- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.341
Tamam olur al sen ama üstünden düşmesin dikkat etde sen42 beden oldugumda almak zoruma gidiyordu. Artik bol seviyorum dermisim. Ust salas alt dar.
Tamam olur al sen ama üstünden düşmesin dikkat etde senbenim 42 beden eski kıyafetlerim varya ben onları değerlendiriyorym o şekilde iyi oluyorlar.
Bende de büyük olan nedenlerden var bir sürü atmaya kiyamiyorum yaBenim de ruh halime gore degisiyor. Bu aralar salas... Her beden mevcut bende. :)
E hani hani nerdesiniz ama merakla sizi bekliyorum benbende resim çektim kilo 63 katılım mi size ya yapabilirmiyim acaba ay yinede bir Resmimi yukleyim ben
Eki Görüntüle 1660922
59 u görmüşsun ucundan da olsa ay çok heveslendimBugun resmi cekmede sorun yasadim.
59. 9 kg.(-300 gram)
Hain lucky kötü lucky hıhKatil istersen en fazla dalga geceriz.
59 u görmüşsun ucundan da olsa ay çok heveslendim
Hain lucky kötü lucky hıh
Bari kötü emellerini açıklama güzel şeyler söyle bi kere ya ama ayip
Belli mi olur lucky belkide 58 i göreceğim bu kez bende umut fakirin ekmeği demişler59.8 i gorup geriye gidemeyenlerdenim. :))
5 kilomu verip ortadan kaybolucam yine bir sure.
Senin 59 lara geldigini goreyim en azindan. Zor ama bi umut iste.
Belli mi olur lucky belkide 58 i göreceğim bu kez bende umut fakirin ekmeği demişler
Bisey çıkmıştır kesin ya yoksa gelmemelik etmez bence daha başlamadan burada takılıyordu niye gelmesin dimiGorursun ya, ben sana guveniyorum. Istikrarli oldugunda yapiyorsun. Bosvermemek gerek, bosverince diyetin ucu kaciyor.
Forever07 nerde, merak ettim. Umarim bi seyi yoktur.
Bisey çıkmıştır kesin ya yoksa gelmemelik etmez bence daha başlamadan burada takılıyordu niye gelmesin dimi
Teşekkur ederim lucky kafanı biyere vurmadin iyisin dimibeni yerden yere vurmadan bana güzel bir yorum yapmışsın ya ondan dedim beni bekle 58
Evet bende öyle düşünüyorum lucky seni dinleyince kilo verebiliyorum lucky diyeti yapmaliyimIyi degilim galiba. Kasap sevdigi postu yere vururmus.Sevmesem laf vurmak icin enerji harcamam guzelim.
Hani beni dinlediginde kilo vermistin hatirliyorsun dimi. Iste oradakileri tekrar yap.
Evet bende öyle düşünüyorum lucky seni dinleyince kilo verebiliyorum lucky diyeti yapmaliyim
Ya bende yorgunum ama enerji olmaya çalışıyorum hiç bişey yapasim yok ama yapmam gereken bir sürü şey varYap bakalim . Carsamba gunu farkedecek mi gorucez.
Cok yorgunum dlHavalardan mi diyetten mi bilmiyorum .
Ya bende yorgunum ama enerji olmaya çalışıyorum hiç bişey yapasim yok ama yapmam gereken bir sürü şey var
İşte geldim tamda buradayım
59.8 i gorup geriye gidemeyenlerdenim. :))
5 kilomu verip ortadan kaybolucam yine bir sure.
Senin 59 lara geldigini goreyim en azindan. Zor ama bi umut iste.
Canim bugunku kilon mu bu? Biz dunku duelloyu iptal edelim de Carsamba gunu hep beraber baslayalim olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?