Bu evliliği nasıl toparlarım

tüm bu yolları denedin yinede işe yaramadığını hissediyosan o zaman geriye bir seçenek kalıyor: sadakatsizlik sence böyle bir ihtimal olabilir mi?

Bu kadar bencil, kaba, soğuk insanlarla evlilik sürdürmek çok zor maalesef. Flört döneminde de mi böyleydi? Sanki sizinle zorla evlenmiş gibi davranıyor, ilk seçeneği değilmişsiniz gibi.

Zaten hep kadın yapsın hep kadın çabalasın. Erkek insanı hazıra konsun. Susma kız. Sarılasın varsa git sarıl. Kızdıysan git söylen. İlgi beklediğini söyle. Kavga edilecekse de adam gibi edilsin. Sen sustukça o anlamıcak. Çünkü bu cinsi Allah biraz saf yaratmış :)))

Planlı yaşa.. filme gidin ayda bi dışarda yemek yersiniz. Erkekler bu konuda tembeldir bak netin var araştr beraber katılabileceğinz (yasam tarziniza gore) kermes konser ciftlik ...vs.. etkinliklere katıl.
Eşinden sana hadi film yapalm demesini bekleme bul güzel film Mısır fln güzel bi gece geçir ..
tartışırken sen böylesin şöylesin deme sadece tartıştğnz konu hakkında konuş şahsa hakaret etmeden...

Canim 2 yillik evliyim vallahi daha yeni duzenine oturdu evliligimiz bizimde oyleydi uyur ise giderdi isten gelirdi uyurdu. Ben pes etmedim ama onun gelmesine poca borek yaptim kek yaptim cayimi demldim o maca bakarak yrdi. Hamileyken abartisiz soyluyorum sabahlara kadar mac oynardim sirf o mutlu olsun diye. Hic sevmezdim oysaki.. simdi artik daha iyi eve gelir bebegimizle oynar benimle ilgilenir. Beraber pazara markete vs gideriz. Ama bunlar zamanla oluyor ben yaklasir 6 aydir bu sekilde yasamaya alistim. Ondan once ama anneme gittim 1 hafta kaldim sonra buyuklerimiz araya girdi ve duzeldi. Suan cok sukur en azindan ilgisiz degil..

İnsanın fıtratının çok değişebileceğine inanmadığımdan, eşinizi değiştirmeye çalışmak yerine olduğu gibi kabul etmeye çalışın..size hak veriyorum fakat ülkemizde çoğu erkek sevgi göstermekten ve romantiklikten anlamıyor yetiştirilme tarzı yüzünden.

5 aylık evliyim gidip yanına yatınca hadi uyuyalım diyo mutlu olsun diye her dediğini yapıyorum iki üç gün sonra patlıyorum , ilgisizliğinden ben de ilgisiz oldum yokluğu varlığından daha iyi geliyo
Daha yeniymişsiniz. İnan normal bu dönemde böyle. Biz eşimle çok mutluyuz uyumluyuz mesela. Çünkü on sene sevgiliydik öncesinde. Ama bizde bile hala ben ne zaman kendi içime çekilip, o benimle ilgilensin, bir şeyler yapsın, kendi kendisine düşünsün beklentisine girsem olmuyor. Gittikçe daha çok kızıyorum ben de çekiliyorum vs. Oysa eşim aslında ilgilidir ama ben beklenti içinde olunca o da ilgili falan olmuyor aksine nedense. O yüzden çözüm senin harekete geçmen. Onun canı ne istiyorsa yapmak şeklinde değil kesinlikle. Ortak yapabileceğiniz şeyleri planlamak, hazır bir plan şeklinde ona sunmak, biraz sevimlilikle biraz çekicilikle, biraz şımarıklıkla kabul ettirmek. Ben eşim beni hafta sonu kahvaltısına götürsün diye beklemeye karar vermiş olsaydım mesela, beş senedir hala bekliyor olurdum. Çünkü onun hiiiiççç işine gelmez haftasonu sabah kalkıp duş alıp giyinip dışarı çıkmak. Ne güzel hafta sonu kahvaltısı zaten evde önüne gelecekken ne gerek var dimi? Sonrasında da hemen bilgisayarına geri gömülüp oyun oynayabilir, oh mis. Ama ben ne yapıyorum? Bir hafta gitmesek öbür hafta bir iki gün öncesinden şuraya gideriz, şurda şöyle bir yer var falan diye başlıyorum. Çocuk gibi mızmızlanıyor tabi ki her seferinde. Ama aşkım mecbursun, ben de istemezdim seni cumartesi sabahı çıkarmayı ne yapayım, diyorum öyle sanki benle alakalı değil de başka birinin demesiyle mecbur gibi. Bunu dediğimde genelde tamam der :) Ya da sevimlilik yapıyorum, ya da o yok dedikçe yine de gideceğiz gibi davranıyorum. Bazen de o zaman kahvaltıyı sen hazırlıyorsun diyorum. Maalesef hazırlıyor olmaz demiyor Ama en azından ona yıkmış oluyorum
Biliyorum öyle birinden ısrarla bir şeyler isteyip durmak pek hoş gibi durmuyor. Ama o sizin eşiniz artık. Ne isteseniz hakkınız var. Zaten size ait olması gereken bir şey istiyorsunuz. O yüzden hiç çekinmeyin.Sinirli, soğuk ve uzak değil, cilveli, sevimli, sıcak olun. Siz ondan beklentinizi azaltıp kendinizden kattıkça ve ona yakınlaştıkça o da siz belki hiç farketmeden çok daha iyi olacaktır. Bir insana kızgınken, ona karşı soğuk hissediyorken onunla ilgilenesiniz gelmez sizin de sonuçta. O yüzden siz soğuk oldukça o da daha az ilgilenecektir.
Biliyorum niye hep kadınlar yapmak zorunda, niye hep biz sıcak olmalıyız adım atmalıyız diyebilirsiniz. Ama siz şu an kadın değil de erkek olarak da karşımda olsanız benzer tavsiyeleri verirdim. Kim bu soğukluk, kızgınlık döngüsünün kırılması için tavsiye istiyorsa ona söylenir sonuçta bunlar.

Bak kaç senedir evliyiz. Ama daha az önce yemekte beni kıracak bir şey söyledi. Ki bilmesi lazım kırılacağımı. Anlayamıyor hala. Sussam, kızsam, trip atsam ya da daha kötüsü ağlasam bir yerlerde hiiiiç faydası olmaz, boşuna aramıza soğukluk girerdi. Konuyu da hemen değiştirdi. Hop hop hop dedim, geri git. Düzelttirdim söylediğini. Hatta tatmin olmayınca hadi baştan :) Nasıl özür dileyeceğini de eline yazıp vermek gerekecek yani
Kesinlikle evliliğinizin içine sık sık ağlamayı sokmayın. Erkekler nefret ediyor bundan ve hemen bunun onlara karşı kullanılan bir silah olduğunu falan düşünüyorlar. Ya da rahatsız hissedip kendilerini iyice geri çekiyorlar. Ağlayacaksanız kırk yılda bir ağlayın. Can alıcı zamanlarda. Ve ya ağladığınızı gizlemeye çalışıyor gibi ya da sinir krizi geçiriyor gibi olsun. Ortası işe yaramaz. Ben önceden sinirlendiğimde, haksızlığa uğradığımı hissettiğimde ağlardım normal hayatımda. Eşimle sevgiliyken kendimi eğittim bu konuda.
Şimdi anca acıklı filmlere hikayelere falan ağlıyorum ki canım kocam o da ağlar zaten onlara :)

Sorun gerçekten esiNizde mı acaba önce onu bi sorgulayin.
Neden kendinizi onun ilgisine sevgisine mahkum ediyorsunuz ki ?
Sırf bir erkeğin ilgisizliği mi sizi depresyona sokacak neden yani neden ?
Bence sizde bir zayıflık var evet yeni bir şehir yeni bir ortam yalnızlık vs.cok normal.
Ancak bir işe girebilirsiniz hiç iş aradınız mı mesela ?
Hadi iş olmadı bir spor salonu veya bir kurs bir etkinlik vs.?
Artık internet var her şey elimizin altında çok güzel yabancı diziler var takılın olanlara izleyin keyifli vakit geçirin mesela.
Insan tek başına da mutlu olabilir.
Ha baktınız siz değiştiniz ama o hala aynı işte o zaman oturun evliliği sorgulayin.

Erkekler hoslarina gotmeyen konular konusuldumu ya uyurlar yada tartisma cikarirlar.evliligin ilk zamanlari oluyor boyle seyler.onu rahatsiz eden hic bisey konusma bi sure de oyle iletisim kurmaya calis

Hep kadın yapsın hep kadın tatlı dilli olsun hep kadın güler tuzlu olsun nedir bu ya .sadece ben miyim bu hareketleri erkekten bekleyen.bi o adım atsın kadın dediğin nazlı varlık ama bu erkekler sayesinde naz filan kaliyo arkadaş neymiş bu ya .Hep dişi kuş yapsın niye bu böyle acaba

Canim boyle bir konu bende acmiştm ben bosanirz saniyordm sorunlar bitmek bilmiyordu. Ama sonra uzerimizdeki sisler yavas yavas kalkmaya basladi. Ben onu o beni kaybetme korkusu yasadi. Artik tepkilerimizi olcebiliyoruz oturup konusuyoruz. Esine kahve aliskanligi getirt benm esim icmezdi her grce yatmadan bir saat once kahve saatimiz sohbet edip kahve iciyoruz... Konusmayi cok fazla sevmedesede artik eskisi gibi degil. Bunlar zamanla asilacak sorunlar. Amaaa en onemli konu şu depresyondan kendni mutlaka cikar. Esin gelmeden yarm saat oncesinden seni canlandiran hareketli (slow asla) dinle... gez dolad kendne gel sen iyi olunca anlicaksin ki aslida senin esine ihtiyacin yok... onun sana var ve seni mutlu eden seyleri yap. Depresyonda olmaya devam edersen allah korusun intihar edebilirsin. Bu feci birsey duygudurumunu mahfediyo

tövbe yarabbim şimdi bişey diycem olmayacak kızım niye evlendin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…