seyler gıdıyor ben evlenme delısı degılım sadece artık 4 yıllık ılıskımım cıddılık kazanmasını ıstıyorum haksızmıyım dun gece aynı konu ıcın kavga ettık ve bu saat oldu bır sevgıler gunu mejası bıle yok onu gectım sade gunaydın bıle yok senağlama