Bu Duellolar Konuşulur :)

Kızlar merhaba 75 lerde gezip duruyorum bende bakalım noolcak
Pastel kolonoskopinin faydasını bu hafta gördün galiba bakalım haftaya çarşamba bende 73küsürr görmeyi hedefliyorumm

Eklentiler

• 20150415_105151.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 51
Bugün hastanedeydim menü yazamadım. zaten doğru düzgün bir şey de yemedim.
Akşam yumurtalı taze fasulye kavurması cacık. Fikir olsun diye yazıyım dedim Sabah 9 da yürüyüş var, kendime yürüyüş arkadaşı buldum
Benim bağırsaklarımda maalesef sorun çıktı, beslenmeme çok dikkat etmem gerekiyor. Dolayısıyla kilo vermeye devam

Son düzenleme:
Puff ben bu hafta katılamayacağım, inşallah salmam diyetimi Haftaya çarşamba katılacağım ama muhakkak, o zamana kadar da hedefim 1 kilo kaybetmek 60'lara inmek.

Puff ben bu hafta katılamayacağım, inşallah salmam diyetimi Haftaya çarşamba katılacağım ama muhakkak, o zamana kadar da hedefim 1 kilo kaybetmek 60'lara inmek.
Ben alıştım hiç diyeti bozmuyorum. İnşallah böyle giderim. Adette tatlı krizi geldi hafiften onu bile kuru meyve ile gecirdim

Ben alıştım hiç diyeti bozmuyorum. İnşallah böyle giderim. Adette tatlı krizi geldi hafiften onu bile kuru meyve ile gecirdim
Ne zamandır diyet yapıyorsun? Artık bu beslenme tarzını benimsemişsin demek ki
Ben de farkında olmadan daha fazla yemek yemeye başlarsam diye korkuyorum :/

Ne zamandır diyet yapıyorsun? Artık bu beslenme tarzını benimsemişsin demek ki
Ben de farkında olmadan daha fazla yemek yemeye başlarsam diye korkuyorum :/

24 şubatta başladım şimdilik iyi gidiyor. 5 kilo gitti. İlk zamanlar kafada oturtamadım. Hep nasıl doyucam , açım , hep kafamda ne yesem diye düşünceler vardı. Bu foruma katıldıktan sonra sanki sihirli bir şey oldu kafamdki o sesler sustu. Hiç açlık ve yemek düşünmüyorum. Sanırım sebebi A AklinYolu1 'nin ekmeği tamamen bırak önerisi oldu. Spora düzenli vakit ayırsam daha iyi kilo verebilirim. Bugün 2 saat yürüdüm şimdi oturdum kaldım yorgunluktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…