- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- Konu Sahibi garipbirhayat
Ay şu adamdan boşanın, adam biraz acı çeker sonra mutlu olacağı birini bulabilir.
"Napıon needion". Adamın konuşmasını bile taklit ediyorsunuz.
Koluma gir diyor, istemiyorsunuz, ama elele tutuşmakta ısrarcısınız. Elinizi tutmadı diye trip üstüne trip ağlamalar falan.
Siz onun koluna girdiniz mi?
Zaten evden çıkarken istemediğini belirtn bir sürü laf saymış, illa istemiyorum mu demesi gerekiyor? Anlayamıyor musunuz adamın canının sıkkın olduğunu?
Geliyor sarılıyor size itiyorsunuz özür dilemedi diye, siz daha önceki hatalarınız için özür dilediniz mi?
Cinsellikte erken boşalıyor diye doktora git diyorsunuz, siz daha cinsellikten haz alamayan bir insansınız, hiç kendiniz doktora gitmeyi düşündünüz mü?
Bir de becerebilirse mimar olacak cefasını ben çektim sefasını alem sürecek diye yazmışsınız, nerede cefa çektiniz? Adamın burnundan getiriyorsunuz. Derse bile gitmiyor sadece sınav dönemi gidiyor. Yok bana söylemedi, söyleseydi evlenmezdim, "napıon" diye mesaj atıyor aramıyor, beni evden almayı akıl edemiyor. Her sınav dönemi bir kavga gürültü.
Sürekli sizin istekleriniz, sizin kalp kırıklıklarınız, sizin mutluluğunuz, sizin gururunuz.
Evliliği sürdüremiyorsunuz bari boşanmayı becerin de kocanız mutlu olabilsin, sizin o şansınız yok maalesef, hayata bakış açınız çok ben merkezci ve bu kadar ben merkezci insanı kimse 7/24 pohpohlayamaz.
Gerçekten size cevap verecek durumda hiç değilim.
Buraya yazmadığım çekindiğim, daha doğrusu utandığım, beni farklı noktalardan eleştirdiği konular var anladınız mı..
(Yukarıda yazdıklarınızdan biri ile ilgili)
Sizin karşınızda bu kadar empatiden yoksun, sadece kendi bildiğini doğru var sayan, her şeyinize müdahale etmek isteyip, onu istediği gibi yapmadığınız noktada şiddetli tartışmalar çıkaran biri olsaydı görürdüm sizi..
Kabullenir miydiniz kıyafetinize bu kadar müdahale edilmesini?
Babamın evinde oturmasına rağmen babamın arkasından onu eleştirel şekilde konuşmalarının olmasını? İyilikten bilmeden.. yüzüne karşı sempatik davranıp arkasından konuşmasını..
En ufak tartışmada sağı solu yumruklayıp zeytinyağı gibi su yüzüne çıkıp kendinde zerre hata görmeyen birini.. konuşmanın mümkün olmadığı
Ve en önemlisi de , ne karakterde bir insan olduğumu bildiği halde ( ya da bildiğini sandığım halde) ona bugüne kadar tek yanlışım olmadığı halde ben senin ne kadar edepli biri olduğunu bilirim gibi bir laf etmesini...
(Nişanlılık döneminde kuzenimle alışveriş yapıyorduk ve akşam saat 9 da eve döndüğüm İçin deniliyor bu laf).
Bunlar çok hoş şeyler, herkesin söyleyeceği konuşacağı şeyler, çok normal şeyler ise ben susuyorum daha da konuşmuyorum..
Ayrıca;şunu da söyleyeyim, Emin’im ki burda herhangi bir üye çıkıp ta avm de yüksek sesle , sokakta aynı şekilde bağırır cinsten konuştu dese eminim o kişinin eşi hakkında hiç olumlu yorum yapamazdınız.. burada da görüyorum ki bana karşı olan bir ön yargı var.
Ama hiç önemi yok, nasıl düşünürseniz düşünün.