Bu Duellolar Konuşulur :)

Merhaba. Sabah kızımın endoskopisi vardı foto koyamadim. Son gunlerde hep hastanede oldugumuzdan ne bulduysam onu yedim. Sonuç 400 gr almışım. Ne yapalım sağlık olsun veririm yine

Eklentiler

• 20150422_064927.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba. Sabah kızımın endoskopisi vardı foto koyamadim. Son gunlerde hep hastanede oldugumuzdan ne bulduysam onu yedim. Sonuç 400 gr almışım. Ne yapalım sağlık olsun veririm yine

Olsun hayırlısıyla kızın tez vakitte iyileşsin de canım, daha azimli ve daha güzel vereceğine eminim
yine de dikkat et sen fazla almayasın okiş

Merhabalar kızlar.. Dün kolonoskopiye girdim ve evden çıkarken tartıldğmda 73 kiloydum.. 3.5 sene aradan sonra ilk defa 74ün altına indiğim için çok mutlu oldum ama gördüğünüz gibi dün tabiri caizse öküz gibi yiyip nerdeyse 2kg üstüne koymuşum

Eklentiler

• 20150422_130216.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 117
Olsun hayırlısıyla kızın tez vakitte iyileşsin de canım, daha azimli ve daha güzel vereceğine eminim
yine de dikkat et sen fazla almayasın okiş

Tabi bu kadar vermisim emeklerim bosa gitmesin. Kızım okula da gidemiyo dolayısı ile spor-yuruyus de yalan oldu. O iglessin de ben onun şerefine 10 kilo veririm. Yeter ki o iyi olsun. Teşhis koyamadilar, bir bulsalar ne olduğunu tedaviye de başlarız.

Alemsin, nası başardın. Neyse olsun verirsin yine sakın bırakma

Ya benim bilgisayarım bozuldu kardeşiminkini kullanıyorum onda da bluetooth cihazı yok, telefonumun modeli de buradan resim yükleyemeyecek kadar eski. Napıcam ben şimdi resim yükleyemiyorum.

Kızlar iftar öncesi kilom
Sabahkini saymayalım bunu sayalım

Eklentiler

• image.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 108
Mor turkuazsuay 75.7 /////75.3/////74.9 ///// 74.8 === -0.1

Bordo pastelfit 67.3 /////66.3///// 66.0 ///// 66.4=== +0.4

Mavi Forever07 68.8 /////69.1///// 68.6 //// 68.0 === -0.6

Pembe G gamzee81 - ///// 64.4 /////64.5 ///// - === -

Yeşil D Deniz1516 -///// - ///// 56.8 ///// 56.8 === 0

kırmızı @SogukMevsim -////// - ///// 61.0////// 61.4 === +0,4

/////3. düello kazanan/////

Mavi Forever07

Öncelikler herkese selamlar, Regaib kandiliniz mübarek olsun dualrınız kabul olsun canlar...
ve ve Yüce önder Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu güzel günü, çocuğu olan olmayan, içinde çocuğu yaşatmakta olan tüm dünya çocuklarının günü kutlu mutlu şen olsun

Son düelloyu paylaştım
sonuçlar hepinizinde gördüğü gibi berbat...

Sayfanın adına yakışır gitmiyoruz
Sayfaya biraz daha fazla gelip bildirim yapalım rica ediyorum

Ve diyetleriniz azminiz nerde kaldı kızlar
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaz geldi biz hedeflere milim adımlarla ilerliyoruz....
Hadi bakalım pazar günü için sizleri daha güzel sonuçlar ile yazmak istiyorum

Selamlar herkese..

Nerdeyse nisan ayı da sona eriyor.. Zaman çabuk geçiyo.. Bizim için mayıs daha verimli bir ay olur inşallah.. Yaza çok az kaldı hızlanalım artık.. Diyet kasar diyosanız akşam 19.00dan sonra yememeye özen gösterin.. Oda işe yarıyor

Iyi pazarlar. Gercekten cok az paylaşım olmuş. Ben bütün hafta kızım icin hastanede idim. Kosturmaca esnasinda yagmura yakalandim ve fena hasta oldum. Simdi sabah aksam iğne oluyorum. Sıfır diyet sıfır spor. Sağlığı yerinde olan arkadaslarim kiymetini bilin ve kendinize ozen gösterin. Tartı fotosunu hep ac karna ekliyordum fakat erkenden tok karna iğne olmaya gittim. Tok karna foto ekliyorum.

Eklentiler

• 20150426_083245.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 83
Selam kızlar sabah çekildim anca atabiliyorm yarın döncem size paylaşım olursa

Eklentiler

• image.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 70

Canım geldimi üst üste geliyot
Çok öok geçmiş olsun acil şifalar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…