- 2 Eylül 2014
- 642
- 342
- 123
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.241
yaaa canım benim boyum 1,60 55 e düşsem bende bırakcamda şeyyyyBiz de 58 e dusunce birakiyoruz buralari.
bu arad zaten 2 kilon kalmış neyin kafasındasın sen ihihiBiz de 58 e dusunce birakiyoruz buralari.
2 - 3 kilo aldim ama pazara gorucez. Senin 3 kilon kalmis. Asil sen neyin kafasındasın. :)bu arad zaten 2 kilon kalmış neyin kafasındasın sen ihihi
ahahah kazdığım kuyuya düştüm2 - 3 kilo aldim ama pazara gorucez. Senin 3 kilon kalmis. Asil sen neyin kafasındasın. :)
ahahah kazdığım kuyuya düştüm
Pazar başlıcaksak varım kız :)Son bes kilo icin duelloya var misiniz?
Tarti gunleri Carsamba ve Pazardir. Tarti resmi sarttir ama menu paylasma zorunlulugu yok.
Pazar başlıcaksak varım kız :)
Hayır açtım ama ben zaten hep açım :)Tok karnına mı bu kg?
Canım benim zayıflicam diye çok aşırı aç kalma. Çok iddialı değilim zaten rahat geçersin beni.Hayır açtım ama ben zaten hep açım :)
Beni geçmeye izin vermiycem. Yüzdeler konuşuyor haberin Olsun. :)Canım benim zayıflicam diye çok aşırı aç kalma. Çok iddialı değilim zaten rahat geçersin beni.
Şaka şaka iddialıyım.
Ama sağlığımdan olmayacak kadar.
Nasıl yüzdeler kız?Beni geçmeye izin vermiycem. Yüzdeler konuşuyor haberin Olsun. :)
Sizin yarariniza aslında. Aç tartılan bendim.:)Yaa çok kötüsünüz ama sabahtan beri neler neler yedim:) Neyse yine de paylaşıyorum pazar günü aç karnına tartılırım artık :)
Ilk sayfaya bak canım.Nasıl yüzdeler kız?
Bir haftada yüzde kaç veririz falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?