• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu günde de kavga olur mu?

yorumları okudugumda hak verdıgım konularda var aslında
onemlı olan tugcenın kafasında bazı seylerı netlestırıp bır karar vermesı 4 yıllık bır ılıskıde arpa boyu bıle yol alınmamıs ve halada yok okul yok askerlık askere gıtse gelse ıs dıycek kı krız donemındeyız yanı olan senın yıllarına olacak bıde kendını yıpratmakla kalacaksın sımdı ıyı dusun karsına alıp herseyı konus konusmanın durumuna gorede ya tamam de yada devam ama bu kararı sen verıceksın bence cok gencsın ve keskelerın olmasın ıstıyorum bu yuzde ıyı dusun derımmmm

yorumları okudugumda hak verdıgım konularda var aslında
onemlı olan tugcenın kafasında bazı seylerı netlestırıp bır karar vermesı 4 yıllık bır ılıskıde arpa boyu bıle yol alınmamıs ve halada yok okul yok askerlık askere gıtse gelse ıs dıycek kı krız donemındeyız yanı olan senın yıllarına olacak bıde kendını yıpratmakla kalacaksın sımdı ıyı dusun karsına alıp herseyı konus konusmanın durumuna gorede ya tamam de yada devam ama bu kararı sen verıceksın bence cok gencsın ve keskelerın olmasın ıstıyorum bu yuzde ıyı dusun derımmmm

kuzenım sagol keske konustugumda sende yanımda olsanda bıde onu dınlesen

askerliği, okulu, işi kaileye almayan biri sevgililer günü kutlasa ne olur kutlamasa ne olur sorumsuz insanla ömür geçmez sevgi hersey diil.

kendi hayat hikayemi okudum sanki
seni en ii ben anlayabilirim canım bende 25 yaşındayım ve daha ne kadar beklicem bilmiyorum?
ve sevgililer gününde de kavga ettik ya senağlama

Son düzenleme:
kendi hayat hikayemi okudum sanki
seni en ii ben anlayabilirim canım bende 25 yaşındayım ve daha ne kadar beklicem bilmiyorum?
ve sevgililer gününde de kavga ettik ya senağlama

mejaslastık ve rest cekmek zorunda kaldım ya askerlıgıne gıdcek yada bu ıs bıtecek ve hala bana kendı haklıodugunu kanıtlamya calısıyor artık onu tanımamıyorum anlamıyorum ya bu kadar seven bır ınsan nasıl oyle sorumsuz oluyor

Tuğçecim seninki kadar sorumsuz olmasa da benimkisi de öyleydi..
2yıllık bi okul ardından tutturdu aöf diye kaldı da kaldı;gece gündüz bilgisayar başında geceleri oturur gündüzleri uyur;buluşmaya bile üşenir..Buluşmamak için param yok der ama kazanmak için de birşeyler yapmazdı..Böyle gitmeyeceğini artık ilişkimizin 6 yılını bitirdiğimizi söyledim 1 ay denedim aramadım o ararmı diye aramadı aklına estiğini yaptı vurdumduymaz tavırlar ws..bir gün pat..
bıraktım onu öylece kalakaldı kedi yavrusu gibi :1shok: bitti tükendi eridi resmen..ama bendeki de katır inadı tabi..2 ay sesimi bile duyamadı ..sonra dedim böyle böyle bu şekilde gitmez..Ve inanması güç ama çok iyi bi işe girdi kısmeti vardır Allahtan..1 sene çalıştı yerini sağlamlaştırdı sonra ailesini tuttu kolundan söz kestik :asigim: vee şuan asker ..askerlikten ödü kopan sevgilim 4 aydır askerde sırf evlenebilmek için tecilini bozdurdu..Her arayışında der 'aşkım gelim hemen alıcam seni ''diye :utangac:
Sana bu anlattıklarım örnek alman ya da 'bak sende böyle yap' diye değil sakın ha beni kimse yanlış anlamasın..Ben sadece yaşadıklarının içinden bu günlere geldiğimi onunda bir gün elbet senin ve hayatınızın kıymetini bileceğini belirtmek için yazdım ..
umarım en kısa zamanda herşey hallolur tatlım..sevginize sahip çıkın bu zamanda aşk bile çok zor..

Tuğçecim seninki kadar sorumsuz olmasa da benimkisi de öyleydi..
2yıllık bi okul ardından tutturdu aöf diye kaldı da kaldı;gece gündüz bilgisayar başında geceleri oturur gündüzleri uyur;buluşmaya bile üşenir..Buluşmamak için param yok der ama kazanmak için de birşeyler yapmazdı..Böyle gitmeyeceğini artık ilişkimizin 6 yılını bitirdiğimizi söyledim 1 ay denedim aramadım o ararmı diye aramadı aklına estiğini yaptı vurdumduymaz tavırlar ws..bir gün pat..
bıraktım onu öylece kalakaldı kedi yavrusu gibi :1shok: bitti tükendi eridi resmen..ama bendeki de katır inadı tabi..2 ay sesimi bile duyamadı ..sonra dedim böyle böyle bu şekilde gitmez..Ve inanması güç ama çok iyi bi işe girdi kısmeti vardır Allahtan..1 sene çalıştı yerini sağlamlaştırdı sonra ailesini tuttu kolundan söz kestik :asigim: vee şuan asker ..askerlikten ödü kopan sevgilim 4 aydır askerde sırf evlenebilmek için tecilini bozdurdu..Her arayışında der 'aşkım gelim hemen alıcam seni ''diye :utangac:
Sana bu anlattıklarım örnek alman ya da 'bak sende böyle yap' diye değil sakın ha beni kimse yanlış anlamasın..Ben sadece yaşadıklarının içinden bu günlere geldiğimi onunda bir gün elbet senin ve hayatınızın kıymetini bileceğini belirtmek için yazdım ..
umarım en kısa zamanda herşey hallolur tatlım..sevginize sahip çıkın bu zamanda aşk bile çok zor..

umarım herzaman mutlu olursunuz valla ımrendım sıze darısı bana mı desem emınım bulacak dogru yolu bulacak askere gıdecek yada benı kaybetecek baska sansı yok

Allah Allah daha geçenlerde bu konunun neredeyse birebir aynısına yorum yazmıştım...
bence oaly senin nişan söz vs istemen değil sen geleceğe yönelik planları olsun, neyi ne zaman yaparım,nasıl yaparım ne kadar zaman sonra askere giderim, evlenirim falan gibi en azından düşünce olarak somut planlar yapmasını istiyorsun. ve bence çok da haklısın...
sanırım sevgilin henüz bu tür sorumluluklar almak istemiyor, zamanla herşey olacağına varır gibi düşünüyor...
bu arada hep söylüyorum 4 senelik üniversite bitirmek 6 ay askerlik yapacak anlamına gelmiyor.12 ay da yapabilir asteğmen olarak...oh 4 yıllık bitirdim 6 ay yapıp döncem kesin diye bir şey yoooookkkk!!!

bak canım
aynı durumlar bizde de vardıı
bazen ben ondan çok kafa yorardım gelecekle ilgili..onun düşünmesi gerkenleri ben düşünürdüm..
ama malsf dökme suyla değirmen dönmüyor...bizim okul biteli sadece 2 - 3 yıla vardı..e hala tık yok..etrafımda kuzenlerim ki benle yasıt batır patır evlenenler oluodu..herkes işini yoluna koydu filan bi şekilde..
sonuç ie onun bu hareketleri benim ona olan güvenimi yerle bir etti..tabiki sevgim aynen duruyodu ama sonuç olarak ilişki bitti..zorla bşy yaptırılmıyor çünkü
kişinin içinden gelmesi, o sorumluluk duygusuna sahip olması lazım
sana da iyi düşün gelecek göremiyosan zaman kaybetme derim
çünkü bir erkek 30 una da gelse 23 24 yasında kızla evlenir..ama bizim için aynı sey gecerli değil canım

bu arada benimki de 25 yaşındaydı.

bence ona belirli bir tarih koyun. sizi ne kadar sevdiği ve kendine çeki düzen verip vermeyeceği belli olur. zarf atın yani ona.

koskoca 4 yılda hala karar verememişsse ama senide seviyorsa tek derdi evlilikten korkması bence hazır olmadığı için bu şekilde davranıyor ama sende haklısın 4 yıl olmuş adı konmalı artık yalnız anladığım kadarıyla birazda sorumsuz bir sevgilin var inşallah en kısa zamanda aranız düzelir mutluluğunuz daim olur

off canım ya.bilirim bunların ne demek olduğunu.bunun adı tamamen sorumsuzluk ve bencillik.evet seni seviyordur doğrudur fakat o sevme şekli farklı.sorumsuz ve yüksüz bi sevgi bu.ve inan bana bu sadece bununla sınırlı değil.bu bir yaşam tarzı.sorumsuzluk bu yaşta bu şekilde kendini gösterir,30 unda başka bir şekilde kendini gösterir.ablamdan biliyorum.7 yıl çıktı.ayyynıı konulardan ayrıldı.çok ağladı çok yıprandı.1,5 yıl ayrı kaldılar.eniştem bin pişman geldi yeminle sözle evlenmeye ikna etti.evlendiler ama ablam şu anda binbir pişman.yine sorumsuz yine bencil bir evlilik şu an onlarınki.ablam o zaman 7 yılım geçti evlenmeyeyimde napim die die elalem ne der die evlendi.ama şimdi diorki 40 ım a kadar evlenmeseydimde bunları çekmeseydim.canım arkadaşım.direkt AYRIL derim ben :((((

sorumsuzlugun farkında dun bulustuk ve kendı askere gıtmek ıstedıgını ve gıtmeden once soz yapmak ıstedıgını soyledı ben bu konuyu bır daha ona acmayacam bakalım gercekten farkında oluptamı bunları soyledı yada sadece benı susturmak ıcın mı eger kı benı susturmak ıcınse zaten ılıskı bıtmıs demektır zamanla gorecem bana fıkır veren ve dertıme ortak olan butun kk uyelerıne tesekkurler

Back
X