• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilikten kurtuluyorum

Aydancaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
192
207
23
Merhaba kızlar... Artık tükendim aşağılanmaktan eve hapsolmaktan hizmetçi muamelesi görmekten hiçbişeye sahip olamamaktan. Öyle bir eşim var ki yediğim içtiğim lokmayı yüzüme vuran bir illet. Ailesine asla laf söyletmez ama benim ailem oldu mu herşeyi söyler. Eşim bilecikte dükkan açtı buraya kiraya geldik 2. El ve kaynanamın eski eşyalarıyla oturuyoruz eşyalarımı getir diyorum getirmiyor çok zoruma gidiyor buradan 1.30 saat mesafelik yol o şehirde evimiz var ayrı kaynanamla altlı üstlü ara sıra geliyor buraya kaynana ve eşim ailesiyle ortak çalışıyor her akşam kayinlarim k.b bizde yemekte biktim hergun olmaz diyorum yapmak zorundasın onlar da kazanıp getiriyor diyor anası burda olduğu zaman o da geliyor o orada yapsın yesinler diyorum sen ne ise yarıyorsun diyor bazen kaynana yapıyor dükkanda eşim orada yiyor evle bi alakası yok. Eve tek yatmaya ve ailesiyle yemeğe geliyor. Elinde bir telefon asla ne desem umursamıyor beni. Bizi çıkar azcik dışarı diyorum yok 7/24 evdeyim duvarlarla psikolojiyi bozucam. Şiddette oldu evliliğimde. Bir kizim var varlığına şükürler olsun ama bu zamana kadar elimi kolumu bağlamıştı ama dayanamıyorum artık insan yerine konulmuyorum. Cuma gününe anca bilet aldım ve gidiyorum artık... Bunu bikac hafta önce yapacaktım ama ailevi meselelerimden dolayı olmadı babam rahatsızlandı memleketten misafir geldi. Ama artık kimse umurumda değil. Insan gibi yaşamak ıstiyorum artık özgürce. Asla çalışmama okumama araba sürmeme çarşıya gitmeme izin vermiyor. Özgür olucam Allahın izniyle. 1 sene deli gibi kpss icin hazirlanicam. Kizimdan 2 yas büyük kız kardeşim var annem de başlarında beraber kardeş gibi büyürler. Hem sınava çalışıp hem part time iş bakıcam. Aileme destek olucam. Aile öyle kıymetli ki yemin ederim öyle değerleri anlaşılıyor ki ayaklarının altını öpsem bile az. Eşim sınır hastası ve bigün bana zarar vermesinden korkuyorum. Hatta ölen gariban kadınlar için bile 'o hönkürerek ölen kadınlar da senin gibiydi. Kimse kimseyi haksız yere öldürmez' diyen bir karaktersiz. Ama netim. Kurtuluyorum. Artık bende hayatı yasicam. Çok zor olacak ama basaricam. Buraya daha sık uğrayarak destek alicam :) Rabbim yardımcım olsun bol bol dualarınızı bekliyorum allah razı olsun...

Son düzenleme:
Kadın cinayetlerini savunduğu yeri okuyunca kan beynime sıçradı resmen. Ne kadar cani bir varlık eşiniz olacak kişi. Adam veya erkek sıfatını kullanamıyorum kusura bakmayın. Ailenizin yanına dönün bir an önce ve eşiniz hakkında uzaklaştırma kararı çıkartın. Allah muhafaza gelip size bir zarar veremesin herşey beklenir bu lafları söyleyen birinden

Kimse kimseyi haksız yere öldürmezmiş!!! E o zaman seni de biri öldürsün hadsiz herif! Bu cümleyi okuyana kadar bu kadar sinirlenmemistim. Sadece haberlerde değil ki her yerdeler koynumuzdalar resmen! Katilimizi koynumuzda yatırıyoruz elimizle besliyoruz bu nasıl bi dünya oldu böyle.

Konu sahibi esini en iyi sen tanirsin gidemezsin bosanamazsin diye bi pislik yapmaz degil mi?

Kadın cinayetlerini savunduğu yeri okuyunca kan beynime sıçradı resmen. Ne kadar cani bir varlık eşiniz olacak kişi. Adam veya erkek sıfatını kullanamıyorum kusura bakmayın. Ailenizin yanına dönün bir an önce ve eşiniz hakkında uzaklaştırma kararı çıkartın. Allah muhafaza gelip size bir zarar veremesin herşey beklenir bu lafları söyleyen birinden
Adam ne kelime ki asla insan değil. O söylediklerini ses kaydı aldım ve darp raporum da var uzaklaştırma da alicam cehennemin dibine yolu var

Merhaba kızlar... Artık tükendim aşağılanmaktan eve hapsolmaktan hizmetçi muamelesi görmekten hiçbişeye sahip olamamaktan. Öyle bir eşim var ki yediğim içtiğim lokmayı yüzüme vuran bir illet. Ailesine asla laf söyletmez ama benim ailem oldu mu herşeyi söyler. Eşim bilecikte dükkan açtı buraya kiraya geldik 2. El ve kaynanamın eski eşyalarıyla oturuyoruz eşyalarımı getir diyorum getirmiyor çok zoruma gidiyor buradan 1.30 saat mesafelik yol o şehirde evimiz var ayrı kaynanamla altlı üstlü ara sıra geliyor buraya kaynana ve eşim ailesiyle ortak çalışıyor her akşam kayinlarim k.b bizde yemekte biktim hergun olmaz diyorum yapmak zorundasın onlar da kazanıp getiriyor diyor anası burda olduğu zaman o da geliyor o orada yapsın yesinler diyorum sen ne ise yarıyorsun diyor bazen kaynana yapıyor dükkanda eşim orada yiyor evle bi alakası yok. Eve tek yatmaya ve ailesiyle yemeğe geliyor. Elinde bir telefon asla ne desem umursamıyor beni. Bizi çıkar azcik dışarı diyorum yok 7/24 evdeyim duvarlarla psikolojiyi bozucam. Şiddette oldu evliliğimde. Bir kizim var varlığına şükürler olsun ama bu zamana kadar elimi kolumu bağlamıştı ama dayanamıyorum artık insan yerine konulmuyorum. Cuma gününe anca bilet aldım ve gidiyorum artık... Bunu bikac hafta önce yapacaktım ama ailevi meselelerimden dolayı olmadı babam rahatsızlandı memleketten misafir geldi. Ama artık kimse umurumda değil. Insan gibi yaşamak ıstiyorum artık özgürce. Asla çalışmama okumama araba sürmeme çarşıya gitmeme izin vermiyor. Özgür olucam Allahın izniyle. 1 sene deli gibi kpss icin hazirlanicam. Kizimdan 2 yas büyük kız kardeşim var annem de başlarında beraber kardeş gibi büyürler. Hem sınava çalışıp hem part time iş bakıcam. Aileme destek olucam. Aile öyle kıymetli ki yemin ederim öyle değerleri anlaşılıyor ki ayaklarının altını öpsem bile az. Eşim sınır hastası ve bigün bana zarar vermesinden korkuyorum. Hatta ölen gariban kadınlar için bile 'o hönkürerek ölen kadınlar da senin gibiydi. Kimse kimseyi haksız yere öldürmez' diyen bir karaktersiz. Ama netim. Kurtuluyorum. Artık bende hayatı yasicam. Çok zor olacak ama basaricam. Buraya daha sık uğrayarak destek alicam :) Rabbim yardımcım olsun bol bol dualarını bekliyorum allah razı olsun...
Yolun bahtın açık olsun canım sende bu azim varken yaparsın pes etme hedeflerini de bir bir yerine getir herşey gönlünce olsun 🙏

Ya ürktüm biraz okudukça, siz yine de dikkatli olun olur mu. Haberi var mı gideceğinizden, yani bir bahane üretmesin hastalıklı düşüncelerle dolu biri gibime geldi.
Bana istersen simdi cik git diyor. O da istemiyor bu evliligi de ailesinden korkuyor. Ama artik hicbisey umurumda degil. Tek sıkıntıyı kızımızla ilgili çıkarırsa çıkarır ama bilmiyorum Rabbim yardımcı olsun

Kimse kimseyi haksız yere öldürmezmiş!!! E o zaman seni de biri öldürsün hadsiz herif! Bu cümleyi okuyana kadar bu kadar sinirlenmemistim. Sadece haberlerde değil ki her yerdeler koynumuzdalar resmen! Katilimizi koynumuzda yatırıyoruz elimizle besliyoruz bu nasıl bi dünya oldu böyle.

Konu sahibi esini en iyi sen tanirsin gidemezsin bosanamazsin diye bi pislik yapmaz degil mi?
O da beni bu evliliği istemediğini söylüyor zaten ama işte tek korkum kızım illa görmek isteyecek ve o psikolojiyle neler yapar hiç bilmiyoru. Bir anı diğerini tutmuyor ki

İnşaallah bu yaratıktan düzgünce kurtulabilirsiniz fazla kavga gürültü olmadan. Zira her türlü pisliği yapabilecek bir potansiyeli var. Kendi pisliğinde boğulsun ahlaksız. Allah sizin yâr ve yardımcınız olsun. Kızınızla ve ailenizle mutlu bir ömür sürün inşaallah.

İnşaallah bu yaratıktan düzgünce kurtulabilirsiniz fazla kavga gürültü olmadan. Zira her türlü pisliği yapabilecek bir potansiyeli var. Kendi pisliğinde boğulsun ahlaksız. Allah sizin yâr ve yardımcınız olsun. Kızınızla ve ailenizle mutlu bir ömür sürün inşaallah.
Kesinlikle oyle. Cok tesekkur ederim Allah razi olsun

O da beni bu evliliği istemediğini söylüyor zaten ama işte tek korkum kızım illa görmek isteyecek ve o psikolojiyle neler yapar hiç bilmiyoru. Bir anı diğerini tutmuyor ki

Kiziyla görüşmesine asla engel olmayin. Siz birbirinizden boşanıyorsunuz cocuklar sizden boşanmıyor. Ama bence habersiz gitmeyin. Oturun konusun ben bosanmak istiyorum böyle böyle yapiyosun ben bu sekilde yasamak istemiyorum diyin. Madem o da istemiyor gurur yapar git der. Cocuk konusu açılırsa da sen benden bosaniyosun cocugundan degil, ne zaman istersen görürsün de.

Kiziyla görüşmesine asla engel olmayin. Siz birbirinizden boşanıyorsunuz cocuklar sizden boşanmıyor. Ama bence habersiz gitmeyin. Oturun konusun ben bosanmak istiyorum böyle böyle yapiyosun ben bu sekilde yasamak istemiyorum diyin. Madem o da istemiyor gurur yapar git der. Cocuk konusu açılırsa da sen benden bosaniyosun cocugundan degil, ne zaman istersen görürsün de.
Çok söyledim ciddiye almadı git dedi kurban bayramında şiddet uyguladı bayramı zehir etti bana aileme söyledim babam aldı beni götürdü o zaman yalvardı özür diledi düzelecek herşey dedi ama yine aynı oldu. O da istemiyor biliyorum istese düzelirdi ailesinin korkusuna biraz da bazı adımları atmıyor en azından şimdi aydan gitti diye söyleyecek ailesine. Bana hep git seni tutan yok en fazla 1 sene sonra tekrar evlenirim gibi sözler söylüyor

Bana istersen simdi cik git diyor. O da istemiyor bu evliligi de ailesinden korkuyor. Ama artik hicbisey umurumda degil. Tek sıkıntıyı kızımızla ilgili çıkarırsa çıkarır ama bilmiyorum Rabbim yardımcı olsun
Amin inşallah canım, böyle kişiler genelde sen nereye gidersen git ayrıl ama çocuğu götüremezsin diye şartlar koyuyor. Göndermez gibi geliyor çocuğu seninle. Kaçıp gitsen delirip gelir mi peşinden? Sana zarar verecekse böyle olmaz aile büyükleri gelsin konuşsun gidilecekse versin çocuğunu da sana da zarar vermesin medenice olsun herşey.

Amin inşallah canım, böyle kişiler genelde sen nereye gidersen git ayrıl ama çocuğu götüremezsin diye şartlar koyuyor. Göndermez gibi geliyor çocuğu seninle. Kaçıp gitsen delirip gelir mi peşinden? Sana zarar verecekse böyle olmaz aile büyükleri gelsin konuşsun gidilecekse versin çocuğunu da sana da zarar vermesin medenice olsun herşey.
[/QUOT
Kurban bayramında aynı olaylar oldu ailemin yanına gittim ailem o tarafla konuşacaktı bikac kez aradilar telefonları açmadılar kaynima memleketlerinde nisan yapıyorlardı heralde görmediler. Eşimde yalvardı aramayın haberleri olmasın nişanları zehir olur bilmem ne 1 hafta sonra geldi ailemle konuştu özür diledi gerçi aynı yine. Dediğim gibi git diyen insanın sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ki ailesi de pek sevmiyor beni çok sorun olmaz ama işte kızımdan yana korkuyorum tek korkum bu ya alırlar ne bileyim alıp götürürler kızımı yani o ihtimal var mı bilmiyorum ama aklıma binbir çeşit şey geliyor

Back