Bu durum bir erkeğe nasıl söylenir ? Yardım

Karakteri çabası vs iyiyse bile mi ya onun dışında başka temizlik problemi de göremedim ama 😣

Ayni evde yaşamadan temiz mi pismi bilemezsiniz.
Dişini temizlemeyen insanin temiz olma ihtimali yok bence. Disariya cikarken bir ton makyaj yapan, temiz gorunen insanlar evin icinde o kadar pis olabiliyorlar ki.
Aynisi erkekler icin de geçerli. Evde baş başa kaldiginiz ne yapacak onu anca ayni evde gorebilirsiniz.
Sizin karariniz yani cabasi iyi diye katlanirim diyorsaniz...

Kızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
Kurt düsmüs dişlerine yani..😁
Dislerim cok kötü oldu,diştası temizligi icin gitmem lazım cok geciktim tarzında konuyu dişe getirip farkındalık yaratılabilir.

Biraz daha ikerlettikten görüştükten sonra disciden randevu aldım bilrkte gidip taslarimizi temizletelim ben düzenli gidiyorum sana da iyi gelir deyin.baska türlü kırılır

Kızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
Agızdan Cok tiksinirim agız hıjyenıne Cok onem verırım
Diş temızletmeyene uyuz olurum
Fıecalamak yetmiyor bana.
Huylanıyorum
Hıc degıstıremedım şu huyumu da. Vah tüh bu takıntı benı cok yoruyor de.
Kendinden sıkayetlenıyormuşsun gibi

İlişkinizin durumunu bilmiyorum ne derece samimisiniz ama ben olsam o an yeni fark etmiş gibi yapardım aa dişlerinde lekeler var çok içiyorsun heralde kahveyi diye başlardım gülerek tiksiniyor gibi değil de şaşırmış gibi. Aslında temizletebilirsin öyle daha rahat edersin gibi konuşabilirsin bence. Ben eşimle ilk tanıştığımızda direk demiştim espri gibi dişi bozuk insanlardan pek haz etmem tam karşıma sen çıktın yanii diye gülmüştüm espri gibi. O günden sonra dişini yaptırana kadar asla ağzını açıp gülmedi konuşurken de hep ağzını kapatırdı. Sonra evlendik 😄
Travma yapmışsınız adama :))) ama işe de yaramış

Böyle bir flörtüm vardı kariyer eğitim denklik her şey tamdı adamla bir buluştuk ön dişinde sarı lekeler var...

Nasıl dersem diyeyim üzülecekti ben de demedim ama kendinden uzaklaştım 😅

Erkeklere iyi davranmak yaramıyor zaten 😂 senin izinden yürüyeceğim kraliçe 😍
Erkeklerin bir kadının yönlendirmesine ihtiyaçları var bu bir gerçek 😅 fazla ince düşünemiyorlar muhtemelen dişlerinin de o kadar rahatsız edici olduğunu fark etmemistir. Yönlendirmek lazım bazı konularda

X