Bu evlilik nasıl bir çıkmaz??

Teşekkür ederim ya biliyordum tahmin edebiliyordum çok zor olacağını..
Hani demiş ya bayan sana haber vermesi mi gerekirdi diye, nasıl gerekmez evliliği Gayette etkileyen bir olay..
Sanki tek başına yaşıyor , kafa nereye ben oraya..
Kendisi okul okuyacağını bana danışmıyor, ama ben kendisine haber vermeden markete gitsem “ bu evden çıkarken bana haber verilecek” diye huzursuzluk çıkarıyor.. bu ne turşu bu ne lahana..
Eşiniz bencilin önde gideni sadece kendi hayatını düşünüyor benim eşim gibi. Umarım ayrılır ve mutlu olursunuz eski konunuzda dediğiniz gibi ben de evlenmeden önce sosyaldim şimdi evdeyim tüm gün ve en son 1,5 yıl önce gitmişizdir sinemaya biz de 1,5 yıllık evliyiz

Eşiniz bencilin önde gideni sadece kendi hayatını düşünüyor benim eşim gibi. Umarım ayrılır ve mutlu olursunuz eski konunuzda dediğiniz gibi ben de evlenmeden önce sosyaldim şimdi evdeyim tüm gün ve en son 1,5 yıl önce gitmişizdir sinemaya biz de 1,5 yıllık evliyiz

Konularımı okuduğunuz ve empati yaparak bana destek olduğunuz İçin de çok teşekkür ederim , hakkımda hayırlısı diyorum..

Konularımı okuduğunuz ve empati yaparak bana destek olduğunuz İçin de çok teşekkür ederim , hakkımda hayırlısı diyorum..
Rica ederim. Evet hayırlısı olsun. Ama siz de git gide yıpranırsınız biz bencil insanların hizmetçisi olmak için mutsuz yaşamak için gelmedik dünyaya

Rica ederim. Evet hayırlısı olsun. Ama siz de git gide yıpranırsınız biz bencil insanların hizmetçisi olmak için mutsuz yaşamak için gelmedik dünyaya

Haklısınız . İşte içimde hiç pişmanlık kalmayacağını hissettiğim an kararımı vereceğim, iyi olduğumuz zamanlarda bana karşı iyi. Ama iyiyken herkes iyi öyle değil mi?? Önemli olan tartışma anında nasıl olunduğu değil mi..

Haklısınız . İşte içimde hiç pişmanlık kalmayacağını hissettiğim an kararımı vereceğim, iyi olduğumuz zamanlarda bana karşı iyi. Ama iyiyken herkes iyi öyle değil mi?? Önemli olan tartışma anında nasıl olunduğu değil mi..
Evet aynen öyle. Kimsenin evliliği böyle değil buna emin olabilirsiniz başka evliliklerde erkek nelere yardım ediyor laf etmiyor da sizinki bi tepsiyi götürmeye kendine övgüler yağdırmış maalesef aynı benimki gbi. Eğer çocuk yaparsanız olacağı ben size söyleyim bebeği günde 10 dakika sevecek ve hiçbir şekilde yardımcı olmayacak size hiçbir konuda duşa bile 5 dakika zor gireceksiniz

Sıkışınca babam hakkında kötü konuşuyor demedim, babamın hakkında geçenlerde bir eleştiri yaptı, saygısızlık boyutunda bir şey değildi ve gereksizdi.. bunu söyledim.
Onun dışında cinsellik gereksiz demişsem siz evli misiniz bilmiyorum, dönem dönem isteksiz olduğunuz olmuyor mu? O döneme denk geldi ve açtığım bir konu..
Onun dışında 2 hafta olmayıp da geldiği zaman onu ittirmem gibi bir şey olmadı, yanlış ezberlemişsiniz, beni özlemedin mi vs gibi bir şey dedi, yemek hazırlıyor bir yandan çorba karıştırıp, salata yapmaya ve daha başka bir şeylere yetişmeye çalışıyordum, düzgün bir şekilde yardımcı olabilir misin diye sordum..
Okuma konusuna gelince , gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum evlilik gibi ciddi bir kurumda eşiniz size danışmadan okul yazsa ve 2 yılın sonunda onu 4 e tamamlayıp bir de 4 yıl başka şehre gidip geleceği bir okul, ve bunu sizin fikrinizi almadan yapsa , tabi yapsın ne demek beni hiç etkilemez diyorsanız pess..
""" İyilikten bilmeden.. yüzüne karşı sempatik davranıp arkasından konuşmasını.."""
Bu sizin cümleniz degilmi?
Simdi bu cümleden Allah askına ne anlam çıkıyor? Birisinin yüzüne gülüp arkadaşından konuşan sinsi bir tip tasviri çıkıyor degilmi? Ben ne anlamalıyım bundan? Sen eşini bu sekilde tarif ediyorsun.
Şimdide sadece eleştiri yaptı saygısızlık içermiyordu diye çeviriyorsun. Saygisizlik yapmadan Sadece bir elestiri yapti ise o zaman yüzüne gülüp ardından konuşuyor demeyeceksinki bende yanlış anlamayayım.
Ayrıca baban hakkında eleştiri dahi yapılamayacak birisimizde bu derece kinlendin buna ?
Sarılıp ittirmen konusunda hadi ben okuma yazma bilmediğim icin yanlış okudum, senin dediğin gibi olsun, dunyanın en karmaşık çorbasını yapıyordun ve cok mesguldun günlerdir görmediğin eşin gelmiş bir saniye lutfedip hosgeldin edeceğine adamı geldiğine gelecegine pişman etmekmiydi yapılması gereken???
Cinsellik konundada lütfen aç oku bakalım ne yazdıklarını hiç öyle bir dönemlik seylerden bahsetmiyordun, dönemlik ise ona gore konu aç.
Okul konusunda ise affet be kardeşim yeter yani bu derece cinayetmi işledide Omur boyu cezaya mahkum erttin adamı? Unut artık mutlu ol onun başarısı ile. Olmuyorsada ayril girsin. Omur boyu bunun kininimi tutacaksın? Ya affet destek ol, yada bırak gitsin yoluna.
Cocuk istemesi ise kendi açısından gayet gayet doğal. Zira adam senin bu düşüncelerinden bihaber bir sekilde hayatın doğal akışında yürüyüp gidiyor.
Bak kardeşim, ben bunları seni üzmek icin yazmıyorum, ki diğer üyeler gibi adaleti bir kenara bırakıp kocanı linç etmeyide cok iyi bilirim, ama benim amacım sana yardımcı olmak.
Ve buna istinaden cok net soyluyorumki sen kocana suç ariyorsun, yani sen onun suçlu olmasını istiyorsun. Biliyorsunki hatanın büyüğü sende bu yüzden onunda suclu olmasını içten ice istiyorsun bütün derdin bu.
Olmuyorsa ayril gitsin.
Yok ven esimi seviyorum diyorsan ona gore davran. Ayıptır adamı burada yok yere linç ettirme.
Allah yardımcın olsun.

Evet aynen öyle. Kimsenin evliliği böyle değil buna emin olabilirsiniz başka evliliklerde erkek nelere yardım ediyor laf etmiyor da sizinki bi tepsiyi götürmeye kendine övgüler yağdırmış maalesef aynı benimki gbi. Eğer çocuk yaparsanız olacağı ben size söyleyim bebeği günde 10 dakika sevecek ve hiçbir şekilde yardımcı olmayacak size hiçbir konuda duşa bile 5 dakika zor gireceksiniz

Allah korusun. Şu 2 yıla yakındır çok dikkatli oldum o konuda, Rabbim isteyenlere tez zamanda verdin inşallah, bana da istediğim zaman versin diyorum..
Bana yardım ettiği zamanlar oldu ilk zamanlar ev süpürme silmeye falan ilk sene ama öylesine gibi, temiz yapmayıp bilerek bir daha yaptırmamam İçin gibi .. belki de o kadar yaptı bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah..

Ayıp değilmi kocanı burada böyle linç ettiriyorsun???
Haklı olsan neyse. Kendi yaptıklarını hiç anlatmıyor, onun yaptığına bin katarak anlatıyorsun.
Ve nihayet bu konuda amacına ulaşmış, adamcağızı taşlatmış linç ettirebilmişsin. Bravo.
İçin soğudu başın göğe erdimi?
Herkes maşallah adamı bir güzel gömmüş. Ee tabi konu sahibinin eski konularına bakan yok.
Ufak bir özet geçeyim,
- cinsellik konu sahibesi için gereksiz. (evli bir kadın söylüyor bunu, bakın EVLİ)
-adam iki hafta yok, geliyor karısına sarılıyor ama karısı onu ittiriyor, neymiş yemek yapıyormuş! Yemek dediğinde çorba! Burada elimi tutmuyor diye şikayet ediyor ama adam sarılıncada ittiriyor, bu ne zıtlık?
- adam sırf okuyor diye adamın bir ciğerini sökmediği kalmış durumda, neymiş evlenmeden bunu haber vermemiş. Yahu vermediyse vermesin ne güzel okuyor senin için mimar olacak, bulunmaz nimet daha ne istiyorsun?
-cefasını ben çektim mimar olunca sefasını başkası sürecek, başkasıyla mutlu olacak diye doğmamış çocuğa don biçmek mantığı ile saçma düşünceler içerisindesin.
Ve daha nice şeyler...

Ayıptır ya.. Kendi yaptıklarını gizleyip burada adamı linç ettirmek insanlıkmı?
Bu adam seni bu halinle neden çekiyor anlamıyorum. Ben olsam bin defa kapını önüne koymuştum.
Bide aileme çok saygılı hatta benden daha saygılı diyorsun ama burada sıkışınca babam hakkında kötü konuşuyor diye çeviriyorsunya pessss doğrusu...

Haklı olsan neyse. Kendi yaptıklarını hiç anlatmıyor, onun yaptığına bin katarak anlatıyorsun.
Ve nihayet bu konuda amacına ulaşmış, adamcağızı taşlatmış linç ettirebilmişsin. Bravo.
Herkes maşallah adamı bir güzel gömmüş. Ee tabi konu sahibinin eski konularına bakan yok.
Ufak bir özet geçeyim,
- cinsellik konu sahibesi için gereksiz. (evli bir kadın söylüyor bunu, bakın EVLİ)
-adam iki hafta yok, geliyor karısına sarılıyor ama karısı onu ittiriyor, neymiş yemek yapıyormuş! Yemek dediğinde çorba! Burada elimi tutmuyor diye şikayet ediyor ama adam sarılıncada ittiriyor, bu ne zıtlık?
- adam sırf okuyor diye adamın bir ciğerini sökmediği kalmış durumda, neymiş evlenmeden bunu haber vermemiş. Yahu vermediyse vermesin ne güzel okuyor senin için mimar olacak, bulunmaz nimet daha ne istiyorsun?
-cefasını ben çektim mimar olunca sefasını başkası sürecek, başkasıyla mutlu olacak diye doğmamış çocuğa don biçmek mantığı ile saçma düşünceler içerisindesin.
Ve daha nice şeyler...

Bu adam seni bu halinle neden çekiyor anlamıyorum. Ben olsam bin defa kapını önüne koymuştum.
Bide aileme çok saygılı hatta benden daha saygılı diyorsun ama burada sıkışınca babam hakkında kötü konuşuyor diye çeviriyorsunya pessss doğrusu...

Vah vah adamcagiza :KK70::anne:

""" İyilikten bilmeden.. yüzüne karşı sempatik davranıp arkasından konuşmasını.."""
Simdi bu cümleden Allah askına ne anlam çıkıyor? Birisinin yüzüne gülüp arkadaşından konuşan sinsi bir tip tasviri çıkıyor degilmi? Ben ne anlamalıyım bundan? Sen eşini bu sekilde tarif ediyorsun.
Şimdide sadece eleştiri yaptı saygısızlık içermiyordu diye çeviriyorsun. Saygisizlik yapmadan Sadece bir elestiri yapti ise o zaman yüzüne gülüp ardından konuşuyor demeyeceksinki bende yanlış anlamayayım.
Ayrıca baban hakkında eleştiri dahi yapılamayacak birisimizde bu derece kinlendin buna ?
Sarılıp ittirmen konusunda hadi ben okuma yazma bilmediğim icin yanlış okudum, senin dediğin gibi olsun, dunyanın en karmaşık çorbasını yapıyordun ve cok mesguldun günlerdir görmediğin eşin gelmiş bir saniye lutfedip hosgeldin edeceğine adamı geldiğine gelecegine pişman etmekmiydi yapılması gereken???
Cinsellik konundada lütfen aç oku bakalım ne yazdıklarını hiç öyle bir dönemlik seylerden bahsetmiyordun, dönemlik ise ona gore konu aç.
Okul konusunda ise affet be kardeşim yeter yani bu derece cinayetmi işledide Omur boyu cezaya mahkum erttin adamı? Unut artık mutlu ol onun başarısı ile. Olmuyorsada ayril girsin. Omur boyu bunun kininimi tutacaksın? Ya affet destek ol, yada bırak gitsin yoluna.
Cocuk istemesi ise kendi açısından gayet gayet doğal. Zira adam senin bu düşüncelerinden bihaber bir sekilde hayatın doğal akışında yürüyüp gidiyor.
Bak kardeşim, ben bunları seni üzmek icin yazmıyorum, ki diğer üyeler gibi adaleti bir kenara bırakıp kocanı linç etmeyide cok iyi bilirim, ama benim amacım sana yardımcı olmak.
Ve buna istinaden cok net soyluyorumki sen kocana suç ariyorsun, yani sen onun suçlu olmasını istiyorsun. Biliyorsunki hatanın büyüğü sende bu yüzden onunda suclu olmasını içten ice istiyorsun bütün derdin bu.
Olmuyorsa ayril gitsin.
Yok ven esimi seviyorum diyorsan ona gore davran. Ayıptır adamı burada yok yere linç ettirme.
Allah yardımcın olsun.

Eşimi karşıladım, hoşgeldin dedim, dünyanın en karışık çorbasını yapmıyordum. Aç geldiği ve başı ağrıdığında İçin yetiştirmeye çalışıyordum sadece..
Babam hakkında olan konuda saygısızca bir eleştiri değildi, ama gereksizdi. Orda hatalı yazmış olabilirim.
Onun dışında hatalı olduğum çok yer olduğunu da biliyorum, kendimi aklamak gibi bir derdim yok , sadece öyle davranmamın altında yatan nedenlerden bahsettim
Çocuk konusu ise dediğim gibi en doğal hakkı, fakat dgs ile tamamladığında şuanki gibi seyrek gitme gibi durum olmayacak düzenli olarak gitmesi şart. E bu düzenli çalışma ihtimali düşük, böyle bir ortama çocuk bana göre riskli..
Ha okul gibi bir şey olmaz ortada , düzgün bir işi olur , evlilik te güzelse o zaman ben onun o isteğine kayıtsız kalıyorsam hata bende ..
Bir de kimseyi linç ettirmek, veya kendi haksızlığımı örtmek gibi derdim yok, her zamanki açtığım konular gibi sıradan bir konu açtım .
Son olarak amin, teşekkürler..

Olmuyorsa ayril gitsin.
Allah yardımcın olsun.

Bu ne yahu?
Nasil bukadar utanmadan emin konusabiliyorsunuz?
Konu sahibinin evinin icinde yasiyor veya esini taniyor gibi.
Gayet objektif bir sekilde yazmis konu sahibi. Hatta bazi yorumlarinda ovmus bile esini. Niye linc ettirmek istesin? Gayet duygusal ve detayli sekilde hatta kafasi karismis sekilde anlatim tarzi var. Sakladigi birsey de yok?? Gecmis konularimi okumayin vs dememis..apacik ortada. Yok sakliyorsun ediyorsun oylesin boylesin denen konusmalar iste tam olarak psikolojik siddette giriyor.
Adalet hak hukuk iyiki size kalmamis.

Cumlelere gel..okul konusunda affet. Cinayetmi isledi vsvs..
Ne alaka yaw ahah..konu sahibi boyle seyler neden gizlenir diye soruyor sorguluyor. Cok sukur.
Resmen cumleleri ceviriyorsunuz konu sahibine karsi. Pess. Cocuk istemesin baba olmasin dememis zaten. Ama nafile..
Ayri bi alemden okuyorsunuz yazilari bence.
Allah bence sizin yardimciniz olsun:deli:

Bu ne yahu?
Nasil bukadar utanmadan emin konusabiliyorsunuz?
Konu sahibinin evinin icinde yasiyor veya esini taniyor gibi.
Gayet objektif bir sekilde yazmis konu sahibi. Hatta bazi yorumlarinda ovmus bile esini. Niye linc ettirmek istesin? Gayet duygusal ve detayli sekilde hatta kafasi karismis sekilde anlatim tarzi var. Sakladigi birsey de yok?? Gecmis konularimi okumayin vs dememis..apacik ortada. Yok sakliyorsun ediyorsun oylesin boylesin denen konusmalar iste tam olarak psikolojik siddette giriyor.
Adalet hak hukuk iyiki size kalmamis.

Cumlelere gel..okul konusunda affet. Cinayetmi isledi vsvs..
Ne alaka yaw ahah..konu sahibi boyle seyler neden gizlenir diye soruyor sorguluyor. Cok sukur.
Resmen cumleleri ceviriyorsunuz konu sahibine karsi. Pess. Cocuk istemesin baba olmasin dememis zaten. Ama nafile..
Ayri bi alemden okuyorsunuz yazilari bence.
Allah bence sizin yardimciniz olsun:deli:

Gerçekten hakkına girmeyeyim diye iyi gördüğüm yönlerini de söyledim, zaten diğer konularımda var . Her şeyi en ince detayına kadar anlattım .
İyi gördüğüm yönlerini söyledim de , bahsetmediğim ama Beni kıran başka şeylerden bahsetmemişimdir bile .

Gerçekten hakkına girmeyeyim diye iyi gördüğüm yönlerini de söyledim, zaten diğer konularımda var . Her şeyi en ince detayına kadar anlattım .
İyi gördüğüm yönlerini söyledim de , bahsetmediğim ama Beni kıran başka şeylerden bahsetmemişimdir bile .

Anliyorum merak etmeyin. O sacmaliklari yazan uye kendi hayatinin yansitmasini yapti size..benzer birseyler gecirmis veya cevresinde benzer birsey duymus olabilir. Kaale almayin.

Ufak bir özet geçeyim,
Ve daha nice şeyler...

Diger konuları bilmeyenler için adam suçlu görünüyor da konu sahibi zaten boşanma derdinde hep her konusu ayrı bir olay. Esini seviyor hali buysa vay adamin haline

Diger konuları bilmeyenler için adam suçlu görünüyor da konu sahibi zaten boşanma derdinde hep her konusu ayrı bir olay. Esini seviyor hali buysa vay adamin haline

Emin olun boşanma derdinde olsam şurda tek saniye durmam..
Devamlı eleştirildiğim, (ama hep olumsuz yönde)
Kılık kıyafetime devamlı müdahale edilip çok büyük tartışmaların çıkarıldığı,
Sağda solda insanları hiçe sayarak rezil edildiğim,
Aynı şekilde evde alta üste rezil edildiğim,
Yeri geldi ihtiyaçlarımdan feda edip maddi olarak hiçbir sıkıntıya sokmak istemediğim,
Hiçbir tartışmada sorunu çözmeye yanaşmayıp, konuşmanın imkansız olduğu devamlı kaçan biriyle,
Çocuk konusunda bile resmen bir dayatmaya uğradığım ..
Bir insanı sevmesem burda bir dakika durmazdım..

"Napıon Needion"
"Becerebilirse mimar olacak"
"Doğru düzgün işi olsa çocuk düşünürüm"

Gerçekten büyük aşk :)

"Napıon Needion"
"Becerebilirse mimar olacak"
"Doğru düzgün işi olsa çocuk düşünürüm"

Gerçekten büyük aşk :)

Şaka mısınız ya, af edersiniz hakaret mi etmişim..
kaç gündür konuşmaya çalışıp konuyu her defasında aynı öfke ile kapatmaya çalışan, bir insana karşı olan tavrım bu olamaz mı..
Gergin sinirli olduğunuzda hiç o kişi hakkında konuşmanıza yansımaz mı bu??

Konu sahibi esine bagimli olmus. Adam bagimli etmis kendisini sevmedigini bildigi esini. Ve bunu bilerek evlenmis bir adam bu!

Kisaca iki taraftan da ortada ciddi ve gercek bir sevgi olduguna inanmiyorum ben.
Yani saglikli degil en azindan.

Konu sahibi aile terapistine gitmek istiyor. Esi istemiyor hatali sensin diyor?! Her zaman?!
Kendisini sevmedigi insanla niye bile bile evlenir bir insan? Ne bekler? Kukla mi kole mi? O yola cikmis baya yol kat etmis..esini bagimli etmis zaten masallah..
O adamcagizi savunmadan biraz bunlari dusunun bence..
Adamcagiz da madem sikayetci esinden o bosansin? Kim tutuyor? Konu sahibi tutmuyor..hatta sorguluyor..birsey soylese zaten giderim diyor

Arkadaşlar sizce konu sahibinin eşi çok mu normal
Bile isteye açık bir kadınla evlenip zorla kapatmaya çalışmak doğru mu

Evlenirken kul köle olup evlendikten sonra binbir hakaret etmek ikiyüzlülük değil mi

Karısının babasını evinde oturup borç şu bu deyip kızın aldığı gömleği burnundan getirmek doğru mu

Karısına haber vermeden okula yazılmak nasıl yada aynısını kadin yapsa demediginizi bırakmazsiniz

Arkadaşlar sizce konu sahibinin eşi çok mu normal
Bile isteye açık bir kadınla evlenip zorla kapatmaya çalışmak doğru mu

Evlenirken kul köle olup evlendikten sonra binbir hakaret etmek ikiyüzlülük değil mi

Karısının babasını evinde oturup borç şu bu deyip kızın aldığı gömleği burnundan getirmek doğru mu

Karısına haber vermeden okula yazılmak nasıl yada aynısını kadin yapsa demediginizi bırakmazsiniz

Ben kendisine haber vermeden markete gitsem , şu kapıdan çıkarken bana haber vereceksin, öğretemedim mi kapıya mı yazayım diye bir diyalog içerisine giriyoruz.. öyle diyeyim..

X