- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.141
Günaydın güzellikler alalım bakalım sonuçları neler yapmışsınız
ben aynıyım kızlar kilo korumaya geçtim sanki ya
gerçi niyetliyim iki gündür haliyle spor yapamıyorum
pazar gününe iddialıyım ama ona göre
Merhaba. Sabah kızımın endoskopisi vardı foto koyamadim. Son gunlerde hep hastanede oldugumuzdan ne bulduysam onu yedim. Sonuç 400 gr almışım. Ne yapalım sağlık olsun veririm yine
Olsun hayırlısıyla kızın tez vakitte iyileşsin de canım, daha azimli ve daha güzel vereceğine eminim
yine de dikkat et sen fazla almayasın okiş
Merhabalar kızlar.. Dün kolonoskopiye girdim ve evden çıkarken tartıldğmda 73 kiloydum.. 3.5 sene aradan sonra ilk defa 74ün altına indiğim için çok mutlu oldum ama gördüğünüz gibi dün tabiri caizse öküz gibi yiyip nerdeyse 2kg üstüne koymuşum
Sorma yaa nasılda sevinmiştimAlemsin, nası başardın. Neyse olsun verirsin yine sakın bırakma
Olsun yazıyla yaz tatlımYa benim bilgisayarım bozuldu kardeşiminkini kullanıyorum onda da bluetooth cihazı yok, telefonumun modeli de buradan resim yükleyemeyecek kadar eski.Napıcam ben şimdi resim yükleyemiyorum.
Tamamdır, kilom 61,4'dü.Olsun yazıyla yaz tatlım
Pazara resim atarsın
Iyi pazarlar. Gercekten cok az paylaşım olmuş. Ben bütün hafta kızım icin hastanede idim. Kosturmaca esnasinda yagmura yakalandim ve fena hasta oldum. Simdi sabah aksam iğne oluyorum. Sıfır diyet sıfır spor. Sağlığı yerinde olan arkadaslarim kiymetini bilin ve kendinize ozen gösterin. Tartı fotosunu hep ac karna ekliyordum fakat erkenden tok karna iğne olmaya gittim. Tok karna foto ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?