- 14 Ağustos 2010
- 38
- 7
- 86
- Konu Sahibi sevgisiz sevgili
tüm bu yolları denedin yinede işe yaramadığını hissediyosan o zaman geriye bir seçenek kalıyor: sadakatsizlik
sence böyle bir ihtimal olabilir mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeniymişsiniz. İnan normal bu dönemde böyle. Biz eşimle çok mutluyuz uyumluyuz mesela. Çünkü on sene sevgiliydik öncesinde. Ama bizde bile hala ben ne zaman kendi içime çekilip, o benimle ilgilensin, bir şeyler yapsın, kendi kendisine düşünsün beklentisine girsem olmuyor. Gittikçe daha çok kızıyorum ben de çekiliyorum vs. Oysa eşim aslında ilgilidir ama ben beklenti içinde olunca o da ilgili falan olmuyor aksine nedense. O yüzden çözüm senin harekete geçmen. Onun canı ne istiyorsa yapmak şeklinde değil kesinlikle. Ortak yapabileceğiniz şeyleri planlamak, hazır bir plan şeklinde ona sunmak, biraz sevimlilikle biraz çekicilikle, biraz şımarıklıkla kabul ettirmek. Ben eşim beni hafta sonu kahvaltısına götürsün diye beklemeye karar vermiş olsaydım mesela, beş senedir hala bekliyor olurdum. Çünkü onun hiiiiççç işine gelmez haftasonu sabah kalkıp duş alıp giyinip dışarı çıkmak. Ne güzel hafta sonu kahvaltısı zaten evde önüne gelecekken ne gerek var dimi? Sonrasında da hemen bilgisayarına geri gömülüp oyun oynayabilir, oh mis. Ama ben ne yapıyorum? Bir hafta gitmesek öbür hafta bir iki gün öncesinden şuraya gideriz, şurda şöyle bir yer var falan diye başlıyorum. Çocuk gibi mızmızlanıyor tabi ki her seferinde. Ama aşkım mecbursun, ben de istemezdim seni cumartesi sabahı çıkarmayı ne yapayım, diyorum öyle sanki benle alakalı değil de başka birinin demesiyle mecbur gibi. Bunu dediğimde genelde tamam der :) Ya da sevimlilik yapıyorum, ya da o yok dedikçe yine de gideceğiz gibi davranıyorum. Bazen de o zaman kahvaltıyı sen hazırlıyorsun diyorum. Maalesef hazırlıyor olmaz demiyor5 aylık evliyim gidip yanına yatınca hadi uyuyalım diyo mutlu olsun diye her dediğini yapıyorum iki üç gün sonra patlıyorum , ilgisizliğinden ben de ilgisiz oldum yokluğu varlığından daha iyi geliyo
Merhaba sıkıntılarımı anlatıcağım bi arkadasım büyüğüm olmadığı için size danışmak istedim. Ben yeni evliyim eşimle çokta aşık olarak evlenmedik görücü usulü gibi oldu ama yine de sevgimiz vardı. Bilmediğim bi yere gelin geldim eşimin ailesini seviyorum bi problemimiz yok sorun eşimle benim aramda. Eşimin huyunu çözemedim onunla nasıl konuşurum sıkıntılarımı nasıl anlatırım bilemedim hep sustum surat yaptım anlasın diye bu işleri kötüye götürdü.
İlgisiz romantik olmayan rahatına düşkün gamsız biri, yalnızlık çektiğim için bana ilgi göstersin benimle konuşsun istedim hep ama o bana uzak kaldı belki de ben huyunu çözemediğim için oldu bilmiyorum. Bana artık herşeyi batmaya başladı işten gelir erkenden uyur benimle vakit geçirmez bu konuda hep uyardım hiç değişmedi. O böyle yaptıkca ben içime kapandım zaten duygusal biriyim iyice melankolik oldum. Çalışmıyorum hep evdeyim, kendine güvenen derdini iyi anlatan biri değilim üzülünce hep susarım üzüldükce kendimi iyice saldım nasıl olsa sevmiyo beni ilgisiz diye kendime özen göstermemeye başladım.
Bazen tartıştığımızda sürekli surat astığım için eve bile gelmek istemediğini söyledi. Ama ben üzüldüğüm için derdimi anlatamadığım için susuyorum. Me söylesem ciddiye almıyo konuşmak bile gelmiyo içimden. Onun yaptığı gibi yaptım ilgisiz oldum iki yabancı gibi olduk
.Ben depresyona girdikce o beni iyice boşladı beni dikkate bile almıyo artık ben susmasaydım sesimi çıkarabilseydim onu kaybediceğini hissettirseydim değişmese bile ben mutlu bi hayat sürerdim en azından.
Şimdi işin içinden çıkamıyorum bana sevgisini ilgisini nasıl kazanırım, konuşsun iki arkadaş gibi sevgili gibi eş gibi konuşalımgüzel vakşt geçirelim istiyorum. Bu evliliği nasıl güzel bi hale getiririm bana fikir verir misiniz. Benim de hatalarım olduğu için boşanmayı düşünmüyorum yeni evliyim toparlamak istiyorum.
tövbe yarabbim şimdi bişey diycem olmayacak kızım niye evlendin o zamanMerhaba sıkıntılarımı anlatıcağım bi arkadasım büyüğüm olmadığı için size danışmak istedim. Ben yeni evliyim eşimle çokta aşık olarak evlenmedik görücü usulü gibi oldu ama yine de sevgimiz vardı. Bilmediğim bi yere gelin geldim eşimin ailesini seviyorum bi problemimiz yok sorun eşimle benim aramda. Eşimin huyunu çözemedim onunla nasıl konuşurum sıkıntılarımı nasıl anlatırım bilemedim hep sustum surat yaptım anlasın diye bu işleri kötüye götürdü.
İlgisiz romantik olmayan rahatına düşkün gamsız biri, yalnızlık çektiğim için bana ilgi göstersin benimle konuşsun istedim hep ama o bana uzak kaldı belki de ben huyunu çözemediğim için oldu bilmiyorum. Bana artık herşeyi batmaya başladı işten gelir erkenden uyur benimle vakit geçirmez bu konuda hep uyardım hiç değişmedi. O böyle yaptıkca ben içime kapandım zaten duygusal biriyim iyice melankolik oldum. Çalışmıyorum hep evdeyim, kendine güvenen derdini iyi anlatan biri değilim üzülünce hep susarım üzüldükce kendimi iyice saldım nasıl olsa sevmiyo beni ilgisiz diye kendime özen göstermemeye başladım.
Bazen tartıştığımızda sürekli surat astığım için eve bile gelmek istemediğini söyledi. Ama ben üzüldüğüm için derdimi anlatamadığım için susuyorum. Me söylesem ciddiye almıyo konuşmak bile gelmiyo içimden. Onun yaptığı gibi yaptım ilgisiz oldum iki yabancı gibi olduk
.Ben depresyona girdikce o beni iyice boşladı beni dikkate bile almıyo artık ben susmasaydım sesimi çıkarabilseydim onu kaybediceğini hissettirseydim değişmese bile ben mutlu bi hayat sürerdim en azından.
Şimdi işin içinden çıkamıyorum bana sevgisini ilgisini nasıl kazanırım, konuşsun iki arkadaş gibi sevgili gibi eş gibi konuşalımgüzel vakşt geçirelim istiyorum. Bu evliliği nasıl güzel bi hale getiririm bana fikir verir misiniz. Benim de hatalarım olduğu için boşanmayı düşünmüyorum yeni evliyim toparlamak istiyorum.