Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Bugün sebze günü yaptım
Sabah haşlanmış yumurta salatası
Akşam domates biber kıyma yapıp yedim yanında yoğurt ve pita ekmeği

Bugün kilo veremedim canım zaten ben 1 gün tam verip 1 hafta yerimde sayıyorum bugün ankaraya gitcem orda tartilmamak 3 gün sonra falan dönerim bakalım farketcekmi:)

Günaydın kızlarrr
Diyete geri dönüyorum 1-2 gune. Ama 1 yıl içinde atak tekrarlanamadıgı için seyirden baslıcam direkt.
Verdiklerimi geri aldım. Düğüne 1 ay kaldı 5 versem bari.

Bugünkü menüm
Sabah domates salatalık biber peynir pita ekmeği
Akşam piZza ve ayran :)) arada da bitki çayları tükettim :)

Oo supersin canım ben tartilamadim ama doktora gittim kolestrolum çok yüksek çıktı valla napcam bilmiyorum artık sebze günlerinde bol bol yicem bide etten uzak dur cam tavuk balık falan yerim

Oo supersin canım ben tartilamadim ama doktora gittim kolestrolum çok yüksek çıktı valla napcam bilmiyorum artık sebze günlerinde bol bol yicem bide etten uzak dur cam tavuk balık falan yerim
Canim ben kolesterol için bi ara 2 cevizi suya isliyordum akşamdan sabah kalkınca önce suyu içiyorum sonra cevizleri yiyordum çok şükür düşmüştü kolestrol iyi gelmişti bi de balık ağırlıklı olarak beslenmeye çalış canım

Canim ben kolesterol için bi ara 2 cevizi suya isliyordum akşamdan sabah kalkınca önce suyu içiyorum sonra cevizleri yiyordum çok şükür düşmüştü kolestrol iyi gelmişti bi de balık ağırlıklı olarak beslenmeye çalış canım
Hımm tamam canım öyle deniyim

Canım gunaydin kilom 81.2 salı günü 80.6ydim zaten 1 verip bir hafta sabitleniyo benim garip bi vücudum var kolestrol yüksek çıktı ya tırsiyorum biraz bugün ıspanak yicem bol bol

Canım gunaydin kilom 81.2 salı günü 80.6ydim zaten 1 verip bir hafta sabitleniyo benim garip bi vücudum var kolestrol yüksek çıktı ya tırsiyorum biraz bugün ıspanak yicem bol bol
Günaydın canım hadi yaaa dikkat et canım bol bol suda iç aksatma inşallah düşer kolestrolün bnde bugün 200 gram almışım ama regl yaklaşıyo ondandır diye düşünüyorum

X