• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

E hani hani nerdesiniz ama merakla sizi bekliyorum ben:-) bende resim çektim kilo 63 katılım mi size ya yapabilirmiyim acaba :KK17: ay yinede bir Resmimi yukleyim ben
20151018_110544.jpg

59 u görmüşsun ucundan da olsa ay çok heveslendim :-)

Hain lucky kötü lucky hıh :63::63:
Bari kötü emellerini açıklama güzel şeyler söyle bi kere ya ama ayip:63:

59.8 i gorup geriye gidemeyenlerdenim. :))

5 kilomu verip ortadan kaybolucam yine bir sure.

Senin 59 lara geldigini goreyim en azindan. Zor ama bi umut iste. :KK70:

Gorursun ya, ben sana guveniyorum. Istikrarli oldugunda yapiyorsun. Bosvermemek gerek, bosverince diyetin ucu kaciyor. :KK51:

Forever07 Forever07 nerde, merak ettim. Umarim bi seyi yoktur. :KK12:
Bisey çıkmıştır kesin ya yoksa gelmemelik etmez bence daha başlamadan burada takılıyordu niye gelmesin dimi:KK14:
Teşekkur ederim lucky kafanı biyere vurmadin iyisin dimi:KK48: beni yerden yere vurmadan bana güzel bir yorum yapmışsın ya ondan dedim beni bekle 58:KK53:

Bisey çıkmıştır kesin ya yoksa gelmemelik etmez bence daha başlamadan burada takılıyordu niye gelmesin dimi:KK14:
Teşekkur ederim lucky kafanı biyere vurmadin iyisin dimi:KK48: beni yerden yere vurmadan bana güzel bir yorum yapmışsın ya ondan dedim beni bekle 58:KK53:

Iyi degilim galiba. Kasap sevdigi postu yere vururmus. :KK70:Sevmesem laf vurmak icin enerji harcamam guzelim. :cool:

Hani beni dinlediginde kilo vermistin hatirliyorsun dimi. Iste oradakileri tekrar yap. :KK51:

Iyi degilim galiba. Kasap sevdigi postu yere vururmus. :KK70:Sevmesem laf vurmak icin enerji harcamam guzelim. :cool:

Hani beni dinlediginde kilo vermistin hatirliyorsun dimi. Iste oradakileri tekrar yap. :KK51:
Evet bende öyle düşünüyorum lucky seni dinleyince kilo verebiliyorum lucky diyeti yapmaliyim:KK50:

Canim bugunku kilon mu bu? Biz dunku duelloyu iptal edelim de Carsamba gunu hep beraber baslayalim olur mu?

olmazzzzz dün sabah tartıldım lucky
iptal etme lütfen birinciyim ilan et beni hadi :KK47::KK48::KK51:
misafir vardı fena yoğundum girip yükleyemedim
ctesi gece 3e kadar iş yaptım, bu kilada çok etkisi oldu he bide regl :KK48::KK48:

Back