Akli dengesi yerinde olmayan biri ya da bir kısmı engelli birisi sigara icebiliyor var bildiğim öyle. Ama bu kişi nasıl bilemiyorum tabiHer türlü kötü alışkanlığı var diyor.Onları temin edip tüketebiliyor alabiliyor onu halleden kıyafet meselesini de halleder bence
işe giriyor ama kısa süre sonra çıkartılıyor. Şimdi bir yerde çalışmaya başlamış patron bir şey dediği an parladığı sen bana emir veremezsin dediği için kovuluyorGerçekten çok değişikmis. Isı guci de yok anne baba göçüp gittiginde gecnnden versin ne yapacak ki o adam? Hani raporu olur hicbur şey diyemem de böyle ekmek elden su gölden nereye kadar.
Var bir rahatsızlığı bu kadar da olamaz simartmayla falan, şizofren geliyor aklıma ama bilemiyorumişe giriyor ama kısa süre sonra çıkartılıyor. Şimdi bir yerde çalışmaya başlamış patron bir şey dediği an parladığı sen bana emir veremezsin dediği için kovuluyor
Hanımefendi böyle sürekli benim ailem onun ailesi diye kıyas yapacaksanız kendi ailenizle oturacaktınız bi ömür. Ailesinde değil eşinizde sıkıntı var sizin muhatabınız eşiniz olsun yani. Kayınbiraderinizin de sağlık sorunu var muhtemelen sizin bilmediğiniz aklı başında 30 yaşında adama abisi annesi kıyafet almaz çünkü.Çünkü benim ailemin bu konularda aşırı düşünceli olup onun ailesinin bizi riske atmasını kaldırmayıyorum. Geçen annemlere bir ey lazım oldu babam arayıp bulamadı. Eşim burda var ben görmüştüm dedi ki gördüğü avm dışındaki bir mağaza alıp gönderirim istersen dedi ki babam asla müsade etmedş olur mu sen gereksiz yere çıkma riske atma evdekileri olmasa da olur ne olacak bulunca alırım dedşç
şizofreni için araştırımıştı yıllar önce kesin değil dediler kişilik bozukluğu olabilir dediler bir süre yattı ama sonra biraz sorumluluk verin diyip taburcu etmişler ki hastaneye gidince gayt normal davranıp mantıklı açıklamalar yapıyormuş. Annesi doktorun karşısında tamamen normal davranıyor diyordu.Var bir rahatsızlığı bu kadar da olamaz simartmayla falan, şizofren geliyor aklıma ama bilemiyorum
Eşim kardeşinin çok sorunlu olduğunu biliyor kendisi asla gidip almaz diyor ben almazsan 1 yıldır üzerindeki aynı kıyafetlerde devam edecek diyor ki onları da 1 yıl önce biz almıştık. Ama kardeşinin böyle olmasının nedeni zaten ailesi sürekli el üstünde şımartılıyor ama içki kötü alışkanlık hepsi onda. Onla aynı evde kalmaya 1 saat bile tahammul etmek zor. artı aldıklarımız yalvar yakar annesi aylar sonra anca giydirebiliyor. Corona olmasa tamam ama niye onun için kendimiz riske atalım eşler de geröekten anlamıyor kardeşim için değil almazsam annem üzülecek diyor tam çıldırmalık. Kardeşinin umurunda değil asla gidip almaz yani öz bakım sıfır psiatrik sıkıntıları da var bence ama asla doktora gitmeyi de kabul etmiyor ağam paşam idare ediyorlar şu anda.
Ne yazık ki eşim de anlamıyor kardeşine sorumluluk ver alma kıyafet kendisi mevcur alır diyorum annem üzülür diyor o daki ki annesinin kardeşini ekstra şımarttığını o da biliyor. inanın aldığımız kıyafetleri götğrdüğümüzde verirken ben stres oluyorum yine kavga çıkacak dşye ki çıkıyor küfürler havada uçuşuyor. oğlumun psikikolojisi bozulmasın diye hediye verileceği zaman ben onu aşlıp evden çıkıyordum bahçeye filan iniyordum araya bile sesleri geliyor kavga küfür kapı yumruklama falan filan. hem bunları yaşayı hem de bu virüs zamanı riske girmek istemiyorum. Eşim annesini üzmek istemiyor bu durumda annnesinin de biraz düşünceli davranması gerekiyro diye düşünüyorum. Arayıp kv ile konuşmayı bile düşündüm şu an uygun zaman değil bir kaç ay sonra bakalbilir z diye ama bşr kere muhattap olursam devam gelir diye vazgeçtimnben hala bir sorun goremiyorum,
hic mi pis insan yok cevrenizde,
adam pis demek ki, arac kullanan her istedigini yapan adamin zekasinin geri oldugunu dusunmem ben, huyu boyle bu sekilde yasamayi seciyor diye dusunurum. Ve aslinda adam da diyormus, neden bana kiyafet aldin diye esinize, demek ki gayet ne istedigini biliyor.
Su asamada esiniz anne babasindan direktif almayi birakmali ve dedigim gibi normal kardes iliskisi disinda bir seyden kendini sorumlu gormemeli, cunku yok oyle bir sey.
Ama bunu esinize nasil anlatirsiniz inanin bilmiyorum. Zira bence bunu anlatmaya bile gerek yok, bariz bir gercek, ama cocukluktan boyle yetisince demek ki insan algiyamiyor.
markete dediğim gibi mevburen gitti bebeğin bezi bitti ve normalde gelmesi gereken kargo 3 gün gecikti bez yetecek gibiydi ama üstüne oğlum ishal de olunca yetmedi. Eşim belli mağazalrdan alıyor bir tek onları giyiyor o lar da sadece avm de var. tek mağaza halinde yok. tek mağaza olarak yerel bir iki mağaza var ama onlarda genelde kumaş pantolon takım elbise tarzı şeyler satıyor yani uygun değil. Eşime internetten söyleyelim diyorum ki annem anlar kabul etmez kızar diyor nasıl anlayacaksa sanki
Sorun aynen bu. Bir kaç kez söylemeye çalıştım ona karşı davranışınız yanlış. Yine bir gün arabayı çarpıp döndüğü akşam annesi yine etrafında pervaneydi ki ona bir şey olmadı çok şükür. Karnın aç mı oğlum yemek hazırlayayım mı bir isteğn var mı diye bir kez bile sen neden gizlice anahtarı alıp gittin arabayı da pert ettin denmedi. Ben dayanamadım yani bu şekilde davranmayın biraz sorumluluk almasını istiyorsanız yaptığı işin yanlış olduğunu sizi çok zor duruma soktuğunu maddi olarak zorluk yaşayacağınızı bu yüzden ona vereceğiniz harçlıktan keseceğinizi söyleyin dedim ama onları oğullarına karşı kışkırtıyr gibi gösterildiğimden artık hiç bir şey demiyorum ama ucu bana dokunursa sesimi çıkarırım tabikiBen kardesini sorumsuz gördüm
Herşeyi ailesi yaptığı için ona yapacak, sorumluluk alacak bir sey kalmıyor
Ne demek 30 kusur yasindaki adamin cebine annesi para koyuyor!
Çalışmıyor mu?
Calissin kazansin kendi kiyafetini kendi beğensin
Bir de aynı seyleri giyse ne giymese, annesi de bu kadar cocugu darlamasin yani
Adam memnunsa annesine ya da başkasına ne?
Ben annesinin fazla mudahaleci olduğunu düşündüm sizin esinize bile markete gitti diye neler demiş. Evli bir adam her gun de markete gidebilir cocuk var bir gun süt biter baska bir gün mama ya da bez.
Sorun kardesin sorumsuzlugu ve Annenin mudahaleciligi
Ne yazık ki eşim de anlamıyor kardeşine sorumluluk ver alma kıyafet kendisi mevcur alır diyorum annem üzülür diyor o daki ki annesinin kardeşini ekstra şımarttığını o da biliyor. inanın aldığımız kıyafetleri götğrdüğümüzde verirken ben stres oluyorum yine kavga çıkacak dşye ki çıkıyor küfürler havada uçuşuyor. oğlumun psikikolojisi bozulmasın diye hediye verileceği zaman ben onu aşlıp evden çıkıyordum bahçeye filan iniyordum araya bile sesleri geliyor kavga küfür kapı yumruklama falan filan. hem bunları yaşayı hem de bu virüs zamanı riske girmek istemiyorum. Eşim annesini üzmek istemiyor bu durumda annnesinin de biraz düşünceli davranması gerekiyro diye düşünüyorum. Arayıp kv ile konuşmayı bile düşündüm şu an uygun zaman değil bir kaç ay sonra bakalbilir z diye ama bşr kere muhattap olursam devam gelir diye vazgeçtimn
marketi bu kadar takan gelin seni niye gönderiyoe diyen insanlar ordaki avm den kıyafet al derlerse art niyet ararımTamam ben sizi anlıyorum mecburen gitmiş ama eş ailesi müneccim mi nerden bilsin bunca ayrıntıyı? Haliyle ilk etapta neden gittin diye sorgulamaları çok normal. Garip olan eşinizin koştur koştur bunu size anlatması. Sorgulasalar dışarı çıkma deseler suç sizin gözünüzde avmye git kıyafet al deseler yine suç.
Yahu neymis o öyle. 30 yasinda ve bir kiyafet bile alamiyor mu kendine? acaba özel bir durumumu var? Eger normal, akıl sağlığı yerindeyse eşinizin ve ailesinin bu denli simartmasi cok cok yanlış. Esinizde birşeylerin farkinda degil sanirim. Tabiki alsin kardesine hediye ama bu surecte biraz daha dikkatli olmalıyız. Olmadi internetten birlikte bakin oraya gidince. Esiniz söylesin biz artik böyle alisveris yapiyoruz diye. Bir de ofke halinde degil de esinizle konusurken sakin bir sekilde konusmayi deneyin.Gerçeten bu eş ailesinden bıktım ki çok sık görüşmüyorum oldukça mesafeliyiz. Yılda 1-2 oda bayramda seyrande özel günlerde kısa telefon görüşmeleri o kadar. Eşim sık sık telefonda görüşür oğlumu görüştürür ona asla müdahale etmem. Ben hamileyim evde bir de oğlum var 2 yaşında bu yüzden coronaya karşı ekstra dikkatliyiz. Gerekli işler dışında evden çıkmayız avm ye filan asla gitmiyoruz ihtiyaçlarımızı internetten karşılıyoruz. eşimin bir erkek kardeşi var bekar biraz sorunlu bir tip 30 küsür yaşında . Kıyafetlerine kadar annesi alır hala. Eskiden annesi eşime al derdi biz seçemeyiz anlamayız eşim alır gönderirdi ya da bşz giderken götürürdük parasını bazen verirlerdi bazen vermezlerdi çok sorun etmezdim ama onda da kardeşi sorunlu olduğu için bana niye aldın sana al mı dedi giymeyeceğim etmeyeceğim diye kavga çıkarırıdı annesi yalvar yakar giydirirdi çünkü üstündekileri artık üzerine yapışmış olurdu zaten küçüklüğünden beri aşırı şımaftılmış bu yüzden aşırı sorunlu biri. Bu yüzden onlarla mümkün olduğunca mesafeliyim gittiğimde de 3 günden fazla kalmam. Şimdi kv eşimi aramış git kardeşine kıyafet al ordan gönder diye yahu biz evden çıkmıyoruz avm ye mağazaya hiç girmiyoruz virüs var diye bu nasıl bir düşüncesizliktir avm ye gönderip mağaza mağaza gezdirecek eşimi. evde gebe karısı var çocuğu var dikkat etmeleri gerek demiyor hiç avm ye hiç gitmediğimizi biliyor kendileri 65 yaş üstü olduğu için gidemezmiş riskliymiş evet ama biz de riskliyiz 30 yaşındaki adam bir zahmet kendi gitsin alsın. Eşim de gider alır çıkarım hemen ne var diyor o kadar sinirlendim ki o zaman bizim yaptığımız gibi yapsınlar internetten bakıp alsınlar dedim gidersen de kendine 14 gün kalacak yer bul eve almayacağım dedim. çok sinirliyom yani ne kadar mesafe koyarsam koyayaım bir şekilde yine sinir bozuyorlar ki benim ailem asla böyle değildir çok düşüncelidir. kızım sen hamilesin çıkmayın babam gerekirse ben burdan alıp gönderiririm ihtiyaçlarını avm ye girmeyin diyen inlanlar ki onların da yaşı ve kronik hastalıkları var. bu erkek anneleri neden bu kadar düşüncesiz oluyor ben de erkek annesiyim umarım böyle olmam
Kaynınız belli ki normal değil. Akli melekeleri yerinde birinden bahsediyor gibi şöyle yapıyor böyle yapıyır diye şikayet etmeniz yanlış. Yaşınız kaç acaba, genç göründünüz burdan bakıncanormalde idare ediyoruz zaten alıyorz da ama şu an idare edilecek zamanlar değil 1 yıldır bekliyor bir kaç aya daha bekleyebilir zaten alınca da kardeşi eşimi arayıp resmen küfrediyor niye aldın diye ben sana almı dedim diyor kıymet de bilmiyor gymiyor da annesi aylar sonra anca giydirebiliyor.
marketi bu kadar takan gelin seni niye gönderiyoe diyen insanlar ordaki avm den kıyafet al derlerse art niyet ararım
Kendimiz için bu kadar dikkat edip avm ye gitmezken eşimin onlar için avm ye gidip bizi riske atması tabi ki beni ilgilendirir. Bunun dışında kardeşiyle ilgili her gün bir olay var zaten ama bana ve çocuğuma zararı olmadığı sürece bir şey demiyorum banane diyip geçiyorum.Bence siz eşinizin kardeşine fazla bilenmişsiniz. Sizi ilgilendirmeyen her konu niyeyse sizin için çok büyük dert olmuş. Anlattığınız her şeyin aslında sizi hiç ilgilendirmediğini fark edene kadar da evinizde, kafanızda huzur olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?