- Konu Sahibi einfachfreisein
Kimin önce gideceği belli değil tabii, Allah bilir ama bukadar ağır hasta birinin üzerine ben araba falan yapmazdım. Helede kendimi birikimimle hiç yapmazdım. Yanlış anlamayın ama bence çok saf ve iyi niyetlisiniz. Hiçmi akıl vereneniz yok çevrenizde. Ailenizdemi demiyor hayırdır, bizim biriktirdiğimiz parayla kp’e arabamı alıyorsun diye?İnan kendi ailemin yaptiklarini görünce eşimin ailesi nasil insanlar anlamiyorum.
Ama empati kurdum kendi babamin başina gelseydi o ölüm korkusuyla yüzleşmek ne biliyim üzülüyorum işte. Eşimin babasinada cok üzülüyorum daha 50li yaşlarda ve yataga bagimli hale geldi onun piskolojisinide düşünemiyorum. Diyorum ya yüzüne bakilcak insan degiller ama vicdanim el vermiyor. Cok kalp kirdilar anlatmaya kalksam sen normal degilsin derler bana.
Eşiniz çok istiyorsa sıfır arabayı kendi koysun parasını ortaya ister babası üzerine yapsın ister dedesi. Siz niye ailenizin parasıyla kp’e araba hibe ediyorsunuz? O sizin bahsettiğiniz sözleşmeler almanyada olur, Türkiyede kimseye işlemez. Karı-koca boşanırken bile kaç hileyle mal kaçırıyor adamlar, kp üzerine olan arabadanmı hak alabileceğinizi sanıyorsunuz gerçekten? Kaç yaşındasın, çok toysun seni çok üzerler