• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Duellolar Konuşulur :)

Ben daha olmedim kizim. :cool:

Bu laflara karnim tok.
Sen bunu bi kafana sok.
Fazla ucma ezerim,
Kalorinden keserim. :KK70:

Gelmemezlik yapma doferim seni.
:KK53:

Uykusuzum ya birazdan da cikmam lazim. :confused:

hiçte bile senin karnın aç olmalı :KK48:
bu ne lahana bu ne turşu :KK70:

çok korktum timam gelcem ve seni yencem :KK8::KK5:

hadi benimde çok işim var kaçıyorum
ama gelcemmmm:KK37:

hiçte bile senin karnın aç olmalı :KK48:
bu ne lahana bu ne turşu :KK70:

çok korktum timam gelcem ve seni yencem :KK8::KK5:

hadi benimde çok işim var kaçıyorum
ama gelcemmmm:KK37:

Senin laflarin kalorisiz maden suyu gibi. :KK48:
Ben gelemiycem canim, bugun cok isim var. Gidip yaglarimi aldirmam lazim. :KK70:

Hadi gorusuruz.:KK60:

Fazla yeme ki duellonun tadi olsun. :KK19:

Persembe gunu gercekten cok yorgundum. Patates kizartmasi yemeseydim yigilip kalacaktim o derece. Bahaneye bakar misin. :KK70: Patates kizartmasi + pirinc pilavi + noodles. Bugun ac kalsam sana yetisebilir miyim.:cool:

Nasılsıniz gençler düellosu takipteyim e sende gel diyeceksiniz hiç içimden gelmiyor sanırım psikolojik olarak hazır değilim ama hazır olsam iyi olur çünkü kilo alıyorum öf öf çok karışık hallerdeyim:KK1:

Persembe gunu gercekten cok yorgundum. Patates kizartmasi yemeseydim yigilip kalacaktim o derece. Bahaneye bakar misin. :KK70: Patates kizartmasi + pirinc pilavi + noodles. Bugun ac kalsam sana yetisebilir miyim.:cool:

ahh canımmm naptın sen ama olmaz ki :stop:
çok zor bir ihtimal lucky iyisimi sen patatesin yanına birde kola aç :KK48::KK48:

Senin laflarin kalorisiz maden suyu gibi. :KK48:
Ben gelemiycem canim, bugun cok isim var. Gidip yaglarimi aldirmam lazim. :KK70:

Hadi gorusuruz.:KK60:

Fazla yeme ki duellonun tadi olsun. :KK19:

o lafları yazarken ne yoğunlukta yazdım sana hanfendi kıymetini bilin :cool:
gazoz değil ya maden suyu ne olcek :KK33:
az bi yağımız kaldı şaka maka
ha gayret başarıcaz birlikte bize inanıyorum ve güveniyorum
arada kaçamaklar oluyor :KK33:lucky o kadarcıkta olsun olmaz mı:KK5:

Nasılsıniz gençler düellosu takipteyim e sende gel diyeceksiniz hiç içimden gelmiyor sanırım psikolojik olarak hazır değilim ama hazır olsam iyi olur çünkü kilo alıyorum öf öf çok karışık hallerdeyim:KK1:
sen gel biz seni hem psikolojik hem fizyolojik hemde kimyasal olarak hazırlarız :KK48:
kilo ne kadar aldın ki:KK23:
dikkat etmeyince geliyor kilolar böle :KK16::eek:

ahh canımmm naptın sen ama olmaz ki :stop:
çok zor bir ihtimal lucky iyisimi sen patatesin yanına birde kola aç :KK48::KK48:

o lafları yazarken ne yoğunlukta yazdım sana hanfendi kıymetini bilin :cool:
gazoz değil ya maden suyu ne olcek :KK33:
az bi yağımız kaldı şaka maka
ha gayret başarıcaz birlikte bize inanıyorum ve güveniyorum
arada kaçamaklar oluyor :KK33:lucky o kadarcıkta olsun olmaz mı:KK5:

Kola acmadim ama aklimdan gecmedi degil. :KK70:

Yatamiyorum ben acliktan ya. Sorun kola da degil, bende. :KK70:

Verdin kiloyu konusuyorsun rahat rahat. :cool:

Birakmayalim pesini deadline deadline da kiskancliktan catlasin. :KK70:

ben olsam açardım :KK70::KK70:
çokta iyi verdim pekte güzel verdim nede güzel verdim yavvv:cool::cool:
kıskananlar çok valla halende devam ediyorlar kıskanmaya:KK62:
dört gözle kilo alışımı bekliyorlar :KK64: ama çok beklerler :KK55: ben yine diyetteyim :KK68::KK75:
deadline deadline sevindirme onları gel katıl bize dostum :KK49:
:KK24:

ben olsam açardım :KK70::KK70:
çokta iyi verdim pekte güzel verdim nede güzel verdim yavvv:cool::cool:
kıskananlar çok valla halende devam ediyorlar kıskanmaya:KK62:
dört gözle kilo alışımı bekliyorlar :KK64: ama çok beklerler :KK55: ben yine diyetteyim :KK68::KK75:
deadline deadline sevindirme onları gel katıl bize dostum :KK49:

:KK24:

Eskiden ne guzel bir duzenim vardi. Acikmiyordum da yatabiliyorum da , sonra kola benim duzenimi alt ust etti. :KK12:

Git biraz nutella ye de beynine kan gitsin bak saglikli dusunemiyorsun. :KK70:

sen gel biz seni hem psikolojik hem fizyolojik hemde kimyasal olarak hazırlarız :KK48:
kilo ne kadar aldın ki:KK23:
dikkat etmeyince geliyor kilolar böle :KK16::eek:
Valla emin misin hem psikolojik hem fizyolojik hem kimyasal diyorsun bak delirmeyesin sonra :KK45: lucky bile dayanamadı bana:KK53:

Evet ya hedefe ulaşın da kıskanayıp nasıl yaptınız diye peşinde dolasayim:KK53:

Valla emin misin hem psikolojik hem fizyolojik hem kimyasal diyorsun bak delirmeyesin sonra :KK45: lucky bile dayanamadı bana:KK53:

Evet ya hedefe ulaşın da kıskanayıp nasıl yaptınız diye peşinde dolasayim:KK53:

Benim menulerim top secret. Bu kez 58 e ulasayim diye resmen iskence cekiyorum ac kaliyorum. :confused:

Arada bir kac kacamak yapsam da yetmiyor yetiremiyorum. :KK70:

Katilacaksan gel yarin. Katilmayacaksan topigi mesgul etme. :KK70:

Saka saka, gel arada kilo vermek zorunda degilsin zaten istesen de veremiyorsun. :KK22:

deadline deadline sana takiliyorum biliyorsun. Istedigin zaman gelebilirsin. :KK60:

Son düzenleme:
Benim menulerim top secret. Bu kez 58 e ulasayim diye resmen iskence cekiyorum ac kaliyorum. :confused:

Arada bir kac kacamak yapsam da yetmiyor yetiremiyorum. :KK70:

Katilacaksan gel yarin. Katilmayacaksan topigi mesgul etme. :KK70:

Saka saka, gel arada kilo vermek zorunda degilsin zaten istesen de veremiyorsun. :KK22:

deadline deadline sana takiliyorum biliyorsun. Istedigin zaman gelebilirsin. :KK60:
Seviyorum seni lucky çarşamba pazar mi bildirimler acaba yine bilemedim gelebilirim şu aralar çok ihtiyacım var 63 kusurlerdeyim de dur demezsem nereye geçerim belli olmaz :(

Seviyorum seni lucky çarşamba pazar mi bildirimler acaba yine bilemedim gelebilirim şu aralar çok ihtiyacım var 63 kusurlerdeyim de dur demezsem nereye geçerim belli olmaz :KK43:

Evet Carsamba ve Pazar gunleri. Istersen Carsamba da gelebilirsin. Artik listeden silinmek yok biliyorsun cunku eskisi gibi 21 gun paket program degil. :KK70:

Gelirsen yarin konusuruz. Katilmasan da gel ya :)

Kafam kazan gibi. 2 saat ya uyudum ya uyumadim. Bir de BDV de mesai yaptim, bir de acim. :KK70: Bir kac badem yedim simdi. Bana iyi geliyor. :KK8:

Evet Carsamba ve Pazar gunleri. Istersen Carsamba da gelebilirsin. Artik listeden silinmek yok biliyorsun cunku eskisi gibi 21 gun paket program degil. :KK70:

Gelirsen yarin konusuruz. Katilmasan da gel ya :)

Kafam kazan gibi. 2 saat ya uyudum ya uyumadim. Bir de BDV de mesai yaptim, bir de acim. :KK70: Bir kac badem yedim simdi. Bana iyi geliyor. :KK8:
Ay git uyu bari ya uykusuzluğun dibine vurmuşsun birde bdv de takılmanla artık beynin yanmıştır senin lucky tamam yarın uğrarim ben görüşelim kapisalim :-)

Ay git uyu bari ya uykusuzluğun dibine vurmuşsun birde bdv de takılmanla artık beynin yanmıştır senin lucky tamam yarın uğrarim ben görüşelim kapisalim :-)

Iki saat uyudum sonra disari ciktim. Bir iki tane 42 beden kazak aldim. Eskiden 42 almazdim. Simdi 38 giyiyorum 42 aliyorum. Degisik bir psikoloji.:KK70:

Beynim error verdi ama kendime de geldim. Yarin bomba gibi geliyorum. :cool:

Iki saat uyudum sonra disari ciktim. Bir iki tane 42 beden kazak aldim. Eskiden 42 almazdim. Simdi 38 giyiyorum 42 aliyorum. Degisik bir psikoloji.:KK70:

Beynim error verdi ama kendime de geldim. Yarin bomba gibi geliyorum. :cool:
42 neden ya 40 olsaydı bari benim anlamadigim normalde 36 alıp gaza gelmen gerekmez mi lucky sen napıyon ya ucmussun :-)

Back