- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.221
ayyy luckyymm gelmiş çok sevindim dur iki oynanayımaman bende aynı yerlerdeyim boşver gerçi kilo alıp 63 olmasaydım 61 e düşmüştüm 2 ileri bir geri yapıyorum hala
evet ya ben sana sağlıklı kilo bildirimi yapcam pazartesi bekleGuzel oyna not vericem.
Beni kola mahvetti hani rengarenk yapmislar ya ondan.
Aslinda kilo almiyordun sen yerinde sayiyordun . Daha iyi bir bakima.
Benden azsindir sen simdi ama cabuk gecerim bilirsin.
evet ya ben sana sağlıklı kilo bildirimi yapcam pazartesi bekleya kola falan içmiyorum ben hiç beni kekler yakıyor ya kek kurabiye
yaparım bilirsin şarkısı senden bana gelsin o zaman
hakikaten ya niye pazartesi oldu o pazar diyecektimPazartesi nerden cikti Pazar ve Carsamba gunu yapmalisin.
Hadi baslayalim da seni geceyim iki gunde.
Venus retrosu da bitti.
Eskiden kek yemezdin sen. Yiyecegin tatlilari biliyorsun keki birak artik.
hakikaten ya niye pazartesi oldu o pazar diyecektimtamam pazarı bekle akşama anca gelirim sınava gidicem ya yalnızlık çok zor kendimi keke verdim bu aralar yemek yerine kek yiyorumo kadar manyak oldum demekki senin gelmen şart olmuş bana sen lazımsın
ingilizce sınavı ben girmiyorumda arkadaşla gidicemTamam aksama kadar ye de kilon fazla ciksin. Ihtiyacin olacak.
Ne sinavi bu hayrola.
Sensiz kilo veremiyorum ben de.
ingilizce sınavı ben girmiyorumda arkadaşla gidicembende sensiz kilo veremiyorum galiba sen varken en azından 200 300 gr veriyordum ama
olsun sen ben yeteriz napalımIyi o zaman.
Arada aliyordun , aliyorduk da .Kadin yapisi ne kadar garip. Hic birakmaya gelmiyor.
Eskilerden de kimse kalmamis ama tilki misali bekliyoruz.
olsun sen ben yeteriz napalım
benim amacım senle yarışmak değil zaten seni takip edeyim yeterBen kendimle yarisiyorum. Sen zaten cerezsin benim icin.
benim amacım senle yarışmak değil zaten seni takip edeyim yeter
ya geçen hafta gelecektin lucky 61.8 dim şimdi 63 galiba ama tam bilmiyorum belki tekrar 61.8 olmuşumdur kek yiyerekBir dort ay daha ara versem yeter sana.
Tam olarak kac kilosun. Rakibimi iyi taniyayim. Yollarina nutellalar sereyim.
ya geçen hafta gelecektin lucky 61.8 dim şimdi 63 galiba ama tam bilmiyorum belki tekrar 61.8 olmuşumdur kek yiyerek
ya sende radar var ben söyleyim hep benim pes edip kilo almaya başladığım zamanlarda ben geldim diyorsunOzellikle bekledim dermisim.
Uzulme , bu son kilolar tam oturmuyor cabuk verirsin.
ya sende radar var ben söyleyim hep benim pes edip kilo almaya başladığım zamanlarda ben geldim diyorsunkurtarıcımm
A AklinYolu1 ben çıkıyorum sana iyi geceler hatta hoş geldintekrar görüşürüz yineartık çalışan bir insanım banyo yapcam daha sonrada uyuycam sen gelemyeli hayatım çok düzenli işten eve evden işe çok usluyum
tamma saatleirmizi ayarlayalım buluşalımZamanlamam da benim gibi mukemmeldir. Egomdan hic bir sey kaybetmemisim yasasin.
Hosbulduk .Ben de cikiyorum. Genelde de cok takilamiycam. Cok mesgul bir insanim ben de.
Iyi geceler.
tamma saatleirmizi ayarlayalım buluşalımevet egon yerinde sen aynı luckysin
kızlar bende resim ekleyememiştim ama buraya yazdıktan bi süre sonra bende başladım 63 den 58 e düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?