Ne yaptın canım tartıldınmi dondurma farkettirdimiYemek istemedim ama dışarı çıkınca bizimkiler hadi ye dediler yedim uff yarın daha sıkı yapacam çok spor yapcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptın canım tartıldınmi dondurma farkettirdimiYemek istemedim ama dışarı çıkınca bizimkiler hadi ye dediler yedim uff yarın daha sıkı yapacam çok spor yapcam
100 gr fazla çıktm canımNe yaptın canım tartıldınmi dondurma farkettirdimi
Olsun aman bırakma inşallah duraklamazsın sucuk serbest dimi bize light pudingte yaptım dün güzel oldu şu aralık bi gelseydi okullar açılınca çabuk geçer böyle evde oldukça boyuna yiyorum100 gr fazla çıktm canım
Afiyet olsun:)Sucuğu bilmiyorum canım yok bırakmam inşallah duraklamam. okuyor musun çalışıyor msn canımOlsun aman bırakma inşallah duraklamazsın sucuk serbest dimi bize light pudingte yaptım dün güzel oldu şu aralık bi gelseydi okullar açılınca çabuk geçer böyle evde oldukça boyuna yiyorum
Öğretmenim canımAfiyet olsun:)Sucuğu bilmiyorum canım yok bırakmam inşallah duraklamam. okuyor musun çalışıyor msn canım
Ne güzel canım :)Öğretmenim canım
Ben ekmek yapıyorum canım pita ekmeği dukan ekmeği felan:) geçen günde ıslak kek yaptım sütle içince çok doyurucu oldu :)Yahu ne yapsam yulaf kepegiyle yiyemiyorum midem bulanıyor çöpü boyluyor siz nasıl tuketiyosunuz
Deniyim bari kekide bakalım Sağol canimBen ekmek yapıyorum canım pita ekmeği dukan ekmeği felan:) geçen günde ıslak kek yaptım sütle içince çok doyurucu oldu :)
Evet yumurta seviyorum yarın sabah böyle yapıyımA anathema8 merhabaaaa.. yulaf kepeğini sabahları
2 yumurta
2 kk beyaz peynir
1 parmak kare veya kafama göre doğradığım kaşar peyniri
Yarım çay bardağı süt
3 yemek kaşığı yulaf kepeği
Nane, karabiber, veya bol maydanoz ile OMLET yaparak tüketiyorum. Yumurta adedi bazen bir oluyor, bazen yulafı daha fazla koyuyorum, bazen yulaf ezmesi koyuyorum,
bu omleti ekmeksiz yiyorum! çook lezzetli buluyorum arada kaşarlar eriyince pizza, ya da börek gibi oluyor
Evet yumurta seviyorum yarın sabah böyle yapıyım
Deniycem bakalım canım ya bugün +200 çıktım ya vücudum direniyor yada dün lıght puding yedim ondanmidir acaba neyse bundan önce İsveç diyeti falan yaptım sanırım vücudumun dengesini bozdum bi yerde pes edecek nasıl olsa Acta kalmıyorum aynen devam etcem kacamagim şu ana kadar lıght yoğurt ve lıght puding oldu :) keşke sende yemeseydin dün eşim ton balıklı sandviç yaptı ben yalana yalana kendi tabagimdakini yedimYulaf kepeği 3 yemek kaşığı yazıyor canım dikkat et 2 kullan sen
Ama benimde bir ekmek tarifim var kendim uydurmuştum yulaf kepeği tadı hissedilmiyor ve yumusacık oluyor malzemelerin varsa bir dene
- 2 yemek kaşığı karışım
- 1 yemek kaşığı suttozu
- 1 yemek kaşığı yagsız yoğurt
- 1 yumurta
- Çok az tuz
- Miniminnacık tatlandırıcı
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
Hepsini karıstırıp kalıba döküyorum sonra mikrodalganın en yuksek seviyesinde 3dk de hazır.
Deniycem bakalım canım ya bugün +200 çıktım ya vücudum direniyor yada dün lıght puding yedim ondanmidir acaba neyse bundan önce İsveç diyeti falan yaptım sanırım vücudumun dengesini bozdum bi yerde pes edecek nasıl olsa Acta kalmıyorum aynen devam etcem kacamagim şu ana kadar lıght yoğurt ve lıght puding oldu :) keşke sende yemeseydin dün eşim ton balıklı sandviç yaptı ben yalana yalana kendi tabagimdakini yedim
Bu arada ben süt tozu bulamadım bartinda hiç biyerde yok suttozu koymasakta olurmu
Evet şekersiz ben tatlandırıcı koydum içine bari 1 tane kaldı onuda yiyimde ara veriyim biraz burda sadece Migros var ordada bulamadım olmazsa ankaraya gidince alırımDayanamadım valla hele patates en zayıf noktam
Canım yediğin puding normal light pudingmiydi? Bizim yiyebileceğimizde hem light hem de şekersiz yazıyor bir de içindekiler kısmında fruktoz olmaması gerekiyor. Dr oetker de buldum ben sadece.
Kitapta su tutulumundan dolayı artılar görebilirsiniz üzülmeyin diyordu belki su tutmuşsundur
Evet şekersiz ben tatlandırıcı koydum içine bari 1 tane kaldı onuda yiyimde ara veriyim biraz burda sadece Migros var ordada bulamadım olmazsa ankaraya gidince alırım
Bizim aileler ankarada Eylül'ün 15 i gibi gelicemankaraya ne için geliyorsun canım