Merhaba kızlar... Artık tükendim aşağılanmaktan eve hapsolmaktan hizmetçi muamelesi görmekten hiçbişeye sahip olamamaktan. Öyle bir eşim var ki yediğim içtiğim lokmayı yüzüme vuran bir illet. Ailesine asla laf söyletmez ama benim ailem oldu mu herşeyi söyler. Eşim bilecikte dükkan açtı buraya kiraya geldik 2. El ve kaynanamın eski eşyalarıyla oturuyoruz eşyalarımı getir diyorum getirmiyor çok zoruma gidiyor buradan 1.30 saat mesafelik yol o şehirde evimiz var ayrı kaynanamla altlı üstlü ara sıra geliyor buraya kaynana ve eşim ailesiyle ortak çalışıyor her akşam kayinlarim k.b bizde yemekte biktim hergun olmaz diyorum yapmak zorundasın onlar da kazanıp getiriyor diyor anası burda olduğu zaman o da geliyor o orada yapsın yesinler diyorum sen ne ise yarıyorsun diyor bazen kaynana yapıyor dükkanda eşim orada yiyor evle bi alakası yok. Eve tek yatmaya ve ailesiyle yemeğe geliyor. Elinde bir telefon asla ne desem umursamıyor beni. Bizi çıkar azcik dışarı diyorum yok 7/24 evdeyim duvarlarla psikolojiyi bozucam. Şiddette oldu evliliğimde. Bir kizim var varlığına şükürler olsun ama bu zamana kadar elimi kolumu bağlamıştı ama dayanamıyorum artık insan yerine konulmuyorum. Cuma gününe anca bilet aldım ve gidiyorum artık... Bunu bikac hafta önce yapacaktım ama ailevi meselelerimden dolayı olmadı babam rahatsızlandı memleketten misafir geldi. Ama artık kimse umurumda değil. Insan gibi yaşamak ıstiyorum artık özgürce. Asla çalışmama okumama araba sürmeme çarşıya gitmeme izin vermiyor. Özgür olucam Allahın izniyle. 1 sene deli gibi kpss icin hazirlanicam. Kizimdan 2 yas büyük kız kardeşim var annem de başlarında beraber kardeş gibi büyürler. Hem sınava çalışıp hem part time iş bakıcam. Aileme destek olucam. Aile öyle kıymetli ki yemin ederim öyle değerleri anlaşılıyor ki ayaklarının altını öpsem bile az. Eşim sınır hastası ve bigün bana zarar vermesinden korkuyorum. Hatta ölen gariban kadınlar için bile 'o hönkürerek ölen kadınlar da senin gibiydi. Kimse kimseyi haksız yere öldürmez' diyen bir karaktersiz. Ama netim. Kurtuluyorum. Artık bende hayatı yasicam. Çok zor olacak ama basaricam. Buraya daha sık uğrayarak destek alicam :) Rabbim yardımcım olsun bol bol dualarınızı bekliyorum allah razı olsun...
Son düzenleme: