- 2 Temmuz 2013
- 3.767
- 8.063
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karakteri çabası vs iyiyse bile mi ya onun dışında başka temizlik problemi de göremedim ama
Kurt düsmüs dişlerine yani..Kızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
Tanımakta olduğunuz bir adamla ne kadar samimisiniz ki böyle bir şey söyleyeceksiniz ?Kızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
3 ay falankaç aydır tanıyorsunuz
Agızdan Cok tiksinirim agız hıjyenıne Cok onem verırımKızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
Travma yapmışsınız adama :))) ama işe de yaramışİlişkinizin durumunu bilmiyorum ne derece samimisiniz ama ben olsam o an yeni fark etmiş gibi yapardım aa dişlerinde lekeler var çok içiyorsun heralde kahveyi diye başlardım gülerek tiksiniyor gibi değil de şaşırmış gibi. Aslında temizletebilirsin öyle daha rahat edersin gibi konuşabilirsin bence. Ben eşimle ilk tanıştığımızda direk demiştim espri gibi dişi bozuk insanlardan pek haz etmem tam karşıma sen çıktın yanii diye gülmüştüm espri gibi. O günden sonra dişini yaptırana kadar asla ağzını açıp gülmedi konuşurken de hep ağzını kapatırdı. Sonra evlendik
Yani evett o zamanlar biraz üzülmüştüm adamın özgüvenini zedeledim diye ama kendisi de durumdan rahatsizmis zaten birinin de söylemesi gerektiTravma yapmışsınız adama :))) ama işe de yaramış
Kendisi görmüyor mu dişlerini? Demek ki önemsemiyor.Kızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
3 ayda ben adama kese bile atarım shdbsb dişini söylemek için yeterince uygun bir süre. Yine de dişinde tartar oluşacak kadar duran insan bence de pistir, ailede görmemiştir. Sonradan oluşur mu temizlik rutini sanmıyorum.3 ay falan
Devam edecek misin yoksa hoslanti yok mu ? Benim düzenli gittiğim discim var ,zamanım geldi temizletiyorum lazım oldukça vs de mesajı alırKızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
Böyle bir flörtüm vardı kariyer eğitim denklik her şey tamdı adamla bir buluştuk ön dişinde sarı lekeler var...Kızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
Görüntü size kötü geliyorsa uzak durun isterseniz, yani bunun teması var sonuçta hoşunuza gitmeyebilir3 ay falan
Erkeklere iyi davranmak yaramıyor zaten bacım :))Travma yapmışsınız adama :))) ama işe de yaramış
Erkeklere iyi davranmak yaramıyor zaten senin izinden yürüyeceğim kraliçeYani evett o zamanlar biraz üzülmüştüm adamın özgüvenini zedeledim diye ama kendisi de durumdan rahatsizmis zaten birinin de söylemesi gerekti
Erkeklerin bir kadının yönlendirmesine ihtiyaçları var bu bir gerçek fazla ince düşünemiyorlar muhtemelen dişlerinin de o kadar rahatsız edici olduğunu fark etmemistir. Yönlendirmek lazım bazı konulardaErkeklere iyi davranmak yaramıyor zaten senin izinden yürüyeceğim kraliçe