Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Aynen inşallah canım yılbaşına kadar bende 60 olayım sonra 1-2 kiloda güçlendirmede gider
Tabi canı zaten ben güç 2 ye çabuk geçmiycem haftada 1 ödül yemeği yapıp haftada 2 dilim ekmek bence yeter bunu hayatım boyunca alışkanlık haline getirmek istiyorum hergün makarna pilav yani gerek yokmuş bunlara

Aynn canım bende dikkatli davrancam:)) az öz yiyeceğim o kadar kilo verdikten sonra geri almamak lazım; )

Canim ilk 3 gün halsizlik oluyo şeker almadigindan dolayi ama sonra geçiyo ben o kadar alıştım ki hiiicc bırakmaya niyetim yok böyle 1 sene daha yaşarım sanirim:)

Canimgunaydin... 2. Haftamdayim ben.

Uykusuzlu, siskinlik ve kabizlik bende hal birakmadi. Diyet yapiyorsun ama hep sissin ve kilo veremiyorsun. Bu cok sinirimi bozuyor. Daha oncede yaptim ben express ama bu kadar siskinlik oldu mu hatirlamiyorum. O zaman kilo vermemde skintida yoktu gerci. Simdi resmen hava basilmjs gibi sis hissediyorum kendimi. Tartiya 2 hafta falan cikmiycam kesinlikle. Kesin cunku arti cikacak ve moralim bozulacak. Her an birakabilirim artik kendimi zor motive ediyorum. Tatli istegimi bastiramiyorum ustune :'(

Haftanin 2 gunu sp yapayim dedim hem de expresse devam edeyim ama oyle bir kabizlik var ki yapmayayim diyorum. Of aglamak istiyorum :'(

canım bol bol bitki çayı iç şişkinliği alır bence yada sütasın lıght meyveli yogurtlarından ye

Kuzum yeşil çay iç şişkinlik için tatlı krizleri içinse mistik çay iç canım doğal tatlandırıcı var çok tatlı isteyince benim isteğim gidiyor bak mesela benim bugün acelem vardı erken çıkmam gerekti hemen sütle mistik çay yaptım içtim çıktm bırakma bak elbette şişkinlik olacak ama bu normaldir bence

şişkinlik için hibiskusle kıraz sapı al aktardan kabızlık içinde aclık otu.

A anathema8 Mavibocuk
kızlar yeşil çay 3 kupa içiyorum günde. içmez olur muyum

Selvos88

hibiskus geçen hafta cuma içtim. onu da sürekli içmeyin diyorlar ama ben yarın sp yapıp hibiskus içmeyi düşünüyordum. direnmek istiyorum ya bırakmak istemiyorum spyi de haftanın 2 günü yapıcam, kalan günler expresse devam. moralim de çok bozuk bugünlerde. sanırım onun da etkisi var. oy ben ölem

açlık otunu duymamıştım bak. o nedir? nasıl kullanılıyor. dün gece sinameki içtin gene de yani sonuç pek memnun edici değil.

bir de kızlar uykusuzluk yalnızca ben mi çekiyorum? siz de yok mu?

uykusuzluk benimde sorunum uykularım boluk porcuk oldu uyayaöadgm içinde gün içinde hep mutsuzum bian önce zayıflayıp kurtulmak istiyorum. aclık otunu demleyip iç balım hibiskusu hergün içiyorum ben tarcınlı

peki bu ruh hali bozukluğu sende varmı ya hayatımda herşey yolunda ama bende bi memnunıyetsızlık elımde degıl aslında ruh halim karmakarısık hep bi ağlama hissi eşim bile farketti bi derdinmi var sakladıgın dio sizdede varmı kızlar kitapta böyle ni durum okumustö aslında ama sureklı böyle olmak bunaltıo benı

Ben baya uyuyorum vallahavallaha hibiskusu bende hergün 2-3 bardak içiyorum normaldede içerdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…