O da daha bir 15 yıl daha oyalamayayım yaşımız kalmadı diye evlenmeyi lütfetti bana sağolsun kendi de yaş aldı baya ilk tanıdığım genç delikanlı değil:)) koca 15 yılı heba etti dile kolay 3-5 yıl değil.Böyle çok uzun süreli ilişkiler evliliğe zor gider. Bende yaşadım on yıl sürdü, yaşanacak bir şey, bir heyecan kalmıyor. İlaveten yaşadığımız toplumun karakterine bakarak çok seven adam bunca yıl beklemez, birlikte olduğu kadını ailesinin, eşinin dostunun diline düşürmez. İlişki rahatına gelmiş hala da yokuşa sürüyor, 15 yıl kararını verememiş adamdan hayat arkadaşı olmaz, sizi yeni tanımış değil bunca zaman huyunuzu suyunuzu hatmetmiştir orayı törpüle burayı değiştir oyalama taktiği sadece, seven erkek değil bu inan bana. Seveni evlenince anladım erkekler istedikleri kadını asla kaçırmıyorlar seninki idare ediyor
Sizin çok mutsuz olduğunuzu hissediyorum.Her şey bu kadar harikaysa sorununuz ne? Kusura bakmayın da sacmalamissiniz. Sizin hayatınız umurumda da değil. Yukarıda başka burada başka bir şey yazmışsınız. Doğruları duymak her zaman rahatsız eder. Gelelim şuana ben zaten bir evlilik yaptım, bir daha da düşünmüyorum. Mutlu bir iliskiyse mesele en sonki ilişkim evlenmek istediği için ayrıldık. Çocuk ve evlilik benim gündemimde yok. Size mutluluklar dilerim ama mümkün görünmüyor üzgünüm.
Ay o 10 sene 15 sene evlenmeyenler beraber yaşıyor yani imza mimza önemli değil diyorlar. Herkes kendi annesi babasıyla yaşıyorsa ne fark eder evlenmek demek kadar saçma bir şey yok. İnsan hiç durumuna bi uzaktan bakmaz mı ya ben ne yapıyorum diye15 sene ailesiyle yaşamayı sizle evlenmeye tercih etmiş adam. Buna zorla evlenmek denir yani
Sizin çok mutsuz olduğunuzu hissediyorum.
Çevrenizdekileri de mutlu gördüğünüzde kiskandiginizi.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için sağolun.Açık açık konuşun artık. Size oyalnmışsınız gibi gelmemiş. Ancak sonuçta mutlu etmemiş. Artık açıkca konuşup beklentilerinizi söyleyip bitirin ya da devam edin. Bu şekilde sürdürmek istiyorsanız kendi tercihiniz tabi. Kimse karışamaz. Ama sürüncemede bırakmak bence akıl karı değil. Gönlünüzce olsun.
Bir konu gördüğünüzde, bu konu bir kaç ay önce açıldıysa hele, devamını okuyun biraz, ne gelişmeler olmuş.Açık açık konuşun artık. Size oyalnmışsınız gibi gelmemiş. Ancak sonuçta mutlu etmemiş. Artık açıkca konuşup beklentilerinizi söyleyip bitirin ya da devam edin. Bu şekilde sürdürmek istiyorsanız kendi tercihiniz tabi. Kimse karışamaz. Ama sürüncemede bırakmak bence akıl karı değil. Gönlünüzce olsun.
Bir sürü kişi yorum yapmış. Konu sahibi değilsiniz. Neden bana yazdınız ki. Gayet normal bir yorum. Size ne ki? Neden karıştığınızı anlayamadım. 30 dk öncesi bile yorum var. Oturup tüm sayfaları okuyamam. İstemiyorsmanız geçersiniz yani.Bir konu gördüğünüzde, bu konu bir kaç ay önce açıldıysa hele, devamını okuyun biraz, ne gelişmeler olmuş.
Bu konu için geçerli değil, her konu için geçerli.Bir sürü kişi yorum yapmış. Konu sahibi değilsiniz. Neden bana yazdınız ki. Gayet normal bir yorum. Size ne ki? Neden karıştığınızı anlayamadım. 30 dk öncesi bile yorum var. Oturup tüm sayfaları okuyamam. İstemiyorsmanız geçersiniz yani.
bakmayın efendim size neee kendiniz de yorum yapmışsınız aaaaBu konu için geçerli değil, her konu için geçerli.
Laf kalabalikligi oluyor.
Üzgünüm ama hislerinizde çok yanılıyorsunuz. Mis gibi bir hayatım var. Rabbime çok şükür. Ben mutluluğu bir erkeğin varlığında aramayacak kadar kendini gerceklestirmis bir insanım. Hakkında hiçbir şey bilmediğiniz biri ile ilgili niyet okumak tam bir Orta Doğu varoş kafası. Yazık çok yazık. Kıskanmak nasıl avam bir ifade. Bir insan hakkında hiçbir şey bilmediği bir insana karşı nasıl bir kıskançlık duyabilir? Bu boş tam bir içi boş kafa yorumu.Sizin çok mutsuz olduğunuzu hissediyorum.
Çevrenizdekileri de mutlu gördüğünüzde kiskandiginizi.
Ben size cevap bile vermeye değer görmedim ama sizin adınıza üzüldüm. sağolsun başka üye de benim hissettiğim negatifliğinizi hissetmiş ki yazmış size.Üzgünüm ama hislerinizde çok yanılıyorsunuz. Mis gibi bir hayatım var. Rabbime çok şükür. Ben mutluluğu bir erkeğin varlığında aramayacak kadar kendini gerceklestirmis bir insanım. Hakkında hiçbir şey bilmediğiniz biri ile ilgili niyet okumak tam bir Orta Doğu varoş kafası. Yazık çok yazık. Kıskanmak nasıl avam bir ifade. Bir insan hakkında hiçbir şey bilmediği bir insana karşı nasıl bir kıskançlık duyabilir? Bu boş tam bir içi boş kafa yorumu.
Arkadaşınızın yaşadığı çok sarsıcı. Atlatabildi mi hayal kırıklığını? Umarım iyidir şu an, kıymetini bile iyi biriyle evlenir o daNasıl kendinizden bu kadar emin olabiliyorsunuz ? Aldatılmadığınıza emin misiniz ? 15 yıl çok uzun bir süre.
Üniv.den arkadaşım 8 yıl aynı evde kaldılar. Başlarda " biz birbirimizi seviyoruz, evlilik dediğin nedir ki ? imzaya ihtiyacımız yok ki evlilik ne kadar demode birşey " mottosundaydılar.
Ayrılmalarına yakın son bir yıl erkek arkadaşını ikna etmeye çalıştı. Yuva kurmak, gelinlik giymek, anne olmak istiyorum diye diretti.
Karşı taraf sus payı olsun diye aileler arası söz yüzüğü takıldı. 1 yıl kadar oyaladı kızcağızı.
Ben evlilik insanı değilim, çocuk sesine tahammülüm yok, biz böyle mutluyuz saçma sapan geleneklere uymak zorunda değiliz diyerek ıssız adam ayaklarını oynadı. Arkadaşım da dayanamadı terk etti.
Arkadaşım hep onun dönmesini bekledi. Arasıra mesajlaşıyorlardı. Birgün profil resmi kayboldu whatsupta. Hem insta'dan hem de facebook'ta engellemiş.
Aradan 4 - 5 ay geçti. Engeli kaldırmış. Profil fotoğrafında bir adet gelin ve damat vardı. Şok olduk. Gelin slav (ukraynalı veya rus emin olamadık )
Benim sosyal medya hesabımdan resimlerine baktık. Herkese açık yapmış. Arkadaşımla sözlü iken ve aynı evi paylaşırken bu kızla da görüşüyormuş. İş için yurtdışına gittiği tarihlerde başlamış ilişkileri ki arkadaşım bunu görünce yıkıldı adeta.
Bir erkek evlilikten korkuyorum ya da evlilik bana göre değil diyorsa yalan söylüyordur. Erkekler kadınlardan fazla evlilik odaklıdır. Erkeklerde soyunu devam ettirme içgüdüsü 35+ sonrası hem de çok fazla.
Sevdiğiniz ve 15 yılınızı heba ettiğiniz adam sizi sevmiyor. Evlilik düşünüyor ama sizinle değil.
Siz güzel, bakımlı, donanımlı, ayaklarının üzerinde durabilen bir kadınsınız. Mutlaka karşınıza size denk, sevginize layık, güzel bir adam çıkar. Bu adamla geleceğiniz yok.
Bu adamın karşısına hayalindeki kişi çıksa hemen evlenir. 3 ayda evlenen çiftler var.
Bu cümleler kibirli ve dominant haberiniz olsun. Adam herşeyi göze alır 2 ay içerisinde tanıştığı biri ile evleniverir travmalarınız kalır geriye. Biraz sevecen ılımlı yaklaşıp çocuğumuz olsun diyerek girin konuya ve o imzayı artık atın. İlle benim dediğim diye diye elineze ne geçecek...Bana merhamet edeceği bir durum yok şöyle ki ne zaman gitmek istese kapının orada olduğunu adı kadar çok iyi bilir. Nişan ayrılığında da ne kadar katı durduğumu çok iyi bilir. En fazla 3 gün aramazsam ailemden yakın kişileri arar ki ben ailesinden bugüne kadar kimseyi aramadım bir kere dahi bu konularda. Aslında bırakabilseydi bırakırdı çünkü benimle anlaşamadığı da çok konu var ve geri adım atmıyorum. Her şeyi konuma yazamadım zaten yeterince uzun yazdığım için:) Ama şeye katılıyorum evet uzun ilişkiden çıkan insanlar hemen evleniyor bu benim için de geçerli. Her şey kader.