Bu defa da Dukan'a başlıyorum var mısınız?/Dukan karşıtları girmesin:)

Ayy bugün kızım kök söktürdü bana bi cocuk herşeye ağlarmi ya ne yedim içtim bilmiyorum:) bugun ps Günümdü hep saf yedim mecbur kizim durmayinca

Ayy bugün kızım kök söktürdü bana bi cocuk herşeye ağlarmi ya ne yedim içtim bilmiyorum:) bugun ps Günümdü hep saf yedim mecbur kizim durmayinca
Ayy yaramazlık yapmak istemiştir canım yaa Allah bağışlasın kızını:)) ayy inş. Kilolar gider:)

Bugünkü menüm canım
Sabah hibiskus çayı içtim 2 parça pita ekmeği yedim
Öğlen tavuk yoğurt yedim
Akşam peynir pita ekmeği yoğurt yedim:) biraz geç girdim misafir vardıda canım:)

Bugünkü menüm canım
Sabah hibiskus çayı içtim 2 parça pita ekmeği yedim
Öğlen tavuk yoğurt yedim
Akşam peynir pita ekmeği yoğurt yedim:) biraz geç girdim misafir vardıda canım:)
Sende az yemissin canım ben bugün +200 gördüm dün lıght puding yedim ondan galiba artık onuda yemiycem

Sende az yemissin canım ben bugün +200 gördüm dün lıght puding yedim ondan galiba artık onuda yemiycem
Of yaa aman 1 gram veremedim yine inşallah bigün gider şu kilolar yaaa sıktılar haa :KK43: salı günü 2 hafta olacak veremeyişimin yaa bari salıya kadar 1 kilo gitsin :KK43: regl dönemimde yaklaşıyor artık daha zor veriririm galibaa yaaa ben bayrama kadar 70 olmak istiyordumm:KK43:

Of yaa aman 1 gram veremedim yine inşallah bigün gider şu kilolar yaaa sıktılar haa :KK43: salı günü 2 hafta olacak veremeyişimin yaa bari salıya kadar 1 kilo gitsin :KK43: regl dönemimde yaklaşıyor artık daha zor veriririm galibaa yaaa ben bayrama kadar 70 olmak istiyordumm:KK43:
Öyle böyle gidecek canım sabirsizlik yapmayalım sonuçta eskiden yediğimizin yarısını bile yemiyoruz şu puding işinden vazgeçmek lazım benimde 7 li rakamı görmeden yemiycem 82 yim şu an

çok fazla da takmamaya çalış cqnim ne kadar çok stres yaparsan vücut o kadar çok direniyor ama tabi çok da kolay değil stres yapmamak ah bence 34 beden uyanalim nasılsa kilo alırız :rolleyes::rolleyes::KK39:
:KK70:

Hmm aktarda var canım bildiğimiz nar çiçeği imiş pembiş pembiş çıkıyor rengi kışın grip nezleye çok iyi geliyor canım şeker hastalığı olanlar içinde iyi bir içecek
adi nar cicegi canim benzedigi icin ama bildigimiz narcicegi degil mavisi beyazi bir suru cesiti var.

X