Bu durum bir erkeğe nasıl söylenir ? Yardım

Erkeklerin bir kadının yönlendirmesine ihtiyaçları var bu bir gerçek 😅 fazla ince düşünemiyorlar muhtemelen dişlerinin de o kadar rahatsız edici olduğunu fark etmemistir. Yönlendirmek lazım bazı konularda
O kadar haklısın ki askım kendileri diyor zaten düz mantığız diye 🤣 yönlendireceğim, cesaret verdin 💘 nasipte varsa alınmaz o da benimle evlenir alınırsa da bunu diyip evlenen bile olmus aman napim derim üzülmem 😂 teşekkür ederim 💕

Kızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
Kendinden yola çıkarak söyleye bilirsin dişlerimi temizletmek istiyorum beni rahatsız ediyor sevmiyorum hoş görünmüyor diyip sonra senin bildiğin bir yer varmi gidiyorsan biliyorsan beraber gidelim gibi şeyler söyleye bilirsin gerekirse beraber gidip kendine de bi bakım yaptırıp aradan çıkartırsın

O kadar haklısın ki askım kendileri diyor zaten düz mantığız diye 🤣 yönlendireceğim, cesaret verdin 💘 nasipte varsa alınmaz o da benimle evlenir alınırsa da bunu diyip evlenen bile olmus aman napim derim üzülmem 😂 teşekkür ederim 💕
Yetişkin birini de öz bakımı konusunda yönlendirmeyiverin yaw, sonra anne miyim ben yetişkin birine ihtiyacım var diye konular açarsınız 😄

Kızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
ay agzı da kokar nefesı de kokar Allahım sen sabır ver ben önce övülecek birşeyi varsaa över yükseltir sonra dişleriyle alakalı girerdim konuya diş benim için önemli çok yamuk çarpık çurpuk olması değil tabı oda bilmukabele. Sadece pis olması sapsarı diş macuna hasret

Nasıl konu açabilirim ? Lütfen yardım 😫
sizde de var mı biraz sarılık falan
öyle konu açabilirsiniz "dişlerim fena olmaya başladı bildiğin bir hekim var mı ben hiç sevmem sarı bakımsız diş" vs
diyebilirsiniz
oda diyecektir muhtemelen alışkanlık yapıyor öyle tedaviler :) sonra dişler hep istiyor falan siz de yaptırmamak daha kötü sonra çürüğe diş kaybına sebep oluyormuş diyebilirsiniz

ya ne yönlendireceğim elin kaç yaşına gelmiş dişindeki taştan haberi olmayan pis leş ağızlı adamını
söylemekle bile asla uğraşmam.
diş taşı dediğin şey aynaya bakınca da gayet görünüyor
ve leş gibi de koku yapan bişey
hani bu insan dişindeki taşı görmüyor olamaz. görmesine rağmen gidip temizletmiyor
ki bu çok ufak bir operasyon, maksimum yarım saatte temizleniyor o taşlar dişçide
ben kesinlikle hijyen ve özbakımla alakalı sorunları olan insanlarla zaman kaybetmiyorum.

Dis dolgusu yaptirdigini ve dis temizligi hediye ettiklerini soyle ona bir dis temizligi hediye et
Öner yani ister misin de tamam derse yaptirdiktan sonra ayy sahane olmus duzenli yaptirmalisin dersin yok derse hediyeyi istemezse daha da gorusme 🥴

Aslinda soylenmez cunku bunu soylemeniz bir sey degistirmez. Size uygun biri olsaydi sizi bu rahatsiz etmezdi. Bu durum bir cok insani rahatsiz eder ama demekki o erkek gibi rahatsiz olmayan insanlar var. Yani bunu bi isaret olarak görün. Demekki kendine bakan biri degil. Belkide maddi durumu el vermiyordur diyecegim ama devlet dr uda temizler. Kaldiki disini duzenli fircalayanlarda zaten olmuyor tartar diye biliyordum.

Aslinda soylenmez cunku bunu soylemeniz bir sey degistirmez. Size uygun biri olsaydi sizi bu rahatsiz etmezdi. Bu durum bir cok insani rahatsiz eder ama demekki o erkek gibi rahatsiz olmayan insanlar var. Yani bunu bi isaret olarak görün. Demekki kendine bakan biri degil. Belkide maddi durumu el vermiyordur diyecegim ama devlet dr uda temizler. Kaldiki disini duzenli fircalayanlarda zaten olmuyor tartar diye biliyordum.
Bazı diş yapıları genetik olabiliyor düzenli fırçalamayda oluşabiliyor yani. Ara ara hep temizletmeleri gerekiyor böyle kimselerin. Öenm veriyorsa tabi

Siyah mı 😶 bizde eşimle evlenirken dişleri öyleydi söylememiştim hiç temizlet diye çekiniyordum kırılmasından. Evlendikten sonra bi şekilde söyledim o da temizletti bi süre sonra 😁
Koyu sarımsı gibi canım 😅 ay sen de takmışsın ama evlenmişsin iste 🥹 huyu güzel sırf bu yüzden elemek istemiyorum 😇 kızlar da haklı temizlik konusunda endişelerim var ama dediğim gibi…

Yamuk dişliyse konusunu bile açmayın çok üzülür. Ben maddi imkanlardan ötürü yıllardır dişlerimi yaptıramıyorum dişlerim kötü diye gülmem bile. Konusunu açan biri olsa çok üzülürüm.
Şimdiye kadar gülen birini görüp de dişleri ne kötü diye düşündüğüm hiç olmadı. Dişlerine bakmadım bile. Senin kusur sandığın şeyi kimse farketmiyor bile kendini gülmekten mahrum bırakma. Yemin ederim teselli diye söylemiyorum olanı söylüyorum tek bir kişinin dişini farketmedim

Şimdiye kadar gülen birini görüp de dişleri ne kötü diye düşündüğüm hiç olmadı. Dişlerine bakmadım bile. Senin kusur sandığın şeyi kimse farketmiyor bile kendini gülmekten mahrum bırakma. Yemin ederim teselli diye söylemiyorum olanı söylüyorum tek bir kişinin dişini farketmedim
Çok ince düşüncelisiniz çok teşekkür ederim 🩷

Koyu sarımsı gibi canım 😅 ay sen de takmışsın ama evlenmişsin iste 🥹 huyu güzel sırf bu yüzden elemek istemiyorum 😇 kızlar da haklı temizlik konusunda endişelerim var ama dediğim gibi…
Evet evlendim çok da takmıştım aslında ama sevince insan ❤🤗 huyu ahlakı çok güzeldi bj yüzden elemedim bende zamanla da söyledim baktım kendide hoşuna gitmiyor ara ara söylüyordu dişçiye gidip temizletmesi için gaz verdim bende fırsattan istifade 😁 burdaki lekeler geçer aslında öyleçok daha yakışıklı olursun falan gaza geldi afshs

Böyle bir erkeği tanımakta olmazdım heralde.Diş benim için çok önemli maalesef

X