haklısınız evet ama hedefi çok yüksekti başta tıp istiyordu çok çalışıyordu daha sonra böyle olunca anlattığım gibi işte gerisiYks dediğine göre
Nu en fazla 18 22 arasıdır
Mezunada kalabilir
Bu senede iyi yapabilir
Hiç üniversite okumadanda hayatta başarılı olabilir
Dünyanın sonu değil
bir yıl daha bekleyecek o yüzden benimde bu telaşım hedefi yüksekti çok çabalıyordu ama birden bu hale gelince iyice çöktüsinava ilk kez mi girecek? kendisi istemedigi surece siz yardim edemezsiniz maalesef. bence sinava kadar yardim yardim diye darlamayin biraz kafasini dinlesin sinavdan sonra rahatlar.
bende gireceğim ama o şu şekilde düşünüyor, hedefi çok yüksekti tıp istiyordu ona göre çalışıp çabaladı ama birden böyle olunca iyice çöküşe geçti. diğer yandan aile baskısı sınav için olsun genel sıkıntılar olsun, başarısız olursam yalnız kalırım diye düşünüyor düzenli bir mesleğim olmaz aile nasıl kurayım ben diyor. kardeşlerimin hayatını naısl kurtarayım diyor.E sen girmeyecek misin sınava? Neden onunla uğraşacağına kendi sınavına odaklanmıyorsun?
Ergenlik böyle bişey, bütün dünyanın yükü omuzlarında zannediyor insan. Geçer zamanla bir şey yapmana gerek yok.
bende gireceğim ama o şu şekilde düşünüyor, hedefi çok yüksekti tıp istiyordu ona göre çalışıp çabaladı ama birden böyle olunca iyice çöküşe geçti. diğer yandan aile baskısı sınav için olsun genel sıkıntılar olsun, başarısız olursam yalnız kalırım diye düşünüyor düzenli bir mesleğim olmaz aile nasıl kurayım ben diyor. kardeşlerimin hayatını naısl kurtarayım diyor.
Daha ne ailesi yaw. Yalnız o değil de bazen erkekler uzaklaşık ayrılmak için psikolojik çöküşteyim deyip karşıdakine küçük küçük kapıyı gösterebiliyor.bende gireceğim ama o şu şekilde düşünüyor, hedefi çok yüksekti tıp istiyordu ona göre çalışıp çabaladı ama birden böyle olunca iyice çöküşe geçti. diğer yandan aile baskısı sınav için olsun genel sıkıntılar olsun, başarısız olursam yalnız kalırım diye düşünüyor düzenli bir mesleğim olmaz aile nasıl kurayım ben diyor. kardeşlerimin hayatını naısl kurtarayım diyor.
sevgilim zor zamanlar geçiriyor çok stresli, yks sınavına girecek ama aşırı derecede stresli mezuna kalmayı düşünüyor son zamanlarda ama daha da bu stresten dolayı çalışamıyor. bugun konuştuk "iyi bir abi değilim iyi bir sevgili değilim iyi bir evlat değilim, seni haketmiyorum iyi olan hiç bir şeyi haketmiyorum. çöktüm artık ben duramıyorum ayakta, sınavdan sonra babamın yüzüne nasıl bakarım, başarısız oldum gelecekte ne yaparım" gibi kötü kötü düşünüp konuştu bayağı anlattı . kendini strese sokuyor önceden hiç böyle değildi çok iyiydi her dediğini yapardı güçlü bir insandı çalışkandı hedefleri için elinden geleni yapmaya hazırdı ama son bu 1-2 ay yavaş yavaş çökmeye kötü olmaya başladı aile içi sıkıntılar sınav maddi sıkıntı falan filan derken iyice yedi bitirdi kendini gözlerimin önünde eridi. saldı kendini her şeyden elini kolunu çekti psikolojik olarak bitirdi kendini. elimdende hiç bir şey gelmiyor. herkesi kendinden uzaklaştırıp yalnız kalıyor yani diyorum uzaklaştırma kendini benden sana destek olayım yanında olayım, diyor ki nasıl yapacağım bilmiyorum. bende bilemiyorum nasıl yanında olup destek çıkarım? ne yapabilirim biraz olsun onu mutlu edebilmek destek olabilmek için lütfen düzgünce yorumlarınızı yapar mısınız? benim en zor zamanlarımda yanımda oldu simdi ben ona destek olmak istiyorum ama elimden bir şey gelmiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum fikir verin lütfen ilk kez ağlarken gördüm bugün onu içim parçalandı ne yapacağım ne yapabiliriz?
sevgilim zor zamanlar geçiriyor çok stresli, yks sınavına girecek ama aşırı derecede stresli mezuna kalmayı düşünüyor son zamanlarda ama daha da bu stresten dolayı çalışamıyor. bugun konuştuk "iyi bir abi değilim iyi bir sevgili değilim iyi bir evlat değilim, seni haketmiyorum iyi olan hiç bir şeyi haketmiyorum. çöktüm artık ben duramıyorum ayakta, sınavdan sonra babamın yüzüne nasıl bakarım, başarısız oldum gelecekte ne yaparım" gibi kötü kötü düşünüp konuştu bayağı anlattı . kendini strese sokuyor önceden hiç böyle değildi çok iyiydi her dediğini yapardı güçlü bir insandı çalışkandı hedefleri için elinden geleni yapmaya hazırdı ama son bu 1-2 ay yavaş yavaş çökmeye kötü olmaya başladı aile içi sıkıntılar sınav maddi sıkıntı falan filan derken iyice yedi bitirdi kendini gözlerimin önünde eridi. saldı kendini her şeyden elini kolunu çekti psikolojik olarak bitirdi kendini. elimdende hiç bir şey gelmiyor. herkesi kendinden uzaklaştırıp yalnız kalıyor yani diyorum uzaklaştırma kendini benden sana destek olayım yanında olayım, diyor ki nasıl yapacağım bilmiyorum. bende bilemiyorum nasıl yanında olup destek çıkarım? ne yapabilirim biraz olsun onu mutlu edebilmek destek olabilmek için lütfen düzgünce yorumlarınızı yapar mısınız? benim en zor zamanlarımda yanımda oldu simdi ben ona destek olmak istiyorum ama elimden bir şey gelmiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum fikir verin lütfen ilk kez ağlarken gördüm bugün onu içim parçalandı ne yapacağım ne yapabiliriz?
Hedefi tıp olan biri ne kadar çökerse çöksün iyi bir bölüme yerleşir merak etmeyin. Tabi hedefi sözde değilsehaklısınız evet ama hedefi çok yüksekti başta tıp istiyordu çok çalışıyordu daha sonra böyle olunca anlattığım gibi işte gerisi