- 28 Temmuz 2015
- 6.526
- 25.007
Canım eski tartıma göre 500 gram vermişim 74,4 yeni tartım 76,7 tarttı80.7 bugün dün 81.6ydi:))
Senn ne güzel giymiş yaaa maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım eski tartıma göre 500 gram vermişim 74,4 yeni tartım 76,7 tarttı80.7 bugün dün 81.6ydi:))
Bu kadar büyük fark olurmu ya bence en iyisi bu eski tip hastanelerde olan tartılar var ya onlar valla en son 3-5 tartida tartılmak lazimCanım eski tartıma göre 500 gram vermişim 74,4 yeni tartım 76,7 tarttı
Senn ne güzel giymiş yaaa maşallah
Bilmiyorum ki canım yaa aynn neyse artık yeni tartıdan gidecek kilolarBu kadar büyük fark olurmu ya bence en iyisi bu eski tip hastanelerde olan tartılar var ya onlar valla en son 3-5 tartida tartılmak lazim
Hmm fark eser canım:)) bu arada 400 gram vermişim çok mutlu oldumBugün kilo veremedim canım zaten ben 1 gün tam verip 1 hafta yerimde sayıyorum bugün ankaraya gitcem orda tartilmamak 3 gün sonra falan dönerim bakalım farketcekmi:)
Aa çok sevindim canimmHmm fark eser canım:)) bu arada 400 gram vermişim çok mutlu oldum
Verirsin canım kesin yeterki istikrarlı olGünaydın kızlarrr
Diyete geri dönüyorum 1-2 gune. Ama 1 yıl içinde atak tekrarlanamadıgı için seyirden baslıcam direkt.
Verdiklerimi geri aldım. Düğüne 1 ay kaldı 5 versem bari.
Günaydın canım hepsini mi aldın verirsin tekrardan inşallahGünaydın kızlarrr
Diyete geri dönüyorum 1-2 gune. Ama 1 yıl içinde atak tekrarlanamadıgı için seyirden baslıcam direkt.
Verdiklerimi geri aldım. Düğüne 1 ay kaldı 5 versem bari.
Bende çok sevindim canım:)Aa çok sevindim canimm
Canim ben kolesterol için bi ara 2 cevizi suya isliyordum akşamdan sabah kalkınca önce suyu içiyorum sonra cevizleri yiyordum çok şükür düşmüştü kolestrol iyi gelmişti bi de balık ağırlıklı olarak beslenmeye çalış canımOo supersin canım ben tartilamadim ama doktora gittim kolestrolum çok yüksek çıktı valla napcam bilmiyorum artık sebze günlerinde bol bol yicem bide etten uzak dur cam tavuk balık falan yerim
Hımm tamam canım öyle deniyimCanim ben kolesterol için bi ara 2 cevizi suya isliyordum akşamdan sabah kalkınca önce suyu içiyorum sonra cevizleri yiyordum çok şükür düşmüştü kolestrol iyi gelmişti bi de balık ağırlıklı olarak beslenmeye çalış canım
Günaydın canım hadi yaaa dikkat et canım bol bol suda iç aksatma inşallah düşer kolestrolün bnde bugün 200 gram almışım ama regl yaklaşıyo ondandır diye düşünüyorumCanım gunaydin kilom 81.2 salı günü 80.6ydim zaten 1 verip bir hafta sabitleniyo benim garip bi vücudum var kolestrol yüksek çıktı ya tırsiyorum biraz bugün ıspanak yicem bol bol
Olabilir canım kilo anca bikaç güne sabitleniyo zatenGünaydın canım hadi yaaa dikkat et canım bol bol suda iç aksatma inşallah düşer kolestrolün bnde bugün 200 gram almışım ama regl yaklaşıyo ondandır diye düşünüyorum