Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu durum incitmeden söylenilmez. Karşı taraf illa ki incinir. O yüzden ben olsam dememeyi tercih ederim. Dişler benim için bu kadar önemliyse dişleri güzel olan başka birini bulurum.Kızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ?
Ayy diş çok önemli yani kötüden kastınız ne? Bakımsız mi yoksa yamuk mu? İkisi çok farklı. Benim de eşimin dişleri yamuktu ilk tanıştığımızda direk söyledim hiç kırılmadı çünkü kendisi de yaptırmak istiyormuş ama bakımsız olması ayrı bir durumKızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ?
Tartar gibi şeyler varAyy diş çok önemli yani kötüden kastınız ne? Bakımsız mi yoksa yamuk mu? İkisi çok farklı. Benim de eşimin dişleri yamuktu ilk tanıştığımızda direk söyledim hiç kırılmadı çünkü kendisi de yaptırmak istiyormuş ama bakımsız olması ayrı bir durum
Çok kahve tüketiyor sigara içiyorsa ondandır. Normal bir konuşma başlatıp söyleyin bence ayy dişin çok kötü gibi değil de,Tartar gibi şeyler var
Tartar gibi şeyler var
Nasıl konu açabilirim ? Lütfen yardımÇok kahve tüketiyor sigara içiyorsa ondandır. Normal bir konuşma başlatıp söyleyin bence ayy dişin çok kötü gibi değil de,
Bazı gerçekler incitmeden söylenmiyor. Söyle gitsinKızlar tanımakta olduğunuz bir erkeğin dişleri kötü. Dişlerini düzeltmesini onu incitmeden nasıl söyleriz ? Yani böyle tartar gibi şeyler var
İlişkinizin durumunu bilmiyorum ne derece samimisiniz ama ben olsam o an yeni fark etmiş gibi yapardım aa dişlerinde lekeler var çok içiyorsun heralde kahveyi diye başlardım gülerek tiksiniyor gibi değil de şaşırmış gibi. Aslında temizletebilirsin öyle daha rahat edersin gibi konuşabilirsin bence. Ben eşimle ilk tanıştığımızda direk demiştim espri gibi dişi bozuk insanlardan pek haz etmem tam karşıma sen çıktın yanii diye gülmüştüm espri gibi. O günden sonra dişini yaptırana kadar asla ağzını açıp gülmedi konuşurken de hep ağzını kapatırdı. Sonra evlendikNasıl konu açabilirim ? Lütfen yardım
Karakteri çabası vs iyiyse bile mi ya onun dışında başka temizlik problemi de göremedim amaTartar neden olur? Uzun süre agiz temizligi yapilmadiginda orada kalan bakterilerle yiyecek kalintilarinin taşlaşmasiyla olur. Sizce agzindaki yemek kalintilari taş olana kadar diş fircalamayan birinde diş temizligi aliskanligi var midir? Gidip temizletse ne olacak bi daha olur zaten.
Sonra evlenince diş fircalatmaya ugrasirsiniz zorla.
Tesekkur ederim bebegim bu en mantıklısı duruyor valla bunu yapayımİlişkinizin durumunu bilmiyorum ne derece samimisiniz ama ben olsam o an yeni fark etmiş gibi yapardım aa dişlerinde lekeler var çok içiyorsun heralde kahveyi diye başlardım gülerek tiksiniyor gibi değil de şaşırmış gibi. Aslında temizletebilirsin öyle daha rahat edersin gibi konuşabilirsin bence